hiç yoktan bela açtım başımıza

eşim kibar biridir asla incitmez birini.adam benim adıma gidip özür dilemiş ki bu erdemdir bence.karşı taraf korktu sanmış.
eşimde asker ha yanında tabancası var çekip vursa katil olucak.

Özür karşındaki anlayacak biri ve yanındaki eşine kabalık yapılmadığı taktirde yapılırsa erdemdir bana göre..

tutanak tutuldu bugün konuşucaz salonla.devam ederlerse zaten ben bırakmayı düşünüyorum.içimde ne heves aldı ne heyecan.

Esin ozur dileyerek hata yapmis adamlar iyice kendini birsey sanmis oyle olunca spor salonunu degistirin oyle tiplerin takildigi yere gitmeyin

Özür karşındaki anlayacak biri ve yanındaki eşine kabalık yapılmadığı taktirde yapılırsa erdemdir bana göre..

ben görmedim özür dilediğini havlusunu almaya gittiğinde karşılaşmış.Benim genel mizacım bu asla haksızlığa sessiz kalamıyorum kabalığa.eşimle böyle bir kaç olay daha yaşadık genelde beni susturmaya çalışır.biliyorum haklısın ama o adam bunu anlamaz anlatma der.Pes et der yani kısaca.başını belaya sokma

Esin ozur dileyerek hata yapmis adamlar iyice kendini birsey sanmis oyle olunca spor salonunu degistirin oyle tiplerin takildigi yere gitmeyin

salon şuan türkiyede gidilecek karma en aklı başında salon göya. birlikte gidelim eğleniriz falan dedik. ama her şey gibi türkiye de sporda erkeklerin tekelinde.kadınların varlığı bile rahatsız ediyo adamları.mal mal bakmalar hareketler.bir yere kadar sabrediyorsunuz da işte.

Ben de böyle durumlarda eşimden daha agresifimdir.
O daha yapıcı davranabiliyor ama ben duramıyorum. Sonra da olay bitip başbaşa kalınca eşime söyleniyorum

E ama adamların dedikleri de doğru yani. Sizin yanınızda adamlara kafa tutan eşiniz siz yokken neden gidip adamlardan sanki hatalıymışsınız gibi özür diliyor? Onca lafa rağmen birde? Sizi savunması gerekirdi. Kendinizi kötü hissetmenize gerek yok. Suö karşı tarafta.

akşam görüştükten sonra güncellerim burayı ne olacağını bilmiyorum.dün adamlar kaçtıkları için net bir şey söylenmedi bugün görüşülecek yönetimle. eğer onu çıkartmazlarsa ben bırakıcam tekrar karşılaşmayı asla kabul edemem.

Burasi Istanbul esiniz hakli. Gecekondu dikecek "Istanbul"suzlar gibi yer parsellemek icin mat sererseniz iceridekilerin isi bitmeden boyle sıkıntı cikarirsiniz. Saatlerinize uyun.

Hatta bu olay uzar gider, iptal edin uyeliginizi bir daha gitmeyin.

Istanbul'da gayet normal yasayan medeni insanlar da var, diger illerde oldugu gibi. Bilginiz olsun.

Canımcım insan haksızsa özür diler. Sen haklısın o yüzden eşinin özür dilemesi saçma olmuş ve hıyarların iyice tepenize çıkmasına sebep olmuş. Tabi ki hakkınızı arayacaksınız, eşin tutarsız davrandığı için çıkmış o kavga. Haklıyım zaten niye özür dileyeyim adamlardan, erdem bu değil. O spor salonunun da iki tarafın da üyeliğini iptal etmesi lazım siz dahil, üzgünüm. Bence bir daha gitmeyin oraya, karşı tarafın üyeliğini iptal etmezlerse hiç gitmeyin zaten.

salonun bir düzeni var bu böyle bunu hoca da böyle yapıyor.randevulu sistemde randevumu aldım.matı serdim ki derse hemen girebileyim sonrasında bi 10 dk ısınmak için salondan çıktım.böyle bir düzeni var salonun bunun aksi olsa asla böyle davranmam.kuralları çok seven ve uyan biriyim.ki içeridekilerin işi tüm salonu kaplayamaz dediğim gibi ufak bir salon değil ve tek mat benim yere serdiklerim değil.savunurken yazdıklarımı da okursanız çok sevinirim.
zaten tekrar gitmeyi düşünmüyorum herhangi bir yaptırımları olmazsa.

konuyu genellemediğimi gayet iyi anlattım.

teşekkür ederim ayrıca editleyip bilgilendirdiğiniz için.medeni insanlar olduğunu duymak sevindirici gerçekten.

Yazdıklarınızı okudum, kimseyi savundugum yok. Istanbul disinda.
Herkes mat sermisti ve sadece benim basima geldi gibi bir sey gormuyorum yazinizda. Dersin başlamasına 5 dakika kala mat sermis, 10 dakika isinmak icin cikmissiniz salondan. Vs vs.

konuyu genellemediğimi gayet iyi anlattım.

teşekkür ederim ayrıca editleyip bilgilendirdiğiniz için.medeni insanlar olduğunu duymak sevindirici gerçekten.

Evet boyle bir bilgilendirme geregi hissettim. Bu yuzden ayrica editledim.

Istanbul un genelinde endise etmeyin, ben 35 senedir gayet normal bir yasam suruyorum burada. Gayet medeniyizdir.

Eşin erdemli falan değil de korkak gibi geldi.
Kusura bakma ama sen adamlarla tartışıyorsun gidip özür dilemek nedir adamlardan. ALLAH ın hanzolarından. Böyle böyle tepemize çıkıyorlar. Haddini bildirip, hakkınızı savunacaksınız.
Şişene işese ses çıkarma nedir ya, çok saçma.

İzmirli misin ? İzmirliler genelde böyle haksızlığa tahammülleri yok.
Gerçek İstanbullular, İstanbul'daki bu senin anlattığın ayı kesime karşı tepkisiz davranarak yaşıyorlar artık mecburi.
Adamlara da gına gelmiştir bunlardan, bi yerden sonra benimsemek zorunda kalıyorsun.

"İstanbul burası" dediği İstanbul'un çok fazla göç alması ve her kesimden insanın çokça olan bir yer olmasından kaynaklı.
O yüzden kimse yanlış anlamasın bence bu lafı.
Şahsen İzmir'de manyaklaştı artık. Göç olaylarından.
Burda da hakkımızı eskisi gibi arayamıyoruz.
Erkeklerde bir kesim türedi, kadına karşı hiç saygıları yok.

Derse 15 dakika varken, matinizi ve suyunuzu koymasaydiniz keşke. Orada adamların olduğunu görmüşsünuz.

ben de size salonun genel düzeninin bu olduğundan bahsediyorum işte.salonda kimse benim 15 dakika önceden

Edirneliyim.İstanbul da aynı spor merkezinin atıyorum ortaköy şubesi böyle tipleri kapısından sokmuyodur eminim.ama yaşadığımız yerler malum.mahalle arası spor merkezinde ne yapıyorsa adam burda da öyle davranmaya çalışıyo.Bir tane kadın şort giyemiyor mesela erkekler ohhh nasıl rahatlar üstsüz bile spor yapıolar. Dayanıyorsun çünkü alternatifin yok.ya gitmeyeceksin ya bir nebze katlanacaksın.
Biri bana gelse benim matıma uzanmışız desem kalkar özür dilemekten bi hal olurum farketmedim diye.adam hala yaymış kendini ders yok burda diyor bana.asla saygı yok.

Derse 15 dakika varken, matinizi ve suyunuzu koymasaydiniz keşke. Orada adamların olduğunu görmüşsünuz.

genel düzen bu şekildeydi bir de salonun en köşesine koydum.hani asla onları rahatsız etmez onlar diğer bir ucundaydı.Zaten en büyük hatam bu oldu.boştu zaten pazar olunca suyumu eşyamı bırakayım dedim.ben bi matın üstünde su görsem asla yatmam üstüne.kendim gibi düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…