• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir işim düzgün gitmiyor

Sasakin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
308
264
133
Bir hafta önce başladı her şey tam çizim yapıcam sarj aleti bozuldu hadi dedim yenisini alayim tamam arabayla alışverişe gidicem akü bitmis ne far ne radyo acik dedim olabilir. Telefonum kayboldu dedim bulunur ki bulundu. Dün annemler ziyarete gidiyorum kardesimle yağmur yagmisti araba bir anda kaydı otobanda tam 4 tür donduk hiçbir kaza olmadı ama cidden korktum. Bugün eve geldim salter atmış buzdolabında her türlü yemek vardı dolma mantı börek et etler aşağı kisimdaydi her yere akmis kanı temizledim şimdi buzdolabı bozuldu artık agliyorum cidden çok bunaldim bu kadar şey üst üste gelir mi

Evet malesef geliyor bir sınavdan geçiyoruz ama zorlu bir sınav.. İnsanın sabırlı olması gerek ama bu da çok zor :KK43:

Evet geliyor, geçen hafta telefonum bozuldu, tam o düzeldi derken bilgisayarım gitti, acaba format mı atsam diye düşünürken telefonun şarj aleti de bozuldu :27: bence ay-güneş-çekim-yıldız bişi oluyor da ne oluyor onu bilmiyorum.

bence sen bir sadaka ver ya da çocuklara falan bir şey dağıt canım. bazen olur böyle şeyler herkesin başına gelebilir ..

Bazen üst üste gelebiliyor hersey..Sabret imtihan dünyası. .Ve bence sadaka ver fakir bir aileye yada çocuk sevindir imkanın varsa..

bir dönem her insanın başına bu tür şeyler geliyor.ard arda kötü şeyler oluyor ama sonra geçiyor.
cana geldiğiine mala gelsin.üzmekendini.

Evet, bu kadar şey üst üste geliyor.
Aksilik zincirlemesini düğünümde ve balayımda yaşadım en son.
Sakin olun ve daha kötü zamanlamanın olabilme ihtimali ile rahatlayın. (;

Back
X