Sevgilimin erkek kardesi ! Hic bir degisim yok.

Erkek arkadaşınız neden buna bir dur demiyor, tepki göstermiyor acaba?
Anladığım kadarıyla onun yanında yaşanıyor bu durumlar.

Erkek arkadaşınız neden buna bir dur demiyor, tepki göstermiyor acaba?
Anladığım kadarıyla onun yanında yaşanıyor bu durumlar.
Yazdigim gibi,tepki gosteriyor kac defa ciddi bir sekildekonustu ama yapmaya devam ediyor. Yanimdada sert cevaplar veriyor ama resmen abisinin tavri umrunda degil

Kuzey ve Güney olmuş sizin ki bence. :( kardeşi sizden hoşlanıyor kesin..

Sizden hoşlandığı akıllara gelebilir ilk başta lakin sizin hakkınızda vaktiyle, sizden hoşlandığı için takılmak amacıyla "Sevgilisinin parasını yiyor." demesi mümkün değil. Başka bir sorun olmalı.

Sizden hoşlandığı akıllara gelebilir ilk başta lakin sizin hakkınızda vaktiyle, sizden hoşlandığı için takılmak amacıyla "Sevgilisinin parasını yiyor." demesi mümkün değil. Başka bir sorun olmalı.
O mevzu benim yanimda olmadi,gruptaki arkadaslarimizin birine soylemis ve saka degil gayet ciddi bir sekilde durumu siz dusunun. Kaldiki para yemeye hic ihtiyacim yok cok sukur tam aksine kendi sevgilisi kendinden 6yas buyuk ve samimi soyluyorum gormemis ve para avcisi bir kizi aninda anlarsiniz ya iste onlardan,(bunu sadece ben dusunmuyorum)

bencede ya sizden hoşlanıyor yada abisini kıskanıyor.şöyle de olabilir size ilgisi yoktur ama sizi ilişkinizi kendi ilişkisiyle kafasında kıyaslar.kendi sevgilisi değil siz daha çok kabul gören, abisiyle iletişimi iyi olan kısacası örnek çift modundaysanız grupta o kıskançlıkla aranızı bozmak istiyor olabilir.yok sayın yada en azından erkek arkadaşınıza bir süre onun olduğu ortamda olmak istemediğinizi yoksa kinleneceğinizi deyin.gerekirse o gruptan bir süre uzak takılın kafanız rahat olur.

Merhabalar tekrar

Daha oncede erkek arkadasimin kardesiyle ilgili bir suru derdim vardi burada anlatmistim,takmayin dediniz cevabini verin dediniz hepsini yaptim ama kesinlikle hic bir degisme yok artik cildiricam.

Bilmeyenlere kisa bir ozet geciyim. 22yasindayim sevgilimle 1yildir beraberiz ortak arkadas grubumuz vesilesiyle,her sey olmasi gerektigi gibi gidiyor,erkek kardesi disinda. Buyuk bir arkadas grubumuz var gercekten yedigimiz ictigimiz ayri gitmez,bu erkek kardeste bu gruba dahil,biz sevgilimle beraber olmadan oncede (x diyelim) x i taniyordum fakat en uzak oldugum kisi oydu cunku inanilmaz soguk bi tip.Maddi durumum cok iyi olmasina ragmen,daha once ortak arkadasimiza benim sevgilimin parasini yedigimi dusundugunu soyleyip beni bu igrenc konuma sokmustu,duydugum an sinirimden aglamaya baslamistim. Her yerde surekli beni rencide etmeye ve canimi acitip uzmeye calisiyor. Yurtdisina cikmistim yazin cikolatalar getirdim yani yakinlara ne getirilebilirse beyefendi bunlari begenmedi bunlardan markettede var cevabini aldim sok icinde kaldim. Gruptan arkadasimizda yazin sonunda yurtdisina cikti erkek arkadasima cikolata getirmis x o sirada yanimiza geldi ve ooo kardesim cikolatalar cok guzelmis bgi'ninkiler igrencti hepsini cope attim dedi saka yaptigini sanarak ve gulerek. Bende takmiyor gibi davrandim. Erkek arkadasimla evlilik hakkinda konusurken muhabbetin arasina giriyor kizi boyle mi kandirdin hahah cok yazik diye. Sadece tatsizlik cikarmak icin erkek arkadasima kiz muhabbeti yapiyor yanimda aaa bgi ye soylemedin mi sen bunlari diye. Ve niyetimiz ciddi yarin bir gun evlensek ben bu saygisizliklarla nasil basa cikicam,bana karsi hic saygisi yok.artik cildiricam bunun gibi milyonlarca daha mevzu var cok uzadigi icin yazamiyorum. Sinir olucagi hic bir davranista bulunmadimbugune kadar bu tavrinin sebebini ben gercekten anlayamiyorum. Sevgilim defalarca ben yokken ozel olarak konustu tamam dedi fakat hala A N L A M İ Y OR. Daha oncede bu konuda dert yandim burada,herkes akil verdi fakat hepsini yaptim hala yok olmuyor . Lutfen bana fikir verin artik cok rahatsiz olmaya basladim
Belkide kardesi senden hoslaniyodu abisi seninle sevgili olunca kiskandi :KK70:

Back
X