- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.217
- 88
- 43
- Konu Sahibi merllins06
-
Maaşa haciz koyması durumunda temerrüt faizi daha fazla maalesef. Hem faiz hem vekalet ücreti hemde takip masrafları epey artar bu borç.Kredi cekip bir de faiz odemeseniz. Hic basima gelmedi ama maasa haciz konulsa 3/4 oraninda kesilse faiz odemeseniz daha mi iyi olur bilemedim. Bir avukatla gorusun mutlaka.
Sizin gibi insanlari anlamiyorum. Derse ihtiyacim yok. Cok daha detay vermem gerekirse babam kanser oldugu icin egitimimi yarida biraktim, sozlesmeden haberim var. herhangi bir excuse da kabul etmiyorlar odemem gerekiyor. Sacma bir konuysa yorum yazmayabilirsiniz bakip gecersiniz, herkese akil vermeye calismak ozellikle stresli durumda olan biri icin mantikli degil. Tesekkurler yine de vakit ayirdiginiz icin
Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin. Bilmiyordum.Maaşa haciz koyması durumunda temerrüt faizi daha fazla maalesef. Hem faiz hem vekalet ücreti hemde takip masrafları epey artar bu borç.
Rica ederim :) Vallahi kredi çekse daha iyi.Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin. Bilmiyordum.
Bu durumda sanirim oyle olmasi gerekiyor. Kotu olmus.Rica ederim :) Vallahi kredi çekse daha iyi.
Umarım,indirim olur en azından.bu faizsiz borc ben direk kabullenmistim ama buradaki tavsiyeler uzerine bir avukat bulacagim en kisa zamanda. Belki indirim vs olabilir bazi uyelerin dedigi gibi. Cok tesekkurler
O zaman hiç yok yere çıkmamış bu borç sorumsuzluk ya da adı her neyse sizin yüzünüzden olmuş ben genelde geçmişteki borçlarıma ki bunun kaç katını ödedim ders niteliğinde baktım benim aptallığım iyi oldu ödeyeyim akıllanıp bir daha aynı haltı yemem gözüyle baktımMerhaba, çok saçma sapan bir durumdan dolayı yok yere 100.000 tl borcumuz oldu. Kumar borcu vs değil.. eşimle 32 yaşındayız ve daha evimiz bile yok. İkimiz de çalışıyoruz. Kredi çekicez şimdi. Düşündükçe yataktan kalkamıyorum aptallığımıza kızıyorum, napıcaz diye düşünüyorum o parayı ev peşinatı yapabilirdik. Ama sonuç olarak olan oldu. Kabullenmem lazım.
daha önce bi şekilde borç ödemiş olanlardan yardım istiyorum. Nasıl kabullenip hayatıma bakarım. Herşey mahvolmuş gibi hissediyorum. Birilerinin geçer nolacak demesine ihtiyacım var galiba. Kendimi çok yıpratıyorum tavsiyelere ihtiyacım var
not: ne borcu diye sorgulanacağını tahmin etmiştim:d açıklayayım genel olarak, aldığım bir eğitimi cesitli problemlerden dolayı tamamlayamadım bu yuzden odeme yapmam gerekiyor, odememe gibi bir ihtimal yok.
Allah yardımcınız olsun. Mecbur ödenecekse hayatı kendinize zindan etmenin bir anlamı yok. Bizim apartmanin biz evlenmeden önce aidat borcu birikmiş kayinpederim ev sahibiydi kiracı eksik yatırmış oda birike birike 4bin olmuş biz evlenince haberimiz oldu mecbur ödemek zorunda kaldık snra yeni araba aldık borçla eşim trafik kazası yaptı araba pert oldu hem bizim birikim gitti hem aldığımız borcu ödedik elimizde kaldı sıfır arabada hurdaya gitti. Rabbim sağlığımizdan etmesin napalim para mal yerine geliyor çalıştıktan sonraMerhaba, çok saçma sapan bir durumdan dolayı yok yere 100.000 tl borcumuz oldu. Kumar borcu vs değil.. eşimle 32 yaşındayız ve daha evimiz bile yok. İkimiz de çalışıyoruz. Kredi çekicez şimdi. Düşündükçe yataktan kalkamıyorum aptallığımıza kızıyorum, napıcaz diye düşünüyorum o parayı ev peşinatı yapabilirdik. Ama sonuç olarak olan oldu. Kabullenmem lazım.
daha önce bi şekilde borç ödemiş olanlardan yardım istiyorum. Nasıl kabullenip hayatıma bakarım. Herşey mahvolmuş gibi hissediyorum. Birilerinin geçer nolacak demesine ihtiyacım var galiba. Kendimi çok yıpratıyorum tavsiyelere ihtiyacım var
not: ne borcu diye sorgulanacağını tahmin etmiştim:d açıklayayım genel olarak, aldığım bir eğitimi cesitli problemlerden dolayı tamamlayamadım bu yuzden odeme yapmam gerekiyor, odememe gibi bir ihtimal yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?