Eşin saçmalamış. Sen haklısın ve gayette güzel kendini savunmuşsun.Eşim diyor ki suyuna afedersiniz işeseler ses etme burası istanbul insanlar anlayışsız kaba.evet haklı ama dayanamıyorum haksızlığıa kabalığa tahammülüm yok
ben de buna çok üzülüyorum. nasıl savunmayayım kendimi hep ezileyim mi? kadınlarEşin saçmalamış. Sen haklısın ve gayette güzel kendini savunmuşsun.
Ne demek ses çıkarma ya?
beyefendi benimle muhattap olmayın burda görevliler var diyorum hala üzerime yürüyor.eşimde malesef araya girdi böyle olunca.adam susmayınca çıldırdım bende.Eşiniz saçmalamış...
Hakkınızı aramakla doğru yapmışsınız ancak dialog kurmaktansa keşke görevliye bildirseydiniz sorununuzu.. Herkesle iletişim kurulamıyor maalesef
hayır ben mat serdim.üzerine eşyalarımı koydum.stdyo en az 100 m2 ve en az 50 tane daha mat var.ordan kendilerine mat almak yerine benim eşylarımı iteleyip benim serdiğim mata yatmışlar.Adamlar spor yapıyor, ayaklarının altındaki suyu itmiş olabilirler ne var bunda? Aşırı tepki vermişsiniz. Sonrasında yaşananlar çok tatsız olmuş :/
Fazla steroidden hep, adamların beyni ve alt takımları gidince haliyle hayata karşı öfkeliler. Sizin yüzünüzden değil, üzülmeyin.
Salon yönetimi ile konuşun, ben anlamadım şimdi huzuru bozdukları halde devam mı edecekler aynı salona? Şu halde devam ederlerse, o salonun kalitesini sorgulamak da lazım.
Eşinin özür dilemesi hiç olmamış. Anlayacak insan var anlamayacak hanzo var. Profil belli.
Adamlara sanki tek kalınca korkmuş da özür dilemiş izlenimi vermiş.
Ayrıca kabalık hangi ortamda olursa olsun susmam..
spor bile yapmıyorlar yatmışlar bildiğin plajda gibi.ki sadece ders var burda dedim yok burda ders diye bir de beni tersliyorlar.Spor matı sizin zaten sizin ola birşeyi nasıl izinsiz kullanıyorlar? Suyunuza işense ses çıkarmayacaksanız eşiniz niye külhanbeyi gibi saldırmış?
Çok çirkin bir olay gerçekten sadece sen haklısın erkeklerin hepsi haksız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?