- 20 Mart 2019
- 489
- 1.449
- 113
- 35
- Konu Sahibi merllins06
-
Hukuki bir durum, bir sözleşmeyle ilgili borç gibi.. yani harcanmış birşey yok o yüzden birden çıkan borçDurduk yere nasıl 100 bin borç çıkabilir ki? Zamanında birşey ödenmemiş de şimdi ortaya çıkmış olmasın o?
ne borcu bu özel değilse?Merhaba, çok saçma sapan bir durumdan dolayı yok yere 100.000 tl borcumuz oldu. Kumar borcu vs değil.. eşimle 32 yaşındayız ve daha evimiz bile yok. İkimiz de çalışıyoruz. Kredi çekicez şimdi. Düşündükçe yataktan kalkamıyorum aptallığımıza kızıyorum, napıcaz diye düşünüyorum o parayı ev peşinatı yapabilirdik. Ama sonuç olarak olan oldu. Kabullenmem lazım.
daha önce bi şekilde borç ödemiş olanlardan yardım istiyorum. Nasıl kabullenip hayatıma bakarım. Herşey mahvolmuş gibi hissediyorum. Birilerinin geçer nolacak demesine ihtiyacım var galiba. Kendimi çok yıpratıyorum tavsiyelere ihtiyacım var
Açıkladım, başka bir arkadaşa da bir sözleşmeye riayet edememe gibi bir durum diyelim.Ayrıntı verirseniz iyi olur. durduk yere çıktığına emin misiniz, bu meblanın duruk yere çıkacağını zannetmiyorum.
Gecer,nolacak..Birilerinin geçer nolacak demesine ihtiyacım var galiba. Kendimi çok yıpratıyorum tavsiyelere ihtiyacım var
Geçmiş olsun ne denir başka. Eşiniz ayrı siz ayrı olarak ayda büyük meblağlar kazanmıyorsanız bu borç uzun yıllar sürecek gibi görünüyor.Merhaba, çok saçma sapan bir durumdan dolayı yok yere 100.000 tl borcumuz oldu. Kumar borcu vs değil.. eşimle 32 yaşındayız ve daha evimiz bile yok. İkimiz de çalışıyoruz. Kredi çekicez şimdi. Düşündükçe yataktan kalkamıyorum aptallığımıza kızıyorum, napıcaz diye düşünüyorum o parayı ev peşinatı yapabilirdik. Ama sonuç olarak olan oldu. Kabullenmem lazım.
daha önce bi şekilde borç ödemiş olanlardan yardım istiyorum. Nasıl kabullenip hayatıma bakarım. Herşey mahvolmuş gibi hissediyorum. Birilerinin geçer nolacak demesine ihtiyacım var galiba. Kendimi çok yıpratıyorum tavsiyelere ihtiyacım var
Sozlesmeden kaynaklanan cezai sartsa indirim talep edilebilirAçıkladım, başka bir arkadaşa da bir sözleşmeye riayet edememe gibi bir durum diyelim.
tesekkurler bunu bir arastirayim.Sozlesmeden kaynaklanan cezai sartsa indirim talep edilebilir
Yapılan sözleşmeyi okumadan mı imzaladınız ? Boş yere imzalatılmıyor o sözleşmeler . Sözleşme yapan işletmeler kendilerini bu şekilde güvence Altına alıyorlar. Sözleşmeyi dikkatli okumayan önemsemeyen insanlara böyle pahalı bir ders oluyor sonucundaAçıkladım, başka bir arkadaşa da bir sözleşmeye riayet edememe gibi bir durum diyelim.
Sizin gibi insanlari anlamiyorum. Derse ihtiyacim yok. Cok daha detay vermem gerekirse babam kanser oldugu icin egitimimi yarida biraktim, sozlesmeden haberim var. herhangi bir excuse da kabul etmiyorlar odemem gerekiyor. Sacma bir konuysa yorum yazmayabilirsiniz bakip gecersiniz, herkese akil vermeye calismak ozellikle stresli durumda olan biri icin mantikli degil. Tesekkurler yine de vakit ayirdiginiz icinYapılan sözleşmeyi okumadan mı imzaladınız ? Boş yere imzalatılmıyor o sözleşmeler . Sözleşme yapan işletmeler kendilerini bu şekilde güvence Altına alıyorlar. Sözleşmeyi dikkatli okumayan önemsemeyen insanlara böyle pahalı bir ders oluyor sonucunda
Maalesef edemiyorumBir avukatla gorustunuz mu? Sozlesmeyi feshedemiyor musunuz?
Sozlesmedeki cezai sart degil ama bu, sozlesmeden dogan alacak. Mucbir sebep maddesine bir bakin, mucbir sebep sayilmaz bu ama zorunluluk hali var. Zorunluluk hali sozlesmeye eklenmis olabilirSizin gibi insanlari anlamiyorum. Derse ihtiyacim yok. Cok daha detay vermem gerekirse babam kanser oldugu icin egitimimi yarida biraktim, sozlesmeden haberim var. herhangi bir excuse da kabul etmiyorlar odemem gerekiyor. Sacma bir konuysa yorum yazmayabilirsiniz bakip gecersiniz, herkese akil vermeye calismak ozellikle stresli durumda olan biri icin mantikli degil. Tesekkurler yine de vakit ayirdiginiz icin
Lisansüstü eğitim için burs alıp tezi veremediniz sanırım. Borç elbette ödenir bir şekilde ama ben yine de bir avukata danışmanızı öneririm. Covid sürecinde birçok şey aksadı, belki bir değişiklik vs olmuştur.Merhaba, çok saçma sapan bir durumdan dolayı yok yere 100.000 tl borcumuz oldu. Kumar borcu vs değil.. eşimle 32 yaşındayız ve daha evimiz bile yok. İkimiz de çalışıyoruz. Kredi çekicez şimdi. Düşündükçe yataktan kalkamıyorum aptallığımıza kızıyorum, napıcaz diye düşünüyorum o parayı ev peşinatı yapabilirdik. Ama sonuç olarak olan oldu. Kabullenmem lazım.
not: ne borcu diye sorgulanacağını tahmin etmiştim:d açıklayayım genel olarak, aldığım bir eğitimi cesitli problemlerden dolayı tamamlayamadım bu yuzden odeme yapmam gerekiyor, odememe gibi bir ihtimal yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?