hiç yoktan bela açtım başımıza

kızlar teşekkür ederim yorumlsrınız için.zaten benim mat konumdan çıktı biraz olay.eşim özür dilemiş konuyu kapatmış.şuan konu biraz soyunma odasında konuştuklarıyla ilgili.ben çok korktum ve çok pişman oldum bir daha zaten ne matı alırım ne salona giderim.

bence sıkıntı yapma, neden vazgeçeceksin ki salonundan?

Keşke bunu söylemeseymiş.

Eğer o kavga çıkaranların üyeliğini iptal etmezlerse ayrıl salondan yoksa neden sen üyeliğini iptal ettirecekmişsin.
Ayrıca onların üyeliğini iptal etmezlerse internette her yere şikayet yaz

Eğer o kavga çıkaranların üyeliğini iptal etmezlerse ayrıl salondan yoksa neden sen üyeliğini iptal ettirecekmişsin.
Ayrıca onların üyeliğini iptal etmezlerse internette her yere şikayet yaz
+1
Düzgün bir yerse zaten onların üyeliğini iptal etmeli.
He değilse herkes bilsin. Siz de gitmeyin.
Önden ödeme yaptıysanız geri talep edin.
Uğraşsınlar.
Kendinizi de üzmeyin.

Madem işiniz var çıktınız suyunuz ve matınızı neden bıraktınız ordakiler de kenara koyup kendileri çalışmışlar siz yer kapma gibi oraya bırakmamalıydınız
Yani bende sahipsiz bi su şişesi ve mat görsem kenara koyar kendim çalışırdım
Bide adamlarla tartışmaya girmişşiniz yaptıklarında bir şey yok

Başlık çok anlamlı olmuş. Diyeceklerim bu kadar.

kötü olmuş bence o salona bir daha gitmeyin böyle seviyesiz insanların olduğu yere

çalışmaya devam etmiyorlardı.eşyalarımı kenara koyup matın üstünde yatıyorlardı.ben de kalkın demedim zaten ders başlayacaktı.onların derdi orda ders olması.stüdyodan çıkmak istemediler sanırım.hocayla da bunu tartışıyolardı.sonra bana salça oldular.

size samimiyetle soruyorum.100 m2 falan salon ve benim matım eşyalarım salonun en dibinde. siz olsanız üzerinde eşya olan mata mı yatarsınız hemen orda asılı 50 tane faaln mat var.onlardan mı alırsınız? biri bana böyle gelse özür diler kalkarım.

güncelleme : kızlar dün salona gittik acayip gerildim ama.yönetimle görüştük karşı taraf yönetimin telefonlarını açmamış salona da gelmemiş görüşememişler.yetkili bizim bi yaptırımımız olucak falan dedi.Eşim derse girmem için ısrar etti.pilates dersi vardı ona girdim ben.adamlar gelmiş eşimin yanına özür dilemişler.dün gelicektik ama çok sinirliydin abi biz densizlik ettik falan demişler.Yönetime özür dilediklerini söyledik.yine de üst yönetime konuyu bildireceklerini söylediler.ben bundan sonra tek başıma asla gitmem.arada eşimle aynı salona devam edicez. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.<3

eşinizde yanındayken bence bu işlere bi daha girmeyın sonuna kadar haklısınız ama adamlar manyak...

Ne demek suyuna iseselerde ses çıkarma esin resmen korkak o ne biçim laf. Eşinizin yannda kendinizi güvende hissediyormusunz merak ettm

Alınma ama eşin baya korkmuş,o yüzden gitmiş özürler falan dilemiş...ben adamların dönüp özür dilediğinden de emin değilim ya neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…