kızlar teşekkür ederim yorumlsrınız için.zaten benim mat konumdan çıktı biraz olay.eşim özür dilemiş konuyu kapatmış.şuan konu biraz soyunma odasında konuştuklarıyla ilgili.ben çok korktum ve çok pişman oldum bir daha zaten ne matı alırım ne salona giderim.
kızlar dün başıma gelen bir durumu anlatıcam size. içim çok şişti. eşimle beraber ailelerinde geldiği karma bir spor merkezine 2 aydır gidiyoruz.dün yine ders vardı hazırlandık gittik.stüdyoda erkekler çalışıyordu ben de matımı serdim üstüne suyumu koydum ve çıktım stüdyodan.(dersin başlamasına bi 15 dk falan var) 5 dakika kala stüdyoya gittim ders başlicak içeridekiler çıkmamış bir de ikisi benim suyumu kenara atıp serdiğim matlara bir güzel serilmişler.bir de tam izbandut gibi tipler.Gittim yanlarına burda ders var ve bunları ben serdim suyum nerde falan dedim bunlara birazcık sinirlendim ama tepki göstermedim.suyumu aldım stüdyodan çıktım ben.hoca gelmiş baktım bu tipler hocayla kavga ediyolar ders stüdyoda değil bizi çıkartamazsınız falan diye.ben de duruyoeum öyle eşimde yanımda.birden bunlar bana sardı zaten işte nasıl tepki gösterirmişim tavırlı çıkarmışım.beyefendi suyumu atmışsınız kenara diyorum ben sizin suyunuz olduğunu ne bileyim diyo.böyle boş boş savunma.muhattap olmayın benimle diyoum hala bağırıyo bana eşimi tutuyorum bi taraftan.en son sinirlendim ciddi bağırdım ama yetkililer falan geldi.olay kapandı biz derse gittik.eşim havlusunu unutmuş soyunma odasına gidince bunları görmüş bir de kusura bakmayın olur böyle şeyler eşim adına ben özür dilerm uzamasın falan demiş.Eşim gerçekten çok erdemli.neyse konu kapandı sanıyoruz ders bitti eşim soyunma odasına gidiyo hazırlanırken bu tipler geliyo eşimi görmüyolar baya atıp tutuyolar bize.yok kadın elimde kalıcak bi sıkımlık canı var falan.eşime de eşinin yanında artist burda kuzu falan demiş.tabi eşim bunu duyunca allah dalmış adamlara.ayırdılar falan polis çağırdım.bildiğiniz rezillik.bugün tekrar gidicez salona rapor tutuldu şikayetçi olucaz ama benim yüzümden olmuş gibi hissediyorum.Eşim diyor ki suyuna afedersiniz işeseler ses etme burası istanbul insanlar anlayışsız kaba.evet haklı ama dayanamıyorum haksızlığıa kabalığa tahammülüm yok
+1Eğer o kavga çıkaranların üyeliğini iptal etmezlerse ayrıl salondan yoksa neden sen üyeliğini iptal ettirecekmişsin.
Ayrıca onların üyeliğini iptal etmezlerse internette her yere şikayet yaz
Madem işiniz var çıktınız suyunuz ve matınızı neden bıraktınız ordakiler de kenara koyup kendileri çalışmışlar siz yer kapma gibi oraya bırakmamalıydınız
Yani bende sahipsiz bi su şişesi ve mat görsem kenara koyar kendim çalışırdım
Bide adamlarla tartışmaya girmişşiniz yaptıklarında bir şey yok
Madem işiniz var çıktınız suyunuz ve matınızı neden bıraktınız ordakiler de kenara koyup kendileri çalışmışlar siz yer kapma gibi oraya bırakmamalıydınız
Yani bende sahipsiz bi su şişesi ve mat görsem kenara koyar kendim çalışırdım
Bide adamlarla tartışmaya girmişşiniz yaptıklarında bir şey yok
Yanimda esim varsa daha dikkatli olmam gerektigini bilirim,haksizliga degil de sonra cikacak sorunlara ongorulu olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?