• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir Erkeği Uğraşmaya Değer Görmüyorum.. Doğru mu Yapıyorum?

Dominantlık kötü davranmak değil ki. Nabza göre şerbet vereceksin. Herkesin yapısı aynı değil. Kimisinde bu durum ters teper. Onu en iyi tanıyan sensin ama ben böyle biriyle uğraşmazdım. 3 hafta önce tanıştırıldığım biri var mesela şu an o böyle olsa 3. gün irtibatı keserdim. Hayat onlardan ibaret değil :eğlence:

işte kötü davranmaktan kastım, umursamamak, daha çok kendini düşünmek..
böyle biriyle uğraşmamak gerekiyor ama bazı söyledikleri ona karşı pozitif hissettirmişti.. ama söyledikleri ve tavrı farrklı olduğundan kendimi çekiyorum..

işte kötü davranmaktan kastım, umursamamak, daha çok kendini düşünmek..
böyle biriyle uğraşmamak gerekiyor ama bazı söyledikleri ona karşı pozitif hissettirmişti.. ama söyledikleri ve tavrı farrklı olduğundan kendimi çekiyorum..
Daha kendini bile tanıyamamış birinden bencede çek kendini. Senin için daha hayırlı olacaktır.

Bende stajyer avukatım, 2 hafta önce 2 buçuk senelik ilişkisini bitirmiş olan biriyim daha öncemlisi de. Okurken yaşadıklarımda kendimi buldum. Benim yaptığım yorumlar içinde bulunduğum buhranlı günlerde ne derece sağlıklı olur hiç bilemiyorum fakat bildiğim tek şey sorunun cevabının evet olduğu..

Evet çok doğru yapıyorsun, umarım aynısını yapabilirim.
Yaşadığın ayrılıklar sana şunu öğretmiş olmalı. Kimse bulunmaz Hint Kumaşı değil ve sen tek başına bir birey olarak da bu hayata dahilsin. Bırak o arasın o sorsun. Ve emin ol şuan aklında ilişkine dair var olan soru işaretleri katlanarak büyüyecek. Bir gelecek göremediğin anda vazgeç.. Umarım kalbin yakın zamanda ferahlar, senin için en büyük temennim budur :)

Bende stajyer avukatım, 2 hafta önce 2 buçuk senelik ilişkisini bitirmiş olan biriyim daha öncemlisi de. Okurken yaşadıklarımda kendimi buldum. Benim yaptığım yorumlar içinde bulunduğum buhranlı günlerde ne derece sağlıklı olur hiç bilemiyorum fakat bildiğim tek şey sorunun cevabının evet olduğu..

Evet çok doğru yapıyorsun, umarım aynısını yapabilirim.
Yaşadığın ayrılıklar sana şunu öğretmiş olmalı. Kimse bulunmaz Hint Kumaşı değil ve sen tek başına bir birey olarak da bu hayata dahilsin. Bırak o arasın o sorsun. Ve emin ol şuan aklında ilişkine dair var olan soru işaretleri katlanarak büyüyecek. Bir gelecek göremediğin anda vazgeç.. Umarım kalbin yakın zamanda ferahlar, senin için en büyük temennim budur :)

çok teşekkür ederim.. umarım senin de kalbin en kısa zamanda ferahlar, değmeyecek insanlar için kendimizi yormaya üzmeye devam etmeyiz artık..

keşke ben de sizin gibi olsam.. ben benden hoşlandığını söyleyen erkek olunca direkt googleda gelinlik modellerine bakıp hayallere dalıyorum :p
ben bi ara çok baktım gelinlik modellerine
itinayla kursağımda bırakıldı
nişana bi kaç gün kala ayrılmıştım ben
üstünden çok zaman geçti ama bidaha kimseye en ufak bişey hissedemedim
en ufak bi evlilik hayalim de yok, nasılsa üzecekler hiç bulaşmayayım mantığındayım
sanırım tekrar benzer heveslere kapılmam için hem bişeyler hissetmem gerekli hem de dağı falan delmesi şart :işsiz: bi fedakarlık görmeden düşmem evlilik hayaline

bende senin gibilere hayranım aslında.. nasıl hemen biriyle evlilik hayali kuruluyor?
ben düşünüyorum 'bu adam elimi tutsa öpse ki evlilikte daha fazlası olacak midem bulanır mı?' cevabım evetse 'kaç kızım' diyorum :)

Wallaha bu da sana tam ilgi göstermiş gibi değil açıkçası, uğraşıyor uğraştırıyor salça oluyor sanırm sadece.
Sürekli dürt dürt nereye kadar, didik didik laflar etmiş yok öyle misin neden öylesin neden böylesin hiç olgun değil, sevmedim, uzak durmakla iyi ediyorsun, hem konuşmalarınız hep nette geçiyormuş gibi geldi bana.
Bence sen evlenilecek birine bakıyorsun da ondan böyle zaman geçirmek istemiyorsun yaşını falan da söylemişsin bu manayı çıkardım.

ben bi ara çok baktım gelinlik modellerine
itinayla kursağımda bırakıldı
nişana bi kaç gün kala ayrılmıştım ben
üstünden çok zaman geçti ama bidaha kimseye en ufak bişey hissedemedim
en ufak bi evlilik hayalim de yok, nasılsa üzecekler hiç bulaşmayayım mantığındayım
sanırım tekrar benzer heveslere kapılmam için hem bişeyler hissetmem gerekli hem de dağı falan delmesi şart :işsiz: bi fedakarlık görmeden düşmem evlilik hayaline

bende senin gibilere hayranım aslında.. nasıl hemen biriyle evlilik hayali kuruluyor?
ben düşünüyorum 'bu adam elimi tutsa öpse ki evlilikte daha fazlası olacak midem bulanır mı?' cevabım evetse 'kaç kızım' diyorum :)

tabii işin şakası o.. ben de herkesle evlilik hayali kurmuyorum hemen.. ben de hoşlanıyorsam oluyor o hayal kurma.. mesela konuda bahsettiğim kişiyle ilgili hayal kurmuştum tabii :( çok geçmiş olsun sana da ayrıca, inşallah en kısa zamanda yaşadıklarını unutturacak çok mutlu edecek biri çıkar karşına :)

Wallaha bu da sana tam ilgi göstermiş gibi değil açıkçası, uğraşıyor uğraştırıyor salça oluyor sanırm sadece.
Sürekli dürt dürt nereye kadar, didik didik laflar etmiş yok öyle misin neden öylesin neden böylesin hiç olgun değil, sevmedim, uzak durmakla iyi ediyorsun, hem konuşmalarınız hep nette geçiyormuş gibi geldi bana.
Bence sen evlenilecek birine bakıyorsun da ondan böyle zaman geçirmek istemiyorsun yaşını falan da söylemişsin bu manayı çıkardım.

çok aman aman hemen evlenmem lazım telaşında değilim ama evet ben karşıma çıkan erkeklere geleceğe yönelik bakıyorum.. evlenmeyeceksem, çok aykırıysa bana uğraşmıyorum..

tabii işin şakası o.. ben de herkesle evlilik hayali kurmuyorum hemen.. ben de hoşlanıyorsam oluyor o hayal kurma.. mesela konuda bahsettiğim kişiyle ilgili hayal kurmuştum tabii :KK43: çok geçmiş olsun sana da ayrıca, inşallah en kısa zamanda yaşadıklarını unutturacak çok mutlu edecek biri çıkar karşına :)
hayırlısı olsun hepimiz için
işte kimse benim içime sinmiyor hoşlanamıyorum
bence bu adamdan hiçbişey olmaz
adam sana olursa olur olmazsa çay demleriz der gibi yaklaşıyor çok sallamıyor
bi gün iki gün kendini geri çekmesi çekici gelebilir ama bi süre sonra illalllah dedirtir
bırak cool cool takılsın o
biraz ulaşılmaz ol ilginç bi şekilde reddedildikleri kadınların daha fazla üstüne düşüyorlar

hayırlısı olsun hepimiz için
işte kimse benim içime sinmiyor hoşlanamıyorum
bence bu adamdan hiçbişey olmaz
adam sana olursa olur olmazsa çay demleriz der gibi yaklaşıyor çok sallamıyor
bi gün iki gün kendini geri çekmesi çekici gelebilir ama bi süre sonra illalllah dedirtir
bırak cool cool takılsın o
biraz ulaşılmaz ol ilginç bi şekilde reddedildikleri kadınların daha fazla üstüne düşüyorlar

evet artık o bütün şakayla karışık eleştirileri, takılmaları sineye çeken, kendi de şaka yapan, sürekli gülen, neşeli kız olmayacağım artık.. fazla yüz verdim.. kendini bi şey sandı..

Bence fazla bile ugrasmissin.
Ben olsam benim icin heyacandna elin titriyor dediginde deh lerdim onu.
Gunaydin bile fazladan yazilmis bir kelime bana gore.ego tavan oglanda otede oynasin

Bence fazla bile ugrasmissin.
Ben olsam benim icin heyacandna elin titriyor dediginde deh lerdim onu.
Gunaydin bile fazladan yazilmis bir kelime bana gore.ego tavan oglanda otede oynasin
Bir daha yanılıp da arama, mesaj falan da yazma. Ararsa veya yazarsa tersle bu tipler ancak bundan anlar.

işte bunları şaka olarak yapıyor sözde ama gerçeklik payı da bırakıyor.. o yüzden aniden aşırı tepki veremedim ama mesafemi koydum zaten..o aradıkça ve yazdıkça soğuk konuşuyorum.. benden bi adım yok.. zamanla tamamen kesmeyi düşünüyorum.. bu sürede değişirse bilemem, yeni tanışıyoruz aslında..

Son düzenleme:
bu tipleri "sen de aradığımı bulamadım egonla sana mutluluklar" deyip şutlamak gerekir. sana geldi mi ellerin heyecandan titriyor, ona laf söyledi mi kendini bi geri çekmeler falan.
gerçi sizde de hata var, neden o size cevap yazmayınca uyudun mu diye üsteliyorsunuz ki, bu ondan mesaj beklediğinizi gösterir, hiç takmayacaksın en güzeli.uyuyakalmış olsa bile sabah bi bakacak senden mesaj yok :KK14:

Benimde boyle saka niyetine habire laf sokan birisiyle kisa bir iliskim olmustu. Ben boyle insanlara asiri sinir oluyorum ve asla ugrasmaya deger gormuyorum. Zaten neden birisi icin ugrasmak gerekiyor ki? Karsilikli ozveri varsa, o kisi de benim kadar iliskiyi benimseyip elinden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorsa, boyle bir iliskiye deger ayirdigin zaman. Ama karsilikli olacak, sadece ben ugrasmayacagim. Yani ugrasmak degil ama karsilikli olarak onemsemek lazim bir iliskiyi. Yoksa olmuyor. Ben de yerinizde olsaydim ayni sekilde tepki verirdim. Siz cok guzel lafi gedigine koymussunuz, ona haddini bildirmissiniz, onu onun oyunuyla vurmussunuz. Ezilmemissiniz en azindan, bence yanlis felan yapmiyorsunuz. Ne yapalim yani birilerinin hosuna gidecek diye sekilden sekile mi girecegiz?

Benimde boyle saka niyetine habire laf sokan birisiyle kisa bir iliskim olmustu. Ben boyle insanlara asiri sinir oluyorum ve asla ugrasmaya deger gormuyorum. Zaten neden birisi icin ugrasmak gerekiyor ki? Karsilikli ozveri varsa, o kisi de benim kadar iliskiyi benimseyip elinden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorsa, boyle bir iliskiye deger ayirdigin zaman. Ama karsilikli olacak, sadece ben ugrasmayacagim. Yani ugrasmak degil ama karsilikli olarak onemsemek lazim bir iliskiyi. Yoksa olmuyor. Ben de yerinizde olsaydim ayni sekilde tepki verirdim. Siz cok guzel lafi gedigine koymussunuz, ona haddini bildirmissiniz, onu onun oyunuyla vurmussunuz. Ezilmemissiniz en azindan, bence yanlis felan yapmiyorsunuz. Ne yapalim yani birilerinin hosuna gidecek diye sekilden sekile mi girecegiz?

çok teşekkür ederim yorumun için.. ben de güzel laf vurduğumu ve şu anki tavrımın çok yerinde olduğunu düşünüyorum.. böyle olsun istemezdim ama napalım:)

Back
X