Hiçbir cacık olmayan 2019

Aaaaaa olur mu öyle şey her yaş birbirinden güzel 😍 sadece evde pineklemekten ruhum çürüyor valla o eski hareketlilik yok ne kadar yürüyüş de yapsam geçen gün yürüme mesafesini arttırdık bacağım tutuldu 2020 mahvettiii beni 😂
Ben evde yürüyorum daha doğrusu hafif koşu, hızlı yürüme arası gibi.
Ev deyip geçme 20 dk koşunca nefesim kesiliyor.
İnanılmaz paslandık hepimiz, çok hareketli bir ev hayatım olsa dahi dışarı çıkmak için giyinmek bile eformuş yahu.

Göz açıp kapayıncaya kadar bir yıl geçti. Çok çok şaşkınım. İlerleyen zamanımı, yaşımı tutamıyorum. Büyüyorum, artık yetişkin bir kadınım yaşım 23.

2019'da kariyerde ilerleme kaydedemedim, atanamadım. (yüksek lisans yaptım ama memnun kalmadım)
Hayatımda kimse olmadı 1,5 yıldır yok.
Geneli hüsrandı şöyle bir bakıyorum da. Ufak tefek mutluluklarım olmuştur ama göz yaşlarım daha çok.

2020ye dair umudum yok. Her şey aynı olacak gibi. Yine atanamamaktan korkuyorum bu sefer kursa gidiyorum eskisi gibi değil çok çalışıyorum. Ama beraberinde stresleniyorum da.
Babannem rezil olmadan vezir olunmaz diyor...

2020 bana umut ol demek istiyorum. Emeklerimin karşılığı olsun istiyorum...

Herkese mutlu yıllar❤️ Umarım hepimizin istediği şeyler gerçekleşir, hayallerimiz bu yıl gerçek olur🌼
Yaş 23 mü😎😂😂😂 bu konuda yaş nerde diye baktım okuyınca. Bende 30 memnun oldum atanamadım. Hala da atanamadim 😫😫 hic gulesim yoktu. Polis olsam olamam . Asker olamam . 4001 den alım olsa olmaz. Mat yok. Puan 90 a cikamiyor. Oabt den bolum de alim az. Puan yuksek ooo . Calişsam cocuk . Ozel sektor olmuyor. Kurum disi olmuyor. Temizlikcige basvurmayi dusundum kamu 😍 lisans sen gelme dedi cogü🗣💣💥 canini skma . Zordur bu surec umarim istedigin olur.

Ben evde yürüyorum daha doğrusu hafif koşu, hızlı yürüme arası gibi.
Ev deyip geçme 20 dk koşunca nefesim kesiliyor.
İnanılmaz paslandık hepimiz, çok hareketli bir ev hayatım olsa dahi dışarı çıkmak için giyinmek bile eformuş yahu.
Ya vallahi benim de. Sıkıldığım rutinler bile nimetmiş insan yaşamayınca anlamıyor 😂

Ya vallahi benim de. Sıkıldığım rutinler bile nimetmiş insan yaşamayınca anlamıyor 😂
Ben bugünümüze bile söylenemiyorum artık. Sürekli beterin beteri varmış çünkü, her gün daha saçma bir sabaha uyanıyoruz.
Eski dünyayı düşlemiyorum ya da umut etmiyorum artık ama bari acıcık ucundan yaşasak fena olmaz.
Kış bitecek daha kar yağmur görmedik valla, şöyle bir yağmurda ıslanmak istiyorum.
O kadar basit bu seneye hayallerim.

Bunu dediğim için umarım seneye kuraklıkla boğuşmayız😂

Ben bugünümüze bile söylenemiyorum artık. Sürekli beterin beteri varmış çünkü, her gün daha saçma bir sabaha uyanıyoruz.
Eski dünyayı düşlemiyorum ya da umut etmiyorum artık ama bari acıcık ucundan yaşasak fena olmaz.
Kış bitecek daha kar yağmur görmedik valla, şöyle bir yağmurda ıslanmak istiyorum.
O kadar basit bu seneye hayallerim.

Bunu dediğim için umarım seneye kuraklıkla boğuşmayız😂
Ya normalde hani kışları soğuk olur da, kışın ortasında güneş görünce insan bir anlığına sevinir ya. Bugün perdeyi açıp güneşi görünce içim sıkıldı, nereye kadar böyle gidecek diye. Virüs durumu çok zor ama susuzluğu kuraklığı düşünemiyorum hiç.
Ayyyy inşallah bugünleri aramayız gerçekten.

Yaktın bizi 2020 imdattttt 😱
Konu sahibi nokta atışı yapmış tespitinde, bizler kıymetini bilememişiz. 😅

Hayır 2020 beter olduğu için ister istemez 2021 için bir umut içerisindeyim dipten çıkarız (inşallah). ❤️

Olur da yanlış tahmin yaparsam bana çok kızmayın olur mu? Dalga geçerseniz kabulümdür, mizah her zaman lazım. 😂

Sütten ağzımız yandı yoğurdu üfleye üfleye yiyoruz.

Konum hortlayinca şaşırmadım değil😅
Yaşım 24 oldu.
Mesleğimi elime aldım
Onun haricinde berbat ötesi bir seneydi. Corona, corona yüzünden kaybettiğim akrabalarım, dayım....
Zamanı geri alabilsem 2020ye girsek ve akrabalarima doya doya sarılsam. Bir an düşünmem sarilirdim içime çeke çeke koklardim. Çok özledim. Eski dünyayı da çok özledim. Corona yüzünden yaşıyor gibi hissetmiyorum ama ölmüyorum da... Mesleğimi yapamıyorum atanamiyorum diye ağlardım, onun çaresi varmış sınava çalışılır hallolurmuş. Ama ölümün çaresi yokmuş. Çok özledim😢

Herkese mutlu yıllar dilerim öncelikle.

2020 yılı yine de benim yılım oldu diyebilirim. Sağlık personeliyim çok yoğun çalışıyorum. Dolayısıyla evde tıkılıp kalmak gibi bir lüksüm olmadı. Rutinim aynı devam ediyor. Yıllardır hukuk okumak istiyordum, adımımı attım. Notlarım az kötü de olsa bir yerden başlamış olmak beni umutlandırıyor. Çok güzel bir ilişkim oldu 2020 de. Aşırı yolunda gidiyor.(korkuyorum) Ev almak istiyordum, lojman çıktı. 5 yıl kafam rahat, ekonomik olarak nefes alırım. Kanser kontrollerimi yaptırdım, sonuçlarım güzel. Kızım üniversiteyi iyi dereceyle bitirdi.

E daha ne olsun. 2021 süper olsun. :)

Herkese mutlu yıllar dilerim öncelikle.

2020 yılı yine de benim yılım oldu diyebilirim. Sağlık personeliyim çok yoğun çalışıyorum. Dolayısıyla evde tıkılıp kalmak gibi bir lüksüm olmadı. Rutinim aynı devam ediyor. Yıllardır hukuk okumak istiyordum, adımımı attım. Notlarım az kötü de olsa bir yerden başlamış olmak beni umutlandırıyor. Çok güzel bir ilişkim oldu 2020 de. Aşırı yolunda gidiyor.(korkuyorum) Ev almak istiyordum, lojman çıktı. 5 yıl kafam rahat, ekonomik olarak nefes alırım. Kanser kontrollerimi yaptırdım, sonuçlarım güzel. Kızım üniversiteyi iyi dereceyle bitirdi.

E daha ne olsun. 2021 süper olsun. :)
Sizin adınıza çok sevindim tebrik ederimm😍 Daha güzel günler görmeniz dileğiyle

Back
X