İnsanın bazı anları olur hani hiç yaşamasaydım ve bazı insanlar olur hiç tanımasaydım der.. Benim ki küçük bi anı ve bi kaç kişi değil.. Koca birkaç üzüntüyle, hayal kırıklıklarıyla geçen bi kaç kocaman yıl .. Ve her daim tuz basan insanlar .. Bakıyorum şöyle bir geçmişe .. Ne hatalar, ne telafisi zor, pişmanlığı çok şeyler .. Yaşım küçük ama silmek istediğim yıl ve insanlar çok .. İstesen de çıkaramıyorsun şimdi onları hayatından ve bağımlığın var bi şekilde .. Hal böyleyken her yaptığı şeyler oyuyor içini bu yakınlık vasfını taşıyan insanların .. Burayıda okuyorum kendime de bakıyorum ve görüyorum ki ' Boşver ' ne büyük ne sihirli bi kelime ... Keşke yapabilsem, yapabilsek .. Girerdi yoluna bi kaç şey .. Ben herkese her olaya böyle takılmaz zehirlemezdim hayatımı .. Şimdi yapabildiğim buruk, gözlerim dolu bi şekilde geçmişe bakmak, insanların bana yaptığı şeylere üzülmek .. Evimden uzaktayım üniversite için .. Şimdi evime gidip, odama girip bi ömür oraya tıkılmak ve insanların beni unutmasını istiyorum ..
bence yanlış düşünüyorsunuz .düşünce yapınızı degıstırmenız gerekıyor .
emin olun herkesın gecmıste hataları oldu ,kımsenin dort dortluk bır
gecmısı yoktur .insanız sonucta ,bunu yapmayayım şunu etmemeyım
dıye kurulmus robot degılız .bazı seylerı yaşayarak tecrube edınmemız
gerektıgıne ınananlardanım .hatalarımdan pısmanlık degılde ders cıkarmak
gerektıgıne ınanıyorum .bazı seylerı yasamak gormek gerekıyordu ki
yasadık .yasamasaydık suan onun yanlıs oldugunu bılmezdık mesela .
benımde gecmısımde cok hatam oldu ,ama hıc pısmanlık duymadım .
ne yaptıklarımdan nede gecmısımde tanıyıp hayatıma aldıgım ınsanlardan ...
cunku bılıyorum kı hıc kımse tesaduf gırmıyor hayatımıza .
hayatımıza giren herkes hatta yaptıgımız her iyi kötü şeylerın bıze katkısı oluyor .
mesela ben şuan dönup arkama baktıgım da şaşkınlıkla; "ben bunu nasıl yaptım "
diyebılıyorum.cunku hatamdan ders cıkardım .eger yapmıs olmasaydım ,şuan bılınclı
olmazdım ve o hatayı yapmaya müsait biri olurdum .
emin olun hayatımıza giren kötü insanlar bile güzel olan herşeye vesıle
olabiliyor.ben mesela bu yaşıma kadar el açıp dua ettıgımı bılmezdım .
ama yasadıgım olumsuz olaylardan sonra Allah'a sığınmayı ögrendım .
hayatıma giren kötü insan ben farketmeden boyle güzel bırseye vesıle oldu
lafın özü ,bazı seylerı yasamamız gerekıyor hatta kötü insanlarıda tanımamız gerekıyor .
hayat inişleri çıkıslarıyla heyecanlı ve güzeldır .herşey istedigimiz gibi olsa emin
olun sıkıcı heyecansız bir hayat sürüyor olurduk .tüm olumsuzlukların üstüne
tam da hayattan ümidini kestıgınde öyle bırsey olur kı ..hayatın değisir deyim yerindeyse
mutluluktan havalara ucarsın .o sabırlı bekleyısten sonra o güzelliğin tadına doyamazsın .
boyle heyecanlar güzeldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?