- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Ben hiç kimseyi kıskanmıyorum hatta hiç söz etmem başıma güzel bişey gelse ama hiç mi paylaşamıcam hatta kuzenim evlendiğinde yüüzk taktığında hayırlı olsun demiştim çok sevinmiştim onun adına ama ben mezun olduğumda hiçbişey demedi surat astıKendinizi hiç eleştirdiniz mi bu konuda?
Hep mi çevrenizdekiler kıskanç ve kötü.. sizin hiç eksiğiniz yokmu?
Ben de anlamıyorum işte insanların yanında hep onum iyiliğini isteyenler var benim neden böyle oluyor hep böyle mi denk gelicekSiz biraz fazla takıntı yapmış olabilir misiniz.ne yani herkes mi kiskanacak herkes mi iyiliğinizi istemeyecek.öyle denk gelmiştir.benim de mutsuz sıkıntılı zamanımda kimse yanımda olmadı.istesem de hep bir aksilik çıktı.o yüzden bu bana bir işaret diyerek kendi kendime yetebilmeyi öğrendim.mutlu anlarımı da zaten özellikle gidip anlatmam,sorulur konusu açılırsa bahsederim.insanların davranışlarindan böyle anlam çıkarıp kendimi yoramam
Kalbim temiz çok şükürHep siz haklıysanız, ortada bir yanlış var demektir. Biraz da dönüp kendinize bakmalısınız bence.
Herkes i demiyorum öyle olmak zorundada değil ama benim çevremdekiler böyle hep böyle olucak diye korkuuorum ben Allaha şükür bi arkadaşımın başına güzel bişey gelse imrenirim kutlarım onu ama kıskanmam ben böyle olmasnı istiyorum yanımdakilerindeNeden herkes sizi kıskansınki
bence siz onları kıskanıyorsunuz ve bunun farkında değilsiniz
Hep bana asla demem sevdiğim arkadaşlarım samimi bulduklarım için hep dua bile ederim başarılı olduklarında kutlarım yanlarında olurum üzüntülü olabilir onun olmayabilir onun yanında asla bu konuyu açmam meseka kuzenim yüzük takmıştı hayırlı olsun dedim onun adına sevindiö halbuki böyle dediğimde benim yoktu sevgilim ben neden kıskanmadım ben üni bitirdiğim de o bana hiçbişey demedi surat astı evet demezsede hayırlı olur ama yakın dostum diye gezmesin etrafımda en güzel şeylerimi neden paylaşamıyorum neden üzüntü duyuluyo bu insanları nasıl çevremde tutabilirim hala dost diye yüzlerine nasıl bakayım kınam olduğunda dostum sevgilisi yok diye üüzntülü diye gelmicek mi niye ama tanıdıklarımın bütün dostları yanında başıma güzel bişey geldiğinde de asla abartarakta söylemem hatta konuusu açılmazsa bile hiç söylememsizin gibi bir arkadaşım vardı bütün insanlar onu kıskanıyor, onu sevmiyor gibi cümlelerle sürekli bunaltıyordu. İnsanların sizin üniversite bitirdiğinizde hayırlı olsun demediklerinde hayırlı olmayacak mı yani? Hepsini geçtim insanlar kendi iç dünyasında mutsuz olabilir siz kahkaha ata ata gidip o böyleydi şu böyleydi diye anlatırsanız zaten o insanlar sizden uzaklaşır hep bana hep bana değil birazcıkta o insanların dertlerini dinlemeyi denerseniz bence sizde mutlu olursunuz.
Neden sevinilirmiyor dost değil miyiz needen yanımda olunmuyor kıskançlıkta başka kapıya çıkmıyor bu durumBu tarz ilişkilerinizde beklentilerinizi düşürseniz daha mutlu olursunuz. Herkes duygularını sizin gibi ifade etmek durumunda değil. Belki de insanlar sizin sevinçlerinize sizin gibi sevinmedikleri için kıskanç diye etiketlediniz.
Hiç belli olmuyorsa nasıl hissedebilirm sevindiğini daha çok surat asarlarSevinmiyorlar demedim. Seviniyorlardır da sizin sevinme kriterleriniz uyuşmuyordur dedim.
insanları olduğu gibi kabul etmekten başka yapacak birşey yok maalesefHerkes i demiyorum öyle olmak zorundada değil ama benim çevremdekiler böyle hep böyle olucak diye korkuuorum ben Allaha şükür bi arkadaşımın başına güzel bişey gelse imrenirim kutlarım onu ama kıskanmam ben böyle olmasnı istiyorum yanımdakilerinde
Burayı samimi bulduğum için noktalama işaretlerine uymadım buraya yazı yazan çoğu kişininde uymadığını fark ettim benim için çok sorun oluşturmadı sizde rahatsız olduysanız daha çok noktalama işaretine uyulmuş konuları okuyunÜnüversite mezunusun ama yazında bir tane bile noktalama işareti yok.
Belki de o yüzden hayırlı olsun dememişlerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?