- Konu Sahibi hanfendininbiri
Yanlış konuya yorum yazdım ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lovebombing bebeğim.Başlarda seni dünyanın en mükemmel kadını hissettirip istediği kıvama gelince de sktrolup gidenlerin yaptığı psikolojik bir durumdur.Asla özgüvenli harika biri olduğunu düşünme.Eminim öyle davranmıştır çünkü.Aranızda uyum da yok,mesela benimle görüşse benim istediğim şekli alır başka kadınla görüşse onun şeklini de alabilir.Bu sebeple hangimiz olsak çok uyumluyduk derdik.Sakin kal,yaşattığı güzel şeyleri unutmaya çalış.Kendine bak birilerini şu sıralar hayatına sokma.Zamanla herşey düzelir.Naçizane..Merhaba. Burada yeniyim. O kadar doldum ki içimdekileri anlatmazsam çok kötü sonuçları olabilirim. 4-5 ay önce biriyle tanıştım. Her şey rüya gibiydi. Çok iyi anlaştık, aramızdaki uyum harikaydı. Bana karşı inanılmaz ilgiliydi. İltifat esirgemez , görüşmek konuşmak için fırsatlar yaratırdı. Yüz yüze ilk buluşmamızda çok samimiydik sanki birbirimizi uzun zamandır tanıyor gibi. O gün bana aşık olduğunu söyledi. Ben de onun gibi indim. Buyulenmiş gibi. Benimle bir gelecek düşündüğünü bile ilk kendisi söyledi. Böyle konuları ben açmam çünkü erkekleri kaçırdığını bilirim. Ama kendisi bahsedince bu çocuk gerçekten beni seviyor diye düşündüm. Çok güzel zamanlar geçirdik. Ona o kadar aşıktım ve o kadar güveniyordum ki yapmam dediğim şeyleri bile yapar hale geldim. Birliktelik yaşadık yani. Çok geçmeden onun değiştiğini fark ettim. Konuşmak için çabalayan beni sevdiğini her türlü belli eden o insan gitti sanki. Konduramadım , yanıldığımı düşündüm hep. Bir ayı böyle geçirdim. Ama hep icimde şüpheyle. Görüşmek istediğimde hep bahaneler buldu. Sordum aramızda bir sorun mu var seni üzecek bir şey mi yaptım diye. Hayır dedi başka sebeplerden canı sıkkın olduğunu söyledi. Bir süre daha öyle kandım bu yalana. En sonunda dürüstçe Sordum artık beni sevmiyor musun diye. Reddedecek tek bir kelime dahi kullanmadı. Bu mesajıma 10-15 saat cevap da yazmadı. İşte o benim yıkıldığım andı. Sonuç olarak ufak bir konuşma ile ayrıldık. Çok sitem etmedim. Ama hiçbir kabahatim yokken iyi bir sevgiliyken beni neden böyle bıraktı. Beni neden böyle kandırdı. Beni hiç bırakmayacağını söyleyen adam nereye gitti. Önce bana deli gibi aşık olduğuna inandırdı ayaklarımı yerden kesti. Çok yükseklere çıkardı ve elimi bıraktı. Onu hiç sıkmadım, anlamsız trip veya nazlarla daraltmadim. İlgi manyağı değildim. Çok özenli davrandım. Bir sebep de gösteremedi bitirmek istemesine. Hayatımın aşkıydı şimdi hayatimin en büyük hayal kırıklığı oldu. En acınası durumum da benim duygularım ilk günkü gibi hiç değişmedi. Onu sevmeyi hiç bırakmadım. Şimdi kırgınlığıma ve utancımla baş başa kaldım...
Allah belasını versin . Maalesef ki sizi kullanmış atmış . Narsistik bir davranış seziyorum.En başta mükemmel bir uyum hissi oluyorsa genelde sağlıksız bir ilişki oluyor .Acilen kendinize gelin toparlanın .Bu kişiye neden bu kadar bağlandınız karar verin .Çünkü sizi iyi manipüle etmiş olmalı gerçek yüzünü göremediğinize göreMerhaba. Burada yeniyim. O kadar doldum ki içimdekileri anlatmazsam çok kötü sonuçları olabilirim. 4-5 ay önce biriyle tanıştım. Her şey rüya gibiydi. Çok iyi anlaştık, aramızdaki uyum harikaydı. Bana karşı inanılmaz ilgiliydi. İltifat esirgemez , görüşmek konuşmak için fırsatlar yaratırdı. Yüz yüze ilk buluşmamızda çok samimiydik sanki birbirimizi uzun zamandır tanıyor gibi. O gün bana aşık olduğunu söyledi. Ben de onun gibi indim. Buyulenmiş gibi. Benimle bir gelecek düşündüğünü bile ilk kendisi söyledi. Böyle konuları ben açmam çünkü erkekleri kaçırdığını bilirim. Ama kendisi bahsedince bu çocuk gerçekten beni seviyor diye düşündüm. Çok güzel zamanlar geçirdik. Ona o kadar aşıktım ve o kadar güveniyordum ki yapmam dediğim şeyleri bile yapar hale geldim. Birliktelik yaşadık yani. Çok geçmeden onun değiştiğini fark ettim. Konuşmak için çabalayan beni sevdiğini her türlü belli eden o insan gitti sanki. Konduramadım , yanıldığımı düşündüm hep. Bir ayı böyle geçirdim. Ama hep icimde şüpheyle. Görüşmek istediğimde hep bahaneler buldu. Sordum aramızda bir sorun mu var seni üzecek bir şey mi yaptım diye. Hayır dedi başka sebeplerden canı sıkkın olduğunu söyledi. Bir süre daha öyle kandım bu yalana. En sonunda dürüstçe Sordum artık beni sevmiyor musun diye. Reddedecek tek bir kelime dahi kullanmadı. Bu mesajıma 10-15 saat cevap da yazmadı. İşte o benim yıkıldığım andı. Sonuç olarak ufak bir konuşma ile ayrıldık. Çok sitem etmedim. Ama hiçbir kabahatim yokken iyi bir sevgiliyken beni neden böyle bıraktı. Beni neden böyle kandırdı. Beni hiç bırakmayacağını söyleyen adam nereye gitti. Önce bana deli gibi aşık olduğuna inandırdı ayaklarımı yerden kesti. Çok yükseklere çıkardı ve elimi bıraktı. Onu hiç sıkmadım, anlamsız trip veya nazlarla daraltmadim. İlgi manyağı değildim. Çok özenli davrandım. Bir sebep de gösteremedi bitirmek istemesine. Hayatımın aşkıydı şimdi hayatimin en büyük hayal kırıklığı oldu. En acınası durumum da benim duygularım ilk günkü gibi hiç değişmedi. Onu sevmeyi hiç bırakmadım. Şimdi kırgınlığıma ve utancımla baş başa kaldım...
Açık konuşmak gerekirse ben evlenmeden önce cinselliğe karşıyım ama şöyle karşıyım.Erkek istiyor diye sırf onun sevgisini elde bu şekilde tutabilmek için hele de bu kişiden önce yaşanmamışsa karşıyım.Heee siz de istiyorsunuzdur,ilişki gidişatı iyidir ama bambaşka sebeple ayrılık yaşanmıştır bunlar okey.Ama kendinizden taviz vererek yaşayacaksanız bunu yaşamayın abi kimse için sırf seviyorum gazıyla yaşamayın şunu.Zaten gerçekten seven bekliyor emin olun.Sizin adınıza çok üzüldüm adam resmen istediğini alana kadar sizi göklere çıkartmış istediğine ulaşınca her şey bitmiş. Bunda sizin bir suçunuz yok kendinizi suçlamayın lütfen en azından bundan sonraki ilişkilerinizde bu yaşadığınız tecrübe ile daha doğru kararlar verebilirsiniz. Evlilik öncesi cinselliğe karşı biri değilim ama erkekler bu sebeple kadınların peşinden koştuğu için evlenmeden cinselliğe (senin çıkarın senin keyif alman yoksa işin içinde:) ) çok sıcak bakmıyorum. Ama emin olun sorun gerçekten siz değilsiniz bu örnekte kesinlikle aşık olduğum dediğiniz kişi sorunlu. Ve bence bir anda gelen duygu aşk değildir aşk gerçekten emek ister bir anda gelen duygular hormon etkisi bence
Bende onu dedim zaten kadın kendi için istiyorsa karşı değilimAçık konuşmak gerekirse ben evlenmeden önce cinselliğe karşıyım ama şöyle karşıyım.Erkek istiyor diye sırf onun sevgisini elde bu şekilde tutabilmek için hele de bu kişiden önce yaşanmamışsa karşıyım.Heee siz de istiyorsunuzdur,ilişki gidişatı iyidir ama bambaşka sebeple ayrılık yaşanmıştır bunlar okey.Ama kendinizden taviz vererek yaşayacaksanız bunu yaşamayın abi kimse için sırf seviyorum gazıyla yaşamayın şunu.Zaten gerçekten seven bekliyor emin olun.
Göremedim... Onun duyguları sahteymis. Ama benim hissettiğim her şey çok içten ve gerçekti. O yüzden bu kadar dokundu bana. Zaten insan en çok sevdiklerinden yediği darbeleri unutamıyorAllah belasını versin . Maalesef ki sizi kullanmış atmış . Narsistik bir davranış seziyorum.En başta mükemmel bir uyum hissi oluyorsa genelde sağlıksız bir ilişki oluyor .Acilen kendinize gelin toparlanın .Bu kişiye neden bu kadar bağlandınız karar verin .Çünkü sizi iyi manipüle etmiş olmalı gerçek yüzünü göremediğinize göre
Teşekkür ederimSizin adınıza çok üzüldüm adam resmen istediğini alana kadar sizi göklere çıkartmış istediğine ulaşınca her şey bitmiş. Bunda sizin bir suçunuz yok kendinizi suçlamayın lütfen en azından bundan sonraki ilişkilerinizde bu yaşadığınız tecrübe ile daha doğru kararlar verebilirsiniz. Evlilik öncesi cinselliğe karşı biri değilim ama erkekler bu sebeple kadınların peşinden koştuğu için evlenmeden cinselliğe (senin çıkarın senin keyif alman yoksa işin içinde:) ) çok sıcak bakmıyorum. Ama emin olun sorun gerçekten siz değilsiniz bu örnekte kesinlikle aşık olduğum dediğiniz kişi sorunlu. Ve bence bir anda gelen duygu aşk değildir aşk gerçekten emek ister bir anda gelen duygular hormon etkisi bence
TeşekkürlerEvlenmeden cinsellik yaşamak utanılacak bir şey değil. Siz baya sevmissiniz .Adınıza çok üzüldüm .İnşallah sizin seven biriyle karsilasirsiniz
4-5 ayda nasıl bu kadar güvenip ilk birlikteliğinizi yaşadınız pes doğrusu!Merhaba. Burada yeniyim. O kadar doldum ki içimdekileri anlatmazsam çok kötü sonuçları olabilirim. 4-5 ay önce biriyle tanıştım. Her şey rüya gibiydi. Çok iyi anlaştık, aramızdaki uyum harikaydı. Bana karşı inanılmaz ilgiliydi. İltifat esirgemez , görüşmek konuşmak için fırsatlar yaratırdı. Yüz yüze ilk buluşmamızda çok samimiydik sanki birbirimizi uzun zamandır tanıyor gibi. O gün bana aşık olduğunu söyledi. Ben de onun gibi indim. Buyulenmiş gibi. Benimle bir gelecek düşündüğünü bile ilk kendisi söyledi. Böyle konuları ben açmam çünkü erkekleri kaçırdığını bilirim. Ama kendisi bahsedince bu çocuk gerçekten beni seviyor diye düşündüm. Çok güzel zamanlar geçirdik. Ona o kadar aşıktım ve o kadar güveniyordum ki yapmam dediğim şeyleri bile yapar hale geldim. Birliktelik yaşadık yani. Çok geçmeden onun değiştiğini fark ettim. Konuşmak için çabalayan beni sevdiğini her türlü belli eden o insan gitti sanki. Konduramadım , yanıldığımı düşündüm hep. Bir ayı böyle geçirdim. Ama hep icimde şüpheyle. Görüşmek istediğimde hep bahaneler buldu. Sordum aramızda bir sorun mu var seni üzecek bir şey mi yaptım diye. Hayır dedi başka sebeplerden canı sıkkın olduğunu söyledi. Bir süre daha öyle kandım bu yalana. En sonunda dürüstçe Sordum artık beni sevmiyor musun diye. Reddedecek tek bir kelime dahi kullanmadı. Bu mesajıma 10-15 saat cevap da yazmadı. İşte o benim yıkıldığım andı. Sonuç olarak ufak bir konuşma ile ayrıldık. Çok sitem etmedim. Ama hiçbir kabahatim yokken iyi bir sevgiliyken beni neden böyle bıraktı. Beni neden böyle kandırdı. Beni hiç bırakmayacağını söyleyen adam nereye gitti. Önce bana deli gibi aşık olduğuna inandırdı ayaklarımı yerden kesti. Çok yükseklere çıkardı ve elimi bıraktı. Onu hiç sıkmadım, anlamsız trip veya nazlarla daraltmadim. İlgi manyağı değildim. Çok özenli davrandım. Bir sebep de gösteremedi bitirmek istemesine. Hayatımın aşkıydı şimdi hayatimin en büyük hayal kırıklığı oldu. En acınası durumum da benim duygularım ilk günkü gibi hiç değişmedi. Onu sevmeyi hiç bırakmadım. Şimdi kırgınlığıma ve utancımla baş başa kaldım...