Hiçbir cacık olmayan 2019

jasemin34

Bir sevdadır İstanbul..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
1.124
1.699
83
Göz açıp kapayıncaya kadar bir yıl geçti. Çok çok şaşkınım. İlerleyen zamanımı, yaşımı tutamıyorum. Büyüyorum, artık yetişkin bir kadınım yaşım 23.

2019'da kariyerde ilerleme kaydedemedim, atanamadım. (yüksek lisans yaptım ama memnun kalmadım)
Hayatımda kimse olmadı 1,5 yıldır yok.
Geneli hüsrandı şöyle bir bakıyorum da. Ufak tefek mutluluklarım olmuştur ama göz yaşlarım daha çok.

2020ye dair umudum yok. Her şey aynı olacak gibi. Yine atanamamaktan korkuyorum bu sefer kursa gidiyorum eskisi gibi değil çok çalışıyorum. Ama beraberinde stresleniyorum da.
Babannem rezil olmadan vezir olunmaz diyor...

2020 bana umut ol demek istiyorum. Emeklerimin karşılığı olsun istiyorum...

Herkese mutlu yıllar❤️ Umarım hepimizin istediği şeyler gerçekleşir, hayallerimiz bu yıl gerçek olur🌼

Yetişkin bir kadınım cümlesi fazla geldi bana.

Daha yaşınız çok küçük. Genceciksiniz. O kadar uzun yıllar var ki önünüzde.

Umutsuz olduğunuz bir ana denk geldi sanırım.

Mutlu yıllar.
Sizin fikriniz saygı duyuyorum🙏 Teşekkür ederim💕

2019 yili hayatimda yasadigim en sacma yildi yilin yarisi silopide yarisi malatya da geri kalani kirklarelinde gecti katlanilacak gibi degildi ama sag ciktim Helal olsun lan bana koc gibi kariyim bakalim 2020 neler yasatacak hayirlisi olsun yeni yil hepinize saglik mutluluk huzur getirsin

2019 yili hayatimda yasadigim en sacma yildi yilin yarisi silopide yarisi malatya da geri kalani kirklarelinde gecti katlanilacak gibi degildi ama sag ciktim Helal olsun lan bana koc gibi kariyim bakalim 2020 neler yasatacak hayirlisi olsun yeni yil hepinize saglik mutluluk huzur getirsin
Koç gibi karıyım kısmına güldüm kusura bakmayın :D Bunları atlatmışsınız her şeyin üstesinden gelirsiniz artık😊

22 yılımın en kötüsüydü, hem sağlık yönünden hem aşk hayatı ilişkiler yüzünden berbattı, gözümden yaş akmayan gün sayısı 2 elin parmağını geçmez, son günde yine yapacağını yaptı, normalde kanaatkar bir insanımdır en ufak şeylerden mutlu olurum, pozitif bakarım, her şeyin güzel yanını görmeye çalışırım ama bu seneye dair hatırladığım tek bir güzel anı yok, 2020 den öyle büyük beklentilerim yok, bu günlerimi aratmasın yeter, azıcık da olsa yüzümü güldürsün yeter

2019 yili bana cok cok iyi geldi, ruh esimle tanistim. Kendimi cok sansli hissediyorum bu yüzden. Baska da biseye gerek yok, sagligim yerindeyse ve cevremde bana destek cikan beni seven insanlar varsa insan baska ne ister ki? 2019 yilinda hayatimdan bana zarar veren insanlari cikardim, hepsini resti cektim. Bana dedikoduyla gelenleri hep bozdum, ters teptim. Kötü ve negatif ne varsa hepsini ittim, cikardim hayatimdan artik güzellikler beni bulsun diye öyle de oldu zaten cok cok sükür.

yeni yil umarim cözüm arayanlara cözüm, para arayanlara para, saglik bekleyenlere saglik ve bebek bekleyenlere bebek versin insallah. Birlik beraberlik olsun, mutluluk olsun. Aile birlikleri cok basit nedenlerle zedelemesin. Aileler birbirlerinden kopmasin.

2019 benim için çok nötr bi yıldı.ne iyi ne kötü diyebilirim.biraz işsizlik sorunu oldu.ama eşimle üstesinden geldik.atanacak puanım varken her yıl deli gibi alım yapan bölümümden 2018 puanıyla alım yapılmadı hala.
2020den beklentim atama olsun olmazsa da artık güzel bi işim olsun.hayalini kurduğum şeyler artık olsun.bi de doğru zamanda bebişimiz olsun :)
Hepinizin yeni yılı kutlu mutlu olsun herkesin dilekleri gerçek olsunn

2019 hayatımın en berbat yılıydı sanırım.başıma bir felaket daha gelmeden bitti sonunda.2020'den de umutsuzum ya belki de 2019'un bıraktığı psikolojik felakettendir bilemiycem.belki ben de gülerim belli mi olur :KK55: bir de 23 yaşında koskoca kadın falan değil gencecik kızsın:dondurma: iyi seneler herkese.

Yaşın çok küçük daha bu ne karamsarlık :) dibe vurduğum yıl oldu aynı zamanda dipsiz kuyulardan nasıl tırnaklarımla kazıya kazıya çıkacağımi öğrendiğim yıl oldu. Çok zorlandım ama değdi :) bana katkısı en çok yıl 2019. İnşallah bundan sonra hep güzel şeyler olur :)

Yetişkin bir kadınım cümlesi fazla geldi bana.

Daha yaşınız çok küçük. Genceciksiniz. O kadar uzun yıllar var ki önünüzde.

Umutsuz olduğunuz bir ana denk geldi sanırım.

Mutlu yıllar.
Ben 32 yaşımda edemedim bu cümleyi.
İçimde daha filizlenen bir ağaç var, hayaller, yapılmak istenenler, görülecek duyulacak öğrenip deneyimlenecek çok çok şey var.

Yaş ilerledikçe mi heves artıyor ya da koskoca evrende bir hiç mi olduğumuzu anlıyoruz nedir, 3 yaş merakla heyecanlanıyorum her şeye😂

2019 u hatırlamak dahi istemiyorum.Böyle bir yıldı işte

daha yasınız cok gencmıs :) bundan sonra hersey daha yolunda olacaktır her sene bır oncekınden daha ıyı olsun dıleklerımle ıyı yıllar

Back
X