Hiç yok yere çıkan bir borcu ödemek zorunda kaldınız mı? Tavsiye istiyorum :(

Kredi cekip bir de faiz odemeseniz. Hic basima gelmedi ama maasa haciz konulsa 3/4 oraninda kesilse faiz odemeseniz daha mi iyi olur bilemedim. Bir avukatla gorusun mutlaka.
Maaşa haciz koyması durumunda temerrüt faizi daha fazla maalesef. Hem faiz hem vekalet ücreti hemde takip masrafları epey artar bu borç.

Ben böyle durumlarda ilaç, doktor, ameliyat, hastane parası değil diye düşünüp kendimi teskin ederim. Sağ ve sağlıklıyım, henüz gencim, işim var çok şükür kazancım var elbet yoluma bakarım diye düşünün... bu faiz binmiş haliyse takip etmediğiniz bir iş sözkonusu demektir, bundan sonra dikkat edersiniz.

Bunu başta yazsaydınız güzelce moral verirdik

Sonuçta sağlık babanız daha önemli o para kazanılır ödenir

Peşin ödemede indirim varsa kredi çekip tek elden borçlanılabilir

Sağlık olsun yaşamda her şey insanlar içindir ödenir bir şekilde

çok geçmiş olsun, çok büyük bir para bu.
bir avukatla görüşün, belki bir çıkış yolu vardır?
en azından indirim yapılır belki.
tüm imkanları zorlayın, bilenlere danışın kolay değil yani 100 bin çıktı hadi bunu ödeyelim olayı. son noktaya kadar araştırın bazen hiç bilmediğimiz bir durum beklemediğimiz imkanlar çıkabiliyor.

bu faizsiz borc ben direk kabullenmistim ama buradaki tavsiyeler uzerine bir avukat bulacagim en kisa zamanda. Belki indirim vs olabilir bazi uyelerin dedigi gibi. Cok tesekkurler
Umarım,indirim olur en azından.
Hatta keşke ödeme yükümlülüğünüz kalksa.

Tezi vermediginiz icinse tum okullar online oldu zaten tr den de yazabilirsiniz. Bence son noktaya kadar cabanizi koyun bitirmeye calisin egitiminizi. Bu paraya ihtiyac kredisi verse mak’s 70 bin alirsiniz. 30 bin nerden bulucaksiniz. Ayrica esinizle aranizda buyuk sikintilar dogurabilir. Size onerim Esteban dostan bolumden yardim alip tez meselesini halletmeniz. Cok cok gecmis olsun.

O zaman hiç yok yere çıkmamış bu borç sorumsuzluk ya da adı her neyse sizin yüzünüzden olmuş ben genelde geçmişteki borçlarıma ki bunun kaç katını ödedim ders niteliğinde baktım benim aptallığım iyi oldu ödeyeyim akıllanıp bir daha aynı haltı yemem gözüyle baktım

Eşiniz askeri okulda okuyordu vaz mı geçti ?
Benim aklıma gelen ilk bu oldu.
Askerlik, pilotluk durumlarında devlet kendini garantiye alıyor.
Eğer vazgeçerseniz de sözleşme yaptığınız için parayı ödemek zorunda kalıyorsunuz.

Eğer öyleyse o parayı ödersiniz ne diyelim.

Allah yardımcınız olsun. Mecbur ödenecekse hayatı kendinize zindan etmenin bir anlamı yok. Bizim apartmanin biz evlenmeden önce aidat borcu birikmiş kayinpederim ev sahibiydi kiracı eksik yatırmış oda birike birike 4bin olmuş biz evlenince haberimiz oldu mecbur ödemek zorunda kaldık snra yeni araba aldık borçla eşim trafik kazası yaptı araba pert oldu hem bizim birikim gitti hem aldığımız borcu ödedik elimizde kaldı sıfır arabada hurdaya gitti. Rabbim sağlığımizdan etmesin napalim para mal yerine geliyor çalıştıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…