hic yabanci sevgiliniz oldumu ? Turk erkekleriyle asilarimda negibi farklarvar ?

yabanci sevgili es istermiydiniz

• hayir istemezdim Ben Turk erkekleriylr mutluyum

OY: 5 33,3%
  • evet keske yabanci esim olsa. onlar daha iyi

OY: 10 66,7%

• Ankete Katılan
    15

Sashacrossa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
67
27
18
Benimeski kocam yabanciydi .anlasamadik ayrildik 2yil surdu sadece. .acaba yabanci sevgilisi esi olan varmi hadi paylasalim

Ben varım :) çok uzun zamandır hayatıma türk erkeği girmedi. Türk erkeğinin içindeki o ataerkillik var ya işte onu hiç sevmiyorum. Bir de bizimkileri anneleri yetiştirmeyi bilmiyor. Resmen asalak gibi erkek çocukları büyütüyorlar. Kıyafet katlamayi bilmez, ütü yemek bilmez, herşeyi kadının görevi gibi gören , yetmediği gibi kendisini de kadından üstün gören bir zihniyet.
Hoş, benim hayatıma aldığım Türkler hep tam tersi gibi davranırdi ama yetiştikleri ortam belli. Bazı olaylar olurdu, belli ederlerdi mayalarini...

Türk erkeklerinin çok fazla kötü özelliği var onları diğerlerinden ayıran bir hoş özellikleri var. Hoş o da çok hoş gelmiyor artık bana ama yazayım yine de:
Yönlendirilmeye çok musaitler. Çünkü Türk ailesi çocuğa kendi dediklerini yaptıra yaptira büyütüyor. Yani çocuk sevmese de zorla o bayram günü o akrabaya gidiyor, zorla Hasibe teyzenin kete gibi kokan elini öpüyor,zorla matematik kursuna gidiyor,zorla sayısal seciyor... Bin tane 'zorla' yapılan şeyle büyüyünce haliyle ilişkideki insanin ona birşeyler dikte etmesi ilginç gelmiyor.
Yani aşkım saçını uzat,hayatım oraya gitme, aman da beni görüntülü ara, hayır yapamazsın, sakin başvurma senden ayrı kalamam falan. İlişkide bu tarz cümleler rahatca kurulur. Ama kolay kolay hiçbir yabancıya kendi fikrini dikte edemezsin çünkü kendi kararlarını vere vere büyümüş.

Bir de türk kızi çok nazlı olduğu için türk erkeği kadını nazlamayi-onu simartmayi iyi bilirler.
Bir Türkle ilişki yaşamak bu açıdan daha kolaydir.
Bir sonraki mesajımda da baska ulke erkeklerinin iyi kötü yanlarını yazarım:KK60:
Sizin eski eşiniz nereliydi? Bir de ne gibi problemler yasadiniz ülkelerden ötürü?

Herkes birbirinden şikayetçi bizim Türk erkekleri de yabancı sevgili peşinde :)) Kaprisli, tembel, hep ilgi bekleyen ayni zamanda cimri diye nitelendiriyorlar bizleri deyim Türk kızlarını yani :) Hak vermemek de elde değil hani kendileri de az ökz degiller orası da var. Yabancı arkadaşım çok oldu ama sevgilim olmadı.

Valla yabancılar da super iyi değiller
Bak yapamamışsın
Avrupa lılardan bahsedeyim yabancı derken geniş oluyor kitle
Avrupalı erkekler kadın için fedakarlık yapmıyor fifty fifty durum yani.Türk kızıyla zor geçinmesi
Türk kızı ne kadar ekonomik özgürlüğünüde eline alsa yinede erkeğin hesap ödemesini bekler erkek maddi anlamda daha önde güçlü olmasını ister öyle çiftler var ki senin bana şu kadar borcun var diyebiliyor evlilikte senin paran benim param olur mu bana çok basit geliyor
Bizim erkeklerimiz de onlara özeniyor artık değişti laçkalaştı bakın çevrenize babalarımız gibi nerdeee artık
Bir de aşırı rahat oluyorlar instagrama çıplak foto koysan sevgilimin vücudu çok güzel koysun herkes görsün diyorlar ilginç bir yaklaşım
Hemen cinsellik bekliyorlar cinsellik olmazsa yada iyi olmazsa hemen başkasına yöneliyorlar
Çapkınlık olayında Türk erkeği daha çapkın bence .bir Avrupa lı ilişkisinde mutluysa daha sadık olabiliyor ilginç bir şekilde mutlu değilse zaten bitiriyor uzatmıyor .
Dediğim gibi hayat müşterek diyerek ev işi de yapar çocuk da bakar kolay kolay evlenmez birliktelik Yaşar birlikte yaşıyorsa zaten o kadına değer veriyordur ama uzun süreli ilişki kurması zor olur çünkü kadınlar cinsellipi rahat Yaşar bir barda tanışır gider yatar adamla ilişki öyle başlar iki taraf memnun kalırsa biraz daha devam eder.
Benim eski sevgilim yabancıydı kısa sürdü ilişkim en son yine yabancı biriyle görüştüm oda olmadı.
Herşeyi kızdan bekliyorlar sizi şımartmıyorlar zaten müslümanlara bir önyargı var sanki ben bu kızla evlenirsem çevrem ne der olayı
Büyün bunlara rağmen güzel evlilikler yapan yabancı erkeklerde gördüm karekter meselesi karekteri fadekarlık göstericek bir yapıdaysa yapar tabi ama bireysel yetişmiş bu çocuklar büyüyünce de bireysel oluyorlar
Sahiplenmeyen adam biraz eksik geliyor bana.
Kadına saygılılar ama şiddet vs olmuyor zaten yasalar caydırıcı yönde
Dediğim gibi çok sahiplenilmek istemiyorsanız kıskançlığa gelemem diyorsanız buyrun deneyin derim..

Benim olmuştu. Ama kısa sürdü o da dengesiz çıktı.
Türk erkekleri gibi değiller tabi daha bakımlılar daha modernler.

Koreliler iyi, romantik, sadık falan ama yok onlardan da bir cacık olmaz sürekli içki içiyorlar. ya da bana gelen bir tuhaftı... Ve onlarda da erkek her zaman daha önemli... 2-3 yıl ne sabrettim. Aşk işte...
Şimdide karşıma Kırgızlı çıktı.. Sanırım bütün çekikleri çekiyorum.. :D

Ama yine de yabancı erkekler şimdiki Türk erkeklerinden bir tık daha iyi..

Ben varım :) çok uzun zamandır hayatıma türk erkeği girmedi. Türk erkeğinin içindeki o ataerkillik var ya işte onu hiç sevmiyorum. Bir de bizimkileri anneleri yetiştirmeyi bilmiyor. Resmen asalak gibi erkek çocukları büyütüyorlar. Kıyafet katlamayi bilmez, ütü yemek bilmez, herşeyi kadının görevi gibi gören , yetmediği gibi kendisini de kadından üstün gören bir zihniyet.
Hoş, benim hayatıma aldığım Türkler hep tam tersi gibi davranırdi ama yetiştikleri ortam belli. Bazı olaylar olurdu, belli ederlerdi mayalarini...

Türk erkeklerinin çok fazla kötü özelliği var onları diğerlerinden ayıran bir hoş özellikleri var. Hoş o da çok hoş gelmiyor artık bana ama yazayım yine de:
Yönlendirilmeye çok musaitler. Çünkü Türk ailesi çocuğa kendi dediklerini yaptıra yaptira büyütüyor. Yani çocuk sevmese de zorla o bayram günü o akrabaya gidiyor, zorla Hasibe teyzenin kete gibi kokan elini öpüyor,zorla matematik kursuna gidiyor,zorla sayısal seciyor... Bin tane 'zorla' yapılan şeyle büyüyünce haliyle ilişkideki insanin ona birşeyler dikte etmesi ilginç gelmiyor.
Yani aşkım saçını uzat,hayatım oraya gitme, aman da beni görüntülü ara, hayır yapamazsın, sakin başvurma senden ayrı kalamam falan. İlişkide bu tarz cümleler rahatca kurulur. Ama kolay kolay hiçbir yabancıya kendi fikrini dikte edemezsin çünkü kendi kararlarını vere vere büyümüş.

Bir de türk kızi çok nazlı olduğu için türk erkeği kadını nazlamayi-onu simartmayi iyi bilirler.
Bir sonraki mesajımda da baska ulke erkeklerinin iyi kötü yanlarını yazarım:KK60:
Sizin eski eşiniz nereliydi? Bir de ne gibi problemler yasadiniz ülkelerden ötürü?
benim de eşim yabancı.aynen katılıyorum yazdıklarınıza.ben de türk erkekleriyle denedim olmadı sonra ruh ikizim binlerce kilometre ötede karşıma çıktı.hatta ben de çocuklarımı onlar gibi yetiştirmek istiyorum yani özgüvenleri, özgür düşünceleri , sorumluluk sahibi olmaları vs.

9 yildir evliyim, esim yabanci.
Hayatimda Turk erkegini boyle gomen sacma bi yorum ne yaptim ne okudum.
Cidden bu kadar dar mi bakiyorsunuz insan olgusuna?
Ayrica Avrupalinin da macosu var ayisi var gevsegi var.
Ne demek anneler ogullarini yetistirmeyi bilmiyor? Bu nasil bi genelleme?
Yabanci kadinlar neden Turk erkegiyle genelde cok mutlu o zaman, madem bu kadar yerin dibine soktunuz?

Benim de esim yabanci.
Yabanci derken hepsi bir degil tabii ki. Ama avrupali erkeklerin çoğu kadina daha cok deger veriyor. Tabi bununla birlikte kadinlarin da daha ozguvenli ve kendi ayaklari uzerinde durabilen bireyler olmasini bekliyorlar.
Hersey bir yana kaynana elti gorumce problemi olma ihtimali cok az. :)

Herkes birbirinden şikayetçi bizim Türk erkekleri de yabancı sevgili peşinde :)) Kaprisli, tembel, hep ilgi bekleyen ayni zamanda cimri diye nitelendiriyorlar bizleri deyim Türk kızlarını yani :) Hak vermemek de elde değil hani kendileri de az ökz degiller orası da var. Yabancı arkadaşım çok oldu ama sevgilim olmadı.
Bence onlar cimri asıl bir yemek ısmarlayınca sanki size dünyayı bahşetmiş gibi davranıyorlar
Alışmışlar kadına para harcamamaya
Nerdeyse kadın diyecek çalışma ben sana bakarım diye
3-5 in hesabını yapıyorlar
Avrupa’lılardan bahsediyorum tabi
Kore Amerika vs bilmiyorum onlar nasıl dır
Sahiplenmiyorlar bir kere sizi aile olarak görmüyorlar senin paran senin benimki benim
Al paranı sok bir tarafına uğraşamam:KK70:
Kadına değer vermiyorlar kadınla evlenirken aşk değil ortaklık önemli gelir düzeyi vs
Aşk evliliği yapanlar az
Değer vermek dayak atmamak değil sadece
Kendinden vazgeçmek bana göre iki kişilik düşünmek
Şiddet vs olmuyor yasalar katı çünkü
Genel konuşuyorum istisnai durumlar olabilir
Sahiplenici değil bir Türk erkeği eşini yuvasını korur dışarıya karşı yinede çok şikayet etsek de
Kimse kolay kolay yaklaşamaz orda kocasının yanında adam flört ediyor kadınla
Ben neler gördüm valla çok garipler
Benim için savaşmayan erkeği ben ne yapayım ben geleneksel bir tipim
Ama Avrupalı gibi düşünen kızlarımız var onlar mutlu Mesut yaşarlar ben yapamam
:KK9:

Ben idealini buldum kizlar.
Avrupa da yetismis Türk erkegi.
Her tarafin iyi yönlerini almis erkekim :dondurma:
Ben bir yabanci erkege acikcasi güvenemezdim. Gercekten aile denilince hersey ayni olmali benim icin ama cok para hesabi yapiyor gibi geliyor bana kalirsa.
Sahiplenici degiller, iliskilerde kadin ben arkadaslarla Dubaiye gidiyorum diyip üc ay sonra baskasina asik olup ayrilabiliyorlar.
O konuda iki cins de birbirine artik güvenmiyor. Aile hayatlari bitmeye yüz tutmus bu özgürlük seysi yüzünden.
Biz esimle birbirimize bagliyiz, herseyi beraber yapariz.
Nereye gitsem söylerim, o da bana söyler.
Buna da macoluk, kiskanclik ayy ne kötü tarziyla bakiyorlar. Ama bence kiskaniyorlar :dondurma:
Esime telefon aciyorum kiskaniyor seni dimi diyor, istemiyor gezmeni gibisine, izin aliyorum gibisine.
Yok anam ne alaka yaa diyemiyorum apisip kaliyorum. Bu neydi simdi diyorum.

Ben idealini buldum kizlar.
Avrupa da yetismis Türk erkegi.
Her tarafin iyi yönlerini almis erkekim :dondurma:
Ben bir yabanci erkege acikcasi güvenemezdim. Gercekten aile denilince hersey ayni olmali benim icin ama cok para hesabi yapiyor gibi geliyor bana kalirsa.
Sahiplenici degiller, iliskilerde kadin ben arkadaslarla Dubaiye gidiyorum diyip üc ay sonra baskasina asik olup ayrilabiliyorlar.
O konuda iki cins de birbirine artik güvenmiyor. Aile hayatlari bitmeye yüz tutmus bu özgürlük seysi yüzünden.
Biz esimle birbirimize bagliyiz, herseyi beraber yapariz.
Nereye gitsem söylerim, o da bana söyler.
Buna da macoluk, kiskanclik ayy ne kötü tarziyla bakiyorlar. Ama bence kiskaniyorlar :dondurma:
Esime telefon aciyorum kiskaniyor seni dimi diyor, istemiyor gezmeni gibisine, izin aliyorum gibisine.
Yok anam ne alaka yaa diyemiyorum apisip kaliyorum. Bu neydi simdi diyorum.
Tabi kıskanıyorlar
Adamlar çıplak foto koy instagrama benim karımın vücudu güzel herkes görsün diyor ya
Herkes için demiyorum ama çok var
Böyle birşey olabilir mi
Kadın evli bakıyorsun çocukları var instagramda bikinili pozlar sanki bana Adriana Lima
Buna modernlik diyorlar
Ben geri kafalı olarak kalayım aman modernlik onların olsun
Sürekli bir ilgi çekme çabası insanlarda nedense
Çok abartı hareketler var özellikle yeni nesilde
Sonra biz çok talepkarmışız yok cimriymişiz yok kaprisliymişiz bilmem ne
Ayağına çağırıyor adamlar ya zahmet edip gelip almıyor bile ve kız paşa paşa gidiyor hesap geliyor yüzüne bakıyorlar bir kere buluşuyorsun adam eve atmaya çalışıyor bu ne ya duygu yok sırf cinsellik maddiyat
Kadına değer veriyorlarmış ne değeri ya kadın erkek eşitmiş ben parasında değilim kimseye muhtaç değilim çok şükür de insan karşısında senin için birşeyler yapan adam görmek istiyor bana kendimi kadın olarak hissetirmiyorsa o adamla işim olmaz.o yüzden yabancı kızlar Arap asıllı yada Ortadoğulu erkekleri tercih etmeye başladı artık .benim Amerikalı arkadasım Türk istiyor mesela.Abd dede kadına şiddet var ama bunu dillendirmiyorlar Müslümanlığı kötülemek için müslüman erkekler döver kıymet vermez eve kapatırvs şeklinde konuşuyorlar diyor
Orda doğup büyümüş müslğman erkekleri beğeniyorlar hem kültürlü hemde ailesine sahip çıkan
Davulun sesi uzaktan hoş geliyor işte millete
Gidip yaşamaları lxım ve bir kaç Avrupa lıyla denesinler sonra konuşalım bence:))

Abartmışsın kusura bakma
Asalak falan çok abartı
Benim Türk erkeğinde tek rahatsız olduğum nokta bazen çok agresif olmaları
Modern Türk erkekleri de var üniversite okumuş yurt dışı görmüş hatta mastrını yapmış Türk erkekleri var .eğitimli kültürlü ailelerden gelen özellikle İstanbul da doğmuş büyümüş
Hiç asalak olarak yetiştirildiklerini düşünmedim
Biraz da karşına çıkan insan kalitesiyle ilgili
Çok farklı yapıda bizim erkeklerimiz
Ama Avrupa da genellikle birbirine benziyor
Ben bunu gördüm
İstekler beklentiler davranışlar vs
Ve dediğin şey doğru kadın nazı çekmiyor çünkü gerçekten bağlanmıyor bunu istemiyor önce kendim kendi zevkim kendi hayatım diyor

Back
X