- 9 Temmuz 2016
- 67
- 27
- 18
- Konu Sahibi Sashacrossa
Benimeski kocam yabanciydi .anlasamadik ayrildik 2yil surdu sadece. .acaba yabanci sevgilisi esi olan varmi hadi paylasalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de eşim yabancı.aynen katılıyorum yazdıklarınıza.ben de türk erkekleriyle denedim olmadı sonra ruh ikizim binlerce kilometre ötede karşıma çıktı.hatta ben de çocuklarımı onlar gibi yetiştirmek istiyorum yani özgüvenleri, özgür düşünceleri , sorumluluk sahibi olmaları vs.Ben varım :) çok uzun zamandır hayatıma türk erkeği girmedi. Türk erkeğinin içindeki o ataerkillik var ya işte onu hiç sevmiyorum. Bir de bizimkileri anneleri yetiştirmeyi bilmiyor. Resmen asalak gibi erkek çocukları büyütüyorlar. Kıyafet katlamayi bilmez, ütü yemek bilmez, herşeyi kadının görevi gibi gören , yetmediği gibi kendisini de kadından üstün gören bir zihniyet.
Hoş, benim hayatıma aldığım Türkler hep tam tersi gibi davranırdi ama yetiştikleri ortam belli. Bazı olaylar olurdu, belli ederlerdi mayalarini...
Türk erkeklerinin çok fazla kötü özelliği var onları diğerlerinden ayıran bir hoş özellikleri var. Hoş o da çok hoş gelmiyor artık bana ama yazayım yine de:
Yönlendirilmeye çok musaitler. Çünkü Türk ailesi çocuğa kendi dediklerini yaptıra yaptira büyütüyor. Yani çocuk sevmese de zorla o bayram günü o akrabaya gidiyor, zorla Hasibe teyzenin kete gibi kokan elini öpüyor,zorla matematik kursuna gidiyor,zorla sayısal seciyor... Bin tane 'zorla' yapılan şeyle büyüyünce haliyle ilişkideki insanin ona birşeyler dikte etmesi ilginç gelmiyor.
Yani aşkım saçını uzat,hayatım oraya gitme, aman da beni görüntülü ara, hayır yapamazsın, sakin başvurma senden ayrı kalamam falan. İlişkide bu tarz cümleler rahatca kurulur. Ama kolay kolay hiçbir yabancıya kendi fikrini dikte edemezsin çünkü kendi kararlarını vere vere büyümüş.
Bir de türk kızi çok nazlı olduğu için türk erkeği kadını nazlamayi-onu simartmayi iyi bilirler.
Bir Türkle ilişki yaşamak bu açıdan daha kolaydir.
Bir sonraki mesajımda da baska ulke erkeklerinin iyi kötü yanlarını yazarım
Sizin eski eşiniz nereliydi? Bir de ne gibi problemler yasadiniz ülkelerden ötürü?
Ben varım :) çok uzun zamandır hayatıma türk erkeği girmedi. Türk erkeğinin içindeki o ataerkillik var ya işte onu hiç sevmiyorum. Bir de bizimkileri anneleri yetiştirmeyi bilmiyor. Resmen asalak gibi erkek çocukları büyütüyorlar. Kıyafet katlamayi bilmez, ütü yemek bilmez, herşeyi kadının görevi gibi gören , yetmediği gibi kendisini de kadından üstün gören bir zihniyet.
Hoş, benim hayatıma aldığım Türkler hep tam tersi gibi davranırdi ama yetiştikleri ortam belli. Bazı olaylar olurdu, belli ederlerdi mayalarini...
Türk erkeklerinin çok fazla kötü özelliği var onları diğerlerinden ayıran bir hoş özellikleri var. Hoş o da çok hoş gelmiyor artık bana ama yazayım yine de:
Yönlendirilmeye çok musaitler. Çünkü Türk ailesi çocuğa kendi dediklerini yaptıra yaptira büyütüyor. Yani çocuk sevmese de zorla o bayram günü o akrabaya gidiyor, zorla Hasibe teyzenin kete gibi kokan elini öpüyor,zorla matematik kursuna gidiyor,zorla sayısal seciyor... Bin tane 'zorla' yapılan şeyle büyüyünce haliyle ilişkideki insanin ona birşeyler dikte etmesi ilginç gelmiyor.
Yani aşkım saçını uzat,hayatım oraya gitme, aman da beni görüntülü ara, hayır yapamazsın, sakin başvurma senden ayrı kalamam falan. İlişkide bu tarz cümleler rahatca kurulur. Ama kolay kolay hiçbir yabancıya kendi fikrini dikte edemezsin çünkü kendi kararlarını vere vere büyümüş.
Bir de türk kızi çok nazlı olduğu için türk erkeği kadını nazlamayi-onu simartmayi iyi bilirler.
Sizin eski eşiniz nereliydi? Bir de ne gibi problemler yasadiniz ülkelerden ötürü?
Bence onlar cimri asıl bir yemek ısmarlayınca sanki size dünyayı bahşetmiş gibi davranıyorlarHerkes birbirinden şikayetçi bizim Türk erkekleri de yabancı sevgili peşinde :)) Kaprisli, tembel, hep ilgi bekleyen ayni zamanda cimri diye nitelendiriyorlar bizleri deyim Türk kızlarını yani :) Hak vermemek de elde değil hani kendileri de az ökz degiller orası da var. Yabancı arkadaşım çok oldu ama sevgilim olmadı.
Tabi kıskanıyorlarBen idealini buldum kizlar.
Avrupa da yetismis Türk erkegi.
Her tarafin iyi yönlerini almis erkekim
Ben bir yabanci erkege acikcasi güvenemezdim. Gercekten aile denilince hersey ayni olmali benim icin ama cok para hesabi yapiyor gibi geliyor bana kalirsa.
Sahiplenici degiller, iliskilerde kadin ben arkadaslarla Dubaiye gidiyorum diyip üc ay sonra baskasina asik olup ayrilabiliyorlar.
O konuda iki cins de birbirine artik güvenmiyor. Aile hayatlari bitmeye yüz tutmus bu özgürlük seysi yüzünden.
Biz esimle birbirimize bagliyiz, herseyi beraber yapariz.
Nereye gitsem söylerim, o da bana söyler.
Buna da macoluk, kiskanclik ayy ne kötü tarziyla bakiyorlar. Ama bence kiskaniyorlar
Esime telefon aciyorum kiskaniyor seni dimi diyor, istemiyor gezmeni gibisine, izin aliyorum gibisine.
Yok anam ne alaka yaa diyemiyorum apisip kaliyorum. Bu neydi simdi diyorum.
Abartmışsın kusura bakmaBen varım :) çok uzun zamandır hayatıma türk erkeği girmedi. Türk erkeğinin içindeki o ataerkillik var ya işte onu hiç sevmiyorum. Bir de bizimkileri anneleri yetiştirmeyi bilmiyor. Resmen asalak gibi erkek çocukları büyütüyorlar. Kıyafet katlamayi bilmez, ütü yemek bilmez, herşeyi kadının görevi gibi gören , yetmediği gibi kendisini de kadından üstün gören bir zihniyet.