Hiçbir kabahatim yokken terk edildim

Merhaba. Burada yeniyim. O kadar doldum ki içimdekileri anlatmazsam çok kötü sonuçları olabilirim. 4-5 ay önce biriyle tanıştım. Her şey rüya gibiydi. Çok iyi anlaştık, aramızdaki uyum harikaydı. Bana karşı inanılmaz ilgiliydi. İltifat esirgemez , görüşmek konuşmak için fırsatlar yaratırdı. Yüz yüze ilk buluşmamızda çok samimiydik sanki birbirimizi uzun zamandır tanıyor gibi. O gün bana aşık olduğunu söyledi. Ben de onun gibi indim. Buyulenmiş gibi. Benimle bir gelecek düşündüğünü bile ilk kendisi söyledi. Böyle konuları ben açmam çünkü erkekleri kaçırdığını bilirim. Ama kendisi bahsedince bu çocuk gerçekten beni seviyor diye düşündüm. Çok güzel zamanlar geçirdik. Ona o kadar aşıktım ve o kadar güveniyordum ki yapmam dediğim şeyleri bile yapar hale geldim. Birliktelik yaşadık yani. Çok geçmeden onun değiştiğini fark ettim. Konuşmak için çabalayan beni sevdiğini her türlü belli eden o insan gitti sanki. Konduramadım , yanıldığımı düşündüm hep. Bir ayı böyle geçirdim. Ama hep icimde şüpheyle. Görüşmek istediğimde hep bahaneler buldu. Sordum aramızda bir sorun mu var seni üzecek bir şey mi yaptım diye. Hayır dedi başka sebeplerden canı sıkkın olduğunu söyledi. Bir süre daha öyle kandım bu yalana. En sonunda dürüstçe Sordum artık beni sevmiyor musun diye. Reddedecek tek bir kelime dahi kullanmadı. Bu mesajıma 10-15 saat cevap da yazmadı. İşte o benim yıkıldığım andı. Sonuç olarak ufak bir konuşma ile ayrıldık. Çok sitem etmedim. Ama hiçbir kabahatim yokken iyi bir sevgiliyken beni neden böyle bıraktı. Beni neden böyle kandırdı. Beni hiç bırakmayacağını söyleyen adam nereye gitti. Önce bana deli gibi aşık olduğuna inandırdı ayaklarımı yerden kesti. Çok yükseklere çıkardı ve elimi bıraktı. Onu hiç sıkmadım, anlamsız trip veya nazlarla daraltmadim. İlgi manyağı değildim. Çok özenli davrandım. Bir sebep de gösteremedi bitirmek istemesine. Hayatımın aşkıydı şimdi hayatimin en büyük hayal kırıklığı oldu. En acınası durumum da benim duygularım ilk günkü gibi hiç değişmedi. Onu sevmeyi hiç bırakmadım. Şimdi kırgınlığıma ve utancımla baş başa kaldım...
Lovebombing bebeğim.Başlarda seni dünyanın en mükemmel kadını hissettirip istediği kıvama gelince de sktrolup gidenlerin yaptığı psikolojik bir durumdur.Asla özgüvenli harika biri olduğunu düşünme.Eminim öyle davranmıştır çünkü.Aranızda uyum da yok,mesela benimle görüşse benim istediğim şekli alır başka kadınla görüşse onun şeklini de alabilir.Bu sebeple hangimiz olsak çok uyumluyduk derdik.Sakin kal,yaşattığı güzel şeyleri unutmaya çalış.Kendine bak birilerini şu sıralar hayatına sokma.Zamanla herşey düzelir.Naçizane..

Sizin adınıza çok üzüldüm adam resmen istediğini alana kadar sizi göklere çıkartmış istediğine ulaşınca her şey bitmiş. Bunda sizin bir suçunuz yok kendinizi suçlamayın lütfen en azından bundan sonraki ilişkilerinizde bu yaşadığınız tecrübe ile daha doğru kararlar verebilirsiniz. Evlilik öncesi cinselliğe karşı biri değilim ama erkekler bu sebeple kadınların peşinden koştuğu için evlenmeden cinselliğe (senin çıkarın senin keyif alman yoksa işin içinde:) ) çok sıcak bakmıyorum. Ama emin olun sorun gerçekten siz değilsiniz bu örnekte kesinlikle aşık olduğum dediğiniz kişi sorunlu. Ve bence bir anda gelen duygu aşk değildir aşk gerçekten emek ister bir anda gelen duygular hormon etkisi bence

Merhaba. Burada yeniyim. O kadar doldum ki içimdekileri anlatmazsam çok kötü sonuçları olabilirim. 4-5 ay önce biriyle tanıştım. Her şey rüya gibiydi. Çok iyi anlaştık, aramızdaki uyum harikaydı. Bana karşı inanılmaz ilgiliydi. İltifat esirgemez , görüşmek konuşmak için fırsatlar yaratırdı. Yüz yüze ilk buluşmamızda çok samimiydik sanki birbirimizi uzun zamandır tanıyor gibi. O gün bana aşık olduğunu söyledi. Ben de onun gibi indim. Buyulenmiş gibi. Benimle bir gelecek düşündüğünü bile ilk kendisi söyledi. Böyle konuları ben açmam çünkü erkekleri kaçırdığını bilirim. Ama kendisi bahsedince bu çocuk gerçekten beni seviyor diye düşündüm. Çok güzel zamanlar geçirdik. Ona o kadar aşıktım ve o kadar güveniyordum ki yapmam dediğim şeyleri bile yapar hale geldim. Birliktelik yaşadık yani. Çok geçmeden onun değiştiğini fark ettim. Konuşmak için çabalayan beni sevdiğini her türlü belli eden o insan gitti sanki. Konduramadım , yanıldığımı düşündüm hep. Bir ayı böyle geçirdim. Ama hep icimde şüpheyle. Görüşmek istediğimde hep bahaneler buldu. Sordum aramızda bir sorun mu var seni üzecek bir şey mi yaptım diye. Hayır dedi başka sebeplerden canı sıkkın olduğunu söyledi. Bir süre daha öyle kandım bu yalana. En sonunda dürüstçe Sordum artık beni sevmiyor musun diye. Reddedecek tek bir kelime dahi kullanmadı. Bu mesajıma 10-15 saat cevap da yazmadı. İşte o benim yıkıldığım andı. Sonuç olarak ufak bir konuşma ile ayrıldık. Çok sitem etmedim. Ama hiçbir kabahatim yokken iyi bir sevgiliyken beni neden böyle bıraktı. Beni neden böyle kandırdı. Beni hiç bırakmayacağını söyleyen adam nereye gitti. Önce bana deli gibi aşık olduğuna inandırdı ayaklarımı yerden kesti. Çok yükseklere çıkardı ve elimi bıraktı. Onu hiç sıkmadım, anlamsız trip veya nazlarla daraltmadim. İlgi manyağı değildim. Çok özenli davrandım. Bir sebep de gösteremedi bitirmek istemesine. Hayatımın aşkıydı şimdi hayatimin en büyük hayal kırıklığı oldu. En acınası durumum da benim duygularım ilk günkü gibi hiç değişmedi. Onu sevmeyi hiç bırakmadım. Şimdi kırgınlığıma ve utancımla baş başa kaldım...
Allah belasını versin . Maalesef ki sizi kullanmış atmış . Narsistik bir davranış seziyorum.En başta mükemmel bir uyum hissi oluyorsa genelde sağlıksız bir ilişki oluyor .Acilen kendinize gelin toparlanın .Bu kişiye neden bu kadar bağlandınız karar verin .Çünkü sizi iyi manipüle etmiş olmalı gerçek yüzünü göremediğinize göre

Sizin adınıza çok üzüldüm adam resmen istediğini alana kadar sizi göklere çıkartmış istediğine ulaşınca her şey bitmiş. Bunda sizin bir suçunuz yok kendinizi suçlamayın lütfen en azından bundan sonraki ilişkilerinizde bu yaşadığınız tecrübe ile daha doğru kararlar verebilirsiniz. Evlilik öncesi cinselliğe karşı biri değilim ama erkekler bu sebeple kadınların peşinden koştuğu için evlenmeden cinselliğe (senin çıkarın senin keyif alman yoksa işin içinde:) ) çok sıcak bakmıyorum. Ama emin olun sorun gerçekten siz değilsiniz bu örnekte kesinlikle aşık olduğum dediğiniz kişi sorunlu. Ve bence bir anda gelen duygu aşk değildir aşk gerçekten emek ister bir anda gelen duygular hormon etkisi bence
Açık konuşmak gerekirse ben evlenmeden önce cinselliğe karşıyım ama şöyle karşıyım.Erkek istiyor diye sırf onun sevgisini elde bu şekilde tutabilmek için hele de bu kişiden önce yaşanmamışsa karşıyım.Heee siz de istiyorsunuzdur,ilişki gidişatı iyidir ama bambaşka sebeple ayrılık yaşanmıştır bunlar okey.Ama kendinizden taviz vererek yaşayacaksanız bunu yaşamayın abi kimse için sırf seviyorum gazıyla yaşamayın şunu.Zaten gerçekten seven bekliyor emin olun.

Açık konuşmak gerekirse ben evlenmeden önce cinselliğe karşıyım ama şöyle karşıyım.Erkek istiyor diye sırf onun sevgisini elde bu şekilde tutabilmek için hele de bu kişiden önce yaşanmamışsa karşıyım.Heee siz de istiyorsunuzdur,ilişki gidişatı iyidir ama bambaşka sebeple ayrılık yaşanmıştır bunlar okey.Ama kendinizden taviz vererek yaşayacaksanız bunu yaşamayın abi kimse için sırf seviyorum gazıyla yaşamayın şunu.Zaten gerçekten seven bekliyor emin olun.
Bende onu dedim zaten kadın kendi için istiyorsa karşı değilim 😊 Sırf erkek istedi diye yapmak kendi isteği olmuyor zaten

Allah belasını versin . Maalesef ki sizi kullanmış atmış . Narsistik bir davranış seziyorum.En başta mükemmel bir uyum hissi oluyorsa genelde sağlıksız bir ilişki oluyor .Acilen kendinize gelin toparlanın .Bu kişiye neden bu kadar bağlandınız karar verin .Çünkü sizi iyi manipüle etmiş olmalı gerçek yüzünü göremediğinize göre
Göremedim... Onun duyguları sahteymis. Ama benim hissettiğim her şey çok içten ve gerçekti. O yüzden bu kadar dokundu bana. Zaten insan en çok sevdiklerinden yediği darbeleri unutamıyor

Teşekkür ederim 💛

4-5 ayda nasıl bu kadar güvenip ilk birlikteliğinizi yaşadınız pes doğrusu!
Daha sonra pişman olacağınız şeyleri kimseyle yaşamayın lütfen.
-

Bazı tipler var. O an sizden hoşlansa bile sonrasında hemen cinsel birliktelik yaşadığınız için "Hmm benle oldu, demek başkalarıyla da bu kadar rahat olabilir" (!) kafasıyla düşünüp soğuyabiliyor. Örneklerini gördüm çevremde. Geçmiş mesajlarda da bahsedilen "love bombing yapan avcı" da olabilir. Canınızı sıkmanızı gerektiren hiçbir şey yok. Sevginizi hak etmeyen bir tipmiş, erken gördüğünüz bence iyi olmuş. Bundan sonrası gönlünüzce olsun dilerim.

Birliktelik yaşadıktan sonra uzaklaşmadan erkek sayısı ne yazıkki az, oyüzden ilişki iyice rayına oturmadan birliktelik yaşamamak gerektiğini düşünüyorum. Benim bir arkadaşım yeni tanıştığı bir adamla ilk buluşmada birlikte oldu adam bunun yatağından çıkıp aynı gün ablasına ilânı ask etti sonra kızın ablasıyla evlendi, ablasınada abla ben bununla birlikte oldum da diyemedi. Ne yazıkki iyice tanımadan emin olmadan hormonların etkisiyle bilinçsiz girilen ilişkilerin böyle sonucları olabiliyor. Sen güçlü dur umursama, hiç olmamış gibi hayatına devam et. Sessiz kal bir gün geri gelecek. Ozaman da sen def edersin.

Cinsellik konusuna takılma bence karşılıklı isteyip yaptın sonuçta adam seni zorlamadı. Asıl takılacağın nokta duyguların sömürüldü. Bu konu daha kötü. Devam etmekten başka bir şansın yok önüne daha kimler çıkar. Umarım gerçek aşk karşına çıkana kadar böyle kanı bozuklar hayatına girmez.

Yaşin cok genç.Bu olaydan büyük ders çıkar ve yoluna oyle devam et.Birden mükemmel dwvranan ,olaganüstü uyum gosteren ,asıgım diyen erkeklerden mutlaka şuphelen.Hatta erkeklerden hep şüphelen. Üzgünüm acı gercekler dünyasina hoşgeldin.

Çok geçmiş olsun diyerek devam edeceğim, yaşadığınız deneyimi basitleştimek değil amacım fakat maalesef klasik hikaye ve kaynağı da yine aşağıda örneklerini sayacağım toksik muhafazakar toplum anlayışları:

1) kadını halihazırda objeleştirdiğinden, cinsel ilişkiyi kadına zarar veren, “kadının değerini düşüren?!!” bir eylem olarak görmek,
2) kadınların cinsel ilişkiye “erkeği mutlu etmek için” girdiğini düşünmek, kadının kendi arzusu olabileceğini düşünmemek,
3) cinsel ilişkiyi skor olarak tanımlamak, yaşadıktan sonra yeni skorlara yelken açma isteği,
4) partner seçim kriterini dış görünüşle sınırlamak, ilişki sonrasında artık iletişime devam edecek sebep bulamamak,
5) saydığım ilk üç madde sebebiyle kendisiyle beraber olan kadının “artık herkesle birlikte olma potansiyeli olduğu” düşüncesine kapılarak soğumaya başlamak.

maalesef bu barzo anlayışlara sahip bir kişiden muzdaripsiniz.

Siz de düşünceleri ve iradesi olan bir bireysiniz, seçimlerini isteğiniz doğrultusunda yaptınız. İlişki yaşadınız diye Mağdur ya da yara almış asla değilsiniz. Kötü bir deneyim yaşadınız sadece.

Karşıdaki çöp kişilikte ve hayatınızda yer almaması gereken bir insan. Kurtulduğunuz için şanslısınız. Duygusal olarak güçlendiğiniz ve deneyim edindiğiniz için de şanslısınız.

Siz herhangi bir hata yapsanız da yapmasanız da, adamın kafa yapısı belli olduğu için saydığım sebeplerden iiişki bitecekti zaten. O yüzden sakın “şöyle yapsaydım gitmezdi, şurda şöyle oldu” gibi senaryolarla kafanızı meşgul etmeyin.

Toksik muhafazakar kafa yapısına sahip insanlarla duygusal ilişki yaşamayın.

Esenlikler diliyorum.

Herif tam bi sirtlan seni kandirmis sirf o is icin.. erkekler cinsellik icin kizlari kullaniyo derken bunu demek
Istiyoruzda iste ozgurlukten dem
Vuruyor cogu kadin burda.. yazik
Gunah degil
Mi bu kiza
Simdi? Sen sevdiginden ona guvendiginden yasamissin ama onunsa amaci buymus. Allah boyle
Insanlari bildigi
Gibi yapsin

Adam amacina ulaşmış ve bitirmiş.Iki günde tanıdığınız ve güvenmediğiniz adamlarla ilişki yaşamayın ya sonra böyle oluyor.Ve size yazık oluyor.Bu adamı da artık seviyorum vs demeyin neyini seviyorsunuz boylelerinin.

Bir kabahatiniz olmasına gerek yok ki başlıktaki özgüvrn eksikliği üzdü beni onun için girdim okudum. Sizin ilişkideki tavrınız ne kadar doğru olduğunuz falan ahlaksız insanlar karşısında bunların hiçbir önemi yok. Siz kabahatli değilsiniz adam kabahatli. Yalan söylemiş.🥺

Klasik avci modunda bir adam.

Ayaklari yerden kesmeler, jestler, yükseltmeler... moda sokup cinsellige ikna etmek icin bunlari kullanmis.

Aşk bitti diye üzülüyorsunuz. Ask hic olmamisti. Haysiyetsiz adam, kurtuldugunuza sevinin.

Bir dahaki iliskilerinizi daha agirdan almanizi tavsiye ederim 🌼🙏🤍

Love bombing. Bunu arastir. Adamin yaptigi bu. Bu senin aptal olman ile alakali degil. Birçok insan bu taktike kapiliyor. Hele bilgisiz oldugunda.

Ve cinsellik tabiki yasanabilir. Hiç bu konuda kendini kötü his etme. Adamin derdi farkli ise, bu adamin bilcegi birsey. Sen hiçbir yanlis yapmadin.

Ancak bir daha bu hizli yükselislere dikkat et. Sevgi ask, öyle ilk günden çikan seyler degil. Yani senin ile hiç görüsmemis biri, ilk bulusmada "sana asigim" demesi mantikli degil. Bunu zaman ile ögrenirsin. Daha çok gençsin, evet simdi ask acisini yasarsin, aglarsin, yikilmis olursun,.. Sonrada kendini toplayacaksin, yine hayatin güzelliginin farkina varacaksin ancak bu defa biraz daha tecrübeli olacaksin.

Back
X