hicbir bayram bukadar sikilmamistim:(

fanaa21

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
333
Diyarbakır
merhaba kizlar hepinize hayirli bayramlar. fransaya geleli bir hafta oluyor buraya gelin geldim. hic isinamadim cok canim sikiliyor bayram hic boyle sıkıcı olmamisti, surekli ev kalabalik, insanlari sicak gelmiyor...bilmiyorum belki bende soguk duruyorum. az oncede akrabalarindan bi kiz bana abla dedi halbuki onunla ayni yastayiz ben bakimli biriyim ovmek icin asla demiyorum cevre begenir ama suan nedense kendimi yasli ve mutsuz hissediyorum. offf istanbulu ve ailemi cokkkk ozledim :(

merhaba kizlar hepinize hayirli bayramlar. fransaya geleli bir hafta oluyor buraya gelin geldim. hic isinamadim cok canim sikiliyor bayram hic boyle sıkıcı olmamisti, surekli ev kalabalik, insanlari sicak gelmiyor...bilmiyorum belki bende soguk duruyorum. az oncede akrabalarindan bi kiz bana abla dedi halbuki onunla ayni yastayiz ben bakimli biriyim ovmek icin asla demiyorum cevre begenir ama suan nedense kendimi yasli ve mutsuz hissediyorum. offf istanbulu ve ailemi cokkkk ozledim :KK43:

Alışırsın canım daha yenisin oyuzdendır, hemen adapte olmanı bekleme :)

Zamanla alışırsınız
Gezin dolaşın
Yeni geldiğinize gore keşfedilecek bir suru yer var:KK58:

Yeni bir ulkedesiniz yeni evlisiniz ilk günleriniz zor geciyordur. Ama zamanla alisacaksinizdir.Dil öğrenmek çevreyi öğrenmek bunlari keyifli hale getirin. Zorunluluk gibi dusunmeyin . Kendinizi üzmeyın sevdiğiniz adam yanınızda huzurlu olmaya çalışın .

yeni gelen sizsiniz, hali ile yabancı bir ortamda insanlar soğuk gelir

abla demesine bile takmışsın ki muhtemelen o bekar sen eevli olunca yaşını da tam bilemeyince öyle demiştir.

böyle basit şeyleri dünyanın sonu gibi görmeyin

hava soğuksa da dışarıda kar buz yok yani

kışın işe gitmiyor muymuş o ev ahalisi

eşiniz nerede hava soğuk bahane olamaz

çalışıyor diyebilirsin belki ama o zaman da işten çıkış saatinde gezdirsin iki saat geç yatın ne olacak ki

beklentinizi düşük tutun; az üzülürsünüz

Yeni bir ülke değil memleketime yarım saat uzaklıkta bir yere geldim eşimle evlenince, çalıştığım halde 6 ay bunalım takıldım. Daha çok yeni evlisin. Kv ile gezmeye çıkmaktansa evde aylarca oturmayı tercih ederim gerçi ama aşılana kadar kv ile çık bikaç yer öğren. Fransızca bayıldığım bir dil öğrenmeye çalış. Kurslar vardır herhangi bir kursa sırf dil öğrenmek için gidebilirsin. Arkadaş edinirsin hem

İnsan yeni bir şehir değiştirdiğin de bile adapte olması bir süre alıyor siz bir de ülke değiştirmişsiniz. Zamanla alışırsınız. Bende ilk girdiğim ortamda insanlar bana soğuk gelir ben de onlara :)
Kız belki bekarsa yaşınızı büyük sanmıştır onu bile takmışsınız. :)

Evin ayrimi bari kv ayni evdemi oturuyorsun... bende almanyadayim.ve hehun geziyorum yani kara kış yok gayet normal havva....

Kayinvaldeyle ayni evde oturmuOrsundur insallah yoksa daha coookkk sklirsin☺☺☺ bir an önce bir dil kursuna yazıl ve meslek yap calis cocuk yapip evde oturma dahada zorlasir islerin. Avrupada her imkan var bende almanyadayim ama doguma büyüme. Dili ögren dil olmqyinca hic bir is olmaz

Back
X