Hiç yok

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
kızlar benim sorunum kiminle arkadaş olduysam dost olduysam hep bir kıskançlık art niyet sezdim neden böyle oldu bilmiyorum yeni üniversiteyi bitirdim 1 tane bile iyiliğime sevinecek ailem dışında kimsem yok hep kıskançlık seziyorum mesela bi mutluluğum sevincim olur dostum o gün hasta olur suratı düşer yanımda olmaz uzaklaşmak ister bu hep böyle oldu ben kimseyle sevincimi paylaşamayacak mıyım kimse sevinmicek mi benim başarılarıma düğünümde kınamda naparım bilmiyorum kimsem yok çünkü yakın arkadaşım yok dost kötü günde bellli olur denir hayır inanmıyırum bu söze bence iyi günündede yanında durabilen dosttur neden benim olmadı demeyen dosttur şu yaşıma kadar hiç kimseden dostluk görmedim uzun arkadaşlıklarım hep böyle oldu kuzenlerim bile böyle üniverisitem bittii hayırlı olsun bile demedi çok korkuyorum kızlar hep böyle mi olucak kimseyi sırf bu yüzden kendimd yakın görmedim arkadaşlıklarımı hep bitirdim madem kıskanıcak üzülücek hiç yanımda olmasın daha iyi geçenlerde bi tanıdığımın instagramına baktım o kdr çok arkadaşı varki hepsi onun iyiliği için bişeyler yapmışlar doğum gününü kutlamışlar kınasında yanında olmuşlar daha birsürü maşallah diyorum çok güzel ama benimm neden tanıştığım her insan böyle oluyor neden (((

Siz biraz fazla takıntı yapmış olabilir misiniz.ne yani herkes mi kiskanacak herkes mi iyiliğinizi istemeyecek.öyle denk gelmiştir.benim de mutsuz sıkıntılı zamanımda kimse yanımda olmadı.istesem de hep bir aksilik çıktı.o yüzden bu bana bir işaret diyerek kendi kendime yetebilmeyi öğrendim.mutlu anlarımı da zaten özellikle gidip anlatmam,sorulur konusu açılırsa bahsederim.insanların davranışlarindan böyle anlam çıkarıp kendimi yoramam

sizin gibi bir arkadaşım vardı bütün insanlar onu kıskanıyor, onu sevmiyor gibi cümlelerle sürekli bunaltıyordu. İnsanların sizin üniversite bitirdiğinizde hayırlı olsun demediklerinde hayırlı olmayacak mı yani? Hepsini geçtim insanlar kendi iç dünyasında mutsuz olabilir siz kahkaha ata ata gidip o böyleydi şu böyleydi diye anlatırsanız zaten o insanlar sizden uzaklaşır hep bana hep bana değil birazcıkta o insanların dertlerini dinlemeyi denerseniz bence sizde mutlu olursunuz.

Hiç arkadaşınız yoksa demekki bişeyleri yanlış yapıyorsunuz
Arkadaşlıkta da dostlukta da evlilikte de ana baba kardeş ilişkilerinde de herzaman fedakarlık yapılır bazı hatalar görmezden gelinir
Acaba siz başkalarının hatalarını fazla görüp kendinizde olan hataları hiç göremiyormusunuz
Herkes neden sizi kıskansın neden sizi çekemesin

Böyle düşünen insanların genelde kendileri sorunlu oluyorlar. Herkes kötü de bi siz mi iyisiniz yani. Kusursuz dost olmaz ayrıca bu yaşınıza kadar hiç devam eden arkadaslığınız olmadıysa sorun muhtemelen sizdedir

Kendinizi hiç eleştirdiniz mi bu konuda?
Hep mi çevrenizdekiler kıskanç ve kötü.. sizin hiç eksiğiniz yokmu?
Ben hiç kimseyi kıskanmıyorum hatta hiç söz etmem başıma güzel bişey gelse ama hiç mi paylaşamıcam hatta kuzenim evlendiğinde yüüzk taktığında hayırlı olsun demiştim çok sevinmiştim onun adına ama ben mezun olduğumda hiçbişey demedi surat astı

Ben de anlamıyorum işte insanların yanında hep onum iyiliğini isteyenler var benim neden böyle oluyor hep böyle mi denk gelicek

Neden herkes sizi kıskansınki
bence siz onları kıskanıyorsunuz ve bunun farkında değilsiniz
Herkes i demiyorum öyle olmak zorundada değil ama benim çevremdekiler böyle hep böyle olucak diye korkuuorum ben Allaha şükür bi arkadaşımın başına güzel bişey gelse imrenirim kutlarım onu ama kıskanmam ben böyle olmasnı istiyorum yanımdakilerinde

Bu tarz ilişkilerinizde beklentilerinizi düşürseniz daha mutlu olursunuz. Herkes duygularını sizin gibi ifade etmek durumunda değil. Belki de insanlar sizin sevinçlerinize sizin gibi sevinmedikleri için kıskanç diye etiketlediniz.

Hep bana asla demem sevdiğim arkadaşlarım samimi bulduklarım için hep dua bile ederim başarılı olduklarında kutlarım yanlarında olurum üzüntülü olabilir onun olmayabilir onun yanında asla bu konuyu açmam meseka kuzenim yüzük takmıştı hayırlı olsun dedim onun adına sevindiö halbuki böyle dediğimde benim yoktu sevgilim ben neden kıskanmadım ben üni bitirdiğim de o bana hiçbişey demedi surat astı evet demezsede hayırlı olur ama yakın dostum diye gezmesin etrafımda en güzel şeylerimi neden paylaşamıyorum neden üzüntü duyuluyo bu insanları nasıl çevremde tutabilirim hala dost diye yüzlerine nasıl bakayım kınam olduğunda dostum sevgilisi yok diye üüzntülü diye gelmicek mi niye ama tanıdıklarımın bütün dostları yanında başıma güzel bişey geldiğinde de asla abartarakta söylemem hatta konuusu açılmazsa bile hiç söylemem

Neden sevinilirmiyor dost değil miyiz needen yanımda olunmuyor kıskançlıkta başka kapıya çıkmıyor bu durum

Sevinmiyorlar demedim. Seviniyorlardır da sizin sevinme kriterleriniz uyuşmuyordur dedim.

Ünüversite mezunusun ama yazında bir tane bile noktalama işareti yok.
Belki de o yüzden hayırlı olsun dememişlerdir.

insanları olduğu gibi kabul etmekten başka yapacak birşey yok maalesef

Ünüversite mezunusun ama yazında bir tane bile noktalama işareti yok.
Belki de o yüzden hayırlı olsun dememişlerdir.
Burayı samimi bulduğum için noktalama işaretlerine uymadım buraya yazı yazan çoğu kişininde uymadığını fark ettim benim için çok sorun oluşturmadı sizde rahatsız olduysanız daha çok noktalama işaretine uyulmuş konuları okuyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…