- 26 Kasım 2017
- 1.057
- 1.759
- 133
- Konu Sahibi merllins06
-
Siz imzalamış olduğunuz sözleşmeyi tek taraflı fes etmiş gibi duruyorsunuz buradan bakınca . Sebep ne olursa olsun( kira sözleşmesi bile fes ederken) öylece ceketini alıp çıkar gibi gidemezsiniz . İlgili kuruma dilekçeyle başvurup , babanızın hastalığına ait belgelerinizi ibraz etmeniz ve eğitiminizi sözleşmeye göre ( tazminat gerekmeden ) yarıda kesip kesemeyeceğinizi öğrenmeniz gerekirdi . Size yazıyla olumsuz dönüş olduğu takdirde bunu dava konusu edip mahkemeye başvurabilirdiniz. Olumlu cevap aldığınızda da cevaba istinaden hak kaybına uğramadan eğitiminizi yarıda bırakabilirdiniz.Sizin gibi insanlari anlamiyorum. Derse ihtiyacim yok. Cok daha detay vermem gerekirse babam kanser oldugu icin egitimimi yarida biraktim, sozlesmeden haberim var. herhangi bir excuse da kabul etmiyorlar odemem gerekiyor. Sacma bir konuysa yorum yazmayabilirsiniz bakip gecersiniz, herkese akil vermeye calismak ozellikle stresli durumda olan biri icin mantikli degil. Tesekkurler yine de vakit ayirdiginiz icin
Kredi çekin eşinizle sırt sırta verip biraz da emek verip birkaç seneye halledersiniz, gençsiniz hiç merak etmeyin, olan olmuş artık yapacak bir şey yok. Sizi birkaç sene zorlar sonrası hallolur. Ek iş falan yapabilirsiniz.Merhaba, çok saçma sapan bir durumdan dolayı yok yere 100.000 tl borcumuz oldu. Kumar borcu vs değil.. eşimle 32 yaşındayız ve daha evimiz bile yok. İkimiz de çalışıyoruz. Kredi çekicez şimdi. Düşündükçe yataktan kalkamıyorum aptallığımıza kızıyorum, napıcaz diye düşünüyorum o parayı ev peşinatı yapabilirdik. Ama sonuç olarak olan oldu. Kabullenmem lazım.
daha önce bi şekilde borç ödemiş olanlardan yardım istiyorum. Nasıl kabullenip hayatıma bakarım. Herşey mahvolmuş gibi hissediyorum. Birilerinin geçer nolacak demesine ihtiyacım var galiba. Kendimi çok yıpratıyorum tavsiyelere ihtiyacım var
not: ne borcu diye sorgulanacağını tahmin etmiştim:d açıklayayım genel olarak, aldığım bir eğitimi cesitli problemlerden dolayı tamamlayamadım bu yuzden odeme yapmam gerekiyor, odememe gibi bir ihtimal yok.
öyp li falan mısınız? avukata danıştınız mı? belki miktar azalır?not: ne borcu diye sorgulanacağını tahmin etmiştim:d açıklayayım genel olarak, aldığım bir eğitimi cesitli problemlerden dolayı tamamlayamadım bu yuzden odeme yapmam gerekiyor, odememe gibi bir ihtimal yok.
Böyle ciddi meblağ içeren bir borcu kabullenmeden önce bir avukata danışmanızı öneririm. Belki hukuki açıdan haklısınızdır, körü körüne sorumluluk altına girmeden araştırın, soruşturun. Velev ki ödemeniz gerekli ödeyeceksiniz, hiç bir şey sağlığınızdan önemli değil, para kazanılır kaybedilir, fazlasını öbür tarafa götürebilende yok. Kendinizi yıpratmayın.Merhaba, çok saçma sapan bir durumdan dolayı yok yere 100.000 tl borcumuz oldu. Kumar borcu vs değil.. eşimle 32 yaşındayız ve daha evimiz bile yok. İkimiz de çalışıyoruz. Kredi çekicez şimdi. Düşündükçe yataktan kalkamıyorum aptallığımıza kızıyorum, napıcaz diye düşünüyorum o parayı ev peşinatı yapabilirdik. Ama sonuç olarak olan oldu. Kabullenmem lazım.
daha önce bi şekilde borç ödemiş olanlardan yardım istiyorum. Nasıl kabullenip hayatıma bakarım. Herşey mahvolmuş gibi hissediyorum. Birilerinin geçer nolacak demesine ihtiyacım var galiba. Kendimi çok yıpratıyorum tavsiyelere ihtiyacım var
not: ne borcu diye sorgulanacağını tahmin etmiştim:d açıklayayım genel olarak, aldığım bir eğitimi cesitli problemlerden dolayı tamamlayamadım bu yuzden odeme yapmam gerekiyor, odememe gibi bir ihtimal yok.
Başıma benzer bir durum gelmişti. O moralsizlikle çıktığım bi yolculukta yanımdaki yolcu ile muhabbet ederken sohbet derinleşmişti ben de bu konuyu açmıştım. Bana demişti ki bir insandan bir para çıkacaksa öyle ya da böyle mutlaka çıkar. Hastalık kaza gibi bir durum olmadığı için şükretmelisin. Doğru ya da yanlış sıkıntıma bi nebze iyi gelmişti bu.bu faizsiz borc ben direk kabullenmistim ama buradaki tavsiyeler uzerine bir avukat bulacagim en kisa zamanda. Belki indirim vs olabilir bazi uyelerin dedigi gibi. Cok tesekkurler
Polis eğitiminde böyle bir şart var diye biliyoeumAnladığım kadarı ile kefil falan olunmuş yada bişyler okunmadan imzalanmış eğitim demişsinizde ne eğitimiymiş bu da 100 bin tutarında faizle bile olmaz bu zamana kdr . Avukata danışın haklarınızı öğrenin bence
Bilmiyorum böyle bi şart var ise biliniyor olması gerekmezmiydi 100 bin olana kdrPolis eğitiminde böyle bir şart var diye biliyoeum
konu sahibinin eğitimi nedir bilmiyorum ama bazı msleklerin eğitiminde devlet böyle şartlar koyuyor. askeri okullarda vardı mesela. akademisyen eğitiminde var. bilmediğim başka meslekler de vardır illa ki.Dolandırılmış olabilir misiniz? Bir Avukata mı danışsanız? 100.000 TL tazminat gibi bir şey olsa o da ünlü falan olsanız, sözleşmeye bağlı kalmadınız diye ancak olur. Bence biri sizi dolandırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?