Hicbir ozel gununuz kutlanmiyor mu?

rosalone

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
892
320
73
38
Merhaba arkadaslar, cok buyuk bir dert olmasa da merak ettigimden soruyorum.

Esimle 2 yil sevgili, 1 yil nisanli, 1,5 yildir evli olarak zaman gecirdik. Tanistigimizdan beri sadece bir tane dogumgunumde hediye aldi. Cicegim zaten kiz isteme de dahil hicbir zaman olmadi. Sevgili iken hic cicek, hediye almiyorsun dedigimde ben de biliyorum herseyi almayi, herseyin bir zamani var derdi, ben de evlenince yapacak herhalde derdim, ne bileyim. Hem hediye almayana zorla aldiramam ya, icinden gelip almasi lazim. Evlendik, sevgililer gunu sacma, dogumgunu kac yasina geldin, dogumgunu mu olurmus, ogretmenler gunu gelir sen simdi calismiyorsun ne ogretmenler gunu, tanisma yildonumu, evlilik yildonumu vs hergun gereksiz, sacma sapan gunler onun icin. Hayatimda simdiye bir kisi oldu ondan da ne hediye ne cicek goruyorum, birkac kez zar zor, cevredeki arkadaslardan gordugunden herhalde cicek almisti, o da al iste sana cicek, ne olacaksa sanki der gibiydi, o kadar. Kesinlikle duygusuz biri degildir, her gunu an be an hatirlar, soz ile kutlar ama hediye, cicek, bocek asla yoktur. Al iste ne istiyorsan der, neyin eksik ki der, sen de benim hicbir gunumu kutlama, asla sen gibi kafaya takmam der. Sanki ben ihtiyacimi kendim alamiyorum. Benim ailem, arkadaslarim her zaman dogumgunumu, ogretmenler gunumu kutlardi. Arkadaslarimdan, ailemden her zaman hediyeler, cicekler alan biri idim, ben de cevremdeki herkese -esim dahil- hediyeler alan, onemli gunlerini unutmayan biriyim. Esimin benim hicbir gunumu umursamamasi, bana hic hediye almamasi zoruma gidiyor, sizce bu es tipi normal mi?

Son düzenleme:
normal canım benimki de almıyor, bi hamile olduğumu öğrendiğimde almıştı. Ben açıkcası çok takmıyorum, beni sevdiğini biliyorum çünkü :54: erkekler için pek önemli olmuyor bu konular, bizimde önemsemediğimizi düşünüyorlar.

Sanirim bu karakteriyle ilgili.ama 15 yillik evliligimizde Ben bir sakiz bile almadim ona.o ise unuttugunda yada almadiginda kusecegimi bildiginden son dakikada olsa birseyler yapar.

sen ona her özel günde çiçek al bakalım tepkisi ne olucak. onun davranışı normal ya da anormal değil karakteri öyle ya da öyle yetişmiş. alışık değil belliki.

sen ona her özel günde çiçek al bakalım tepkisi ne olucak. onun davranışı normal ya da anormal değil karakteri öyle ya da öyle yetişmiş. alışık değil belliki.

Biz sevgiliyken, nisanliyken benim ona aldigim hediyenin haddi hesabi yoktur, bir dolap kiyafet almisimdir. Yine de birsey almazdi ya. Sen de bana alma diyor. Cicek bile almak geliyordu aklima da bana bir gul bana almamisken ben ona almadim. Bir keresinde arkadasimin aldigi ciceklerle gittim yanina, kim aldi dedi, aaa ben sen yolladin sandim, sen yollamadin mi dedim, ben yollamadim, demek ki baska hayranin var dedi, gun boyunca kizardi, bozardi, en son arkadasim aldi dedim de rahatladi. Boyle bir oyun yaptim yine de bir cicek almamistir.

Bitek senin esin böyle degil ki :1: evvelsi gün annem babama "askim bana cicek alsana" demis babamin verdigi cevaba bak :9: "karicigim senin yaninda ciceklerin en güzeli duruyor hemde hic solmayan cicek" :9: annem diyor kizim aglarmisin gülermisin.. babamda belki senede 1 defa icinden gelerek cicek alir anneme.. belki esine anlatsan kadinlarin kendilerine cicek hediye edilmesinden cok hoslandiklarini?

Sanirim bu karakteriyle ilgili.ama 15 yillik evliligimizde Ben bir sakiz bile almadim ona.o ise unuttugunda yada almadiginda kusecegimi bildiginden son dakikada olsa birseyler yapar.

Demek ki kusuyorsunuz ki aliyor:) Annem de kuserdi kendisine hediye alinmadiginda, anneler gununde bile biz almayalim kuserdi, insan evladina kuser mi ya, ama hep alistirmaktan, babam cok alistirmisti bizi hediyeye.

Bitek senin esin böyle degil ki :1: evvelsi gün annem babama "askim bana cicek alsana" demis babamin verdigi cevaba bak :9: "karicigim senin yaninda ciceklerin en güzeli duruyor hemde hic solmayan cicek" :9: annem diyor kizim aglarmisin gülermisin.. babamda belki senede 1 defa icinden gelerek cicek alir anneme.. belki esine anlatsan kadinlarin kendilerine cicek hediye edilmesinden cok hoslandiklarini?

Babanizin cevabi iyiymis, aman esim duymasin artik diline dolanir bu soz. Anlattim ya anlatmaz miyim, hem ben markete gidince bile surekli ciceklere bakan biriyim, ciceklerin fotosunu ceken biriyim, bilmiyor mu sanki, icinden gelmiyor ki hic.

Demek ki kusuyorsunuz ki aliyor:) Annem de kuserdi kendisine hediye alinmadiginda, anneler gununde bile biz almayalim kuserdi, insan evladina kuser mi ya, ama hep alistirmaktan, babam cok alistirmisti bizi hediyeye.

Bilmemmmmm gerci flört zamaninda kusmustum ama sonradinda hatirlamiyorum.anneler gunu hediyelerimide baba finanse ettiginden brsey diyemem.ama inandigim tek Birsey var bir kadin erkegi hediye alip totisini kaldirtmamali.helede yeni tanistiginda.....

Benim ki çok istikrarsız canım bu konuda. Oda bi hayli ilginç oluyor emin olabilirsin :9:

Ama sanırım maddi durumuyla alakalı.

Nişanlıyken ilk sevgililer günümüzdü, sanıyorum kutlamamaıştı sadece sözle kutlamıştı ama çok beklemiştim.

Evliliğimizin ilk sevgililer gününde yani geçen yıl ardı arkası kesilmeyen sürprizler ve hediyelerle unutulmaz bi 14 şubat yaşatmıştı :16:

Ardından evlilik yıldönümümüz geldi bütün gün 1 buket çiçek bekledim gelmedi, akşamda küçük bi hediye almış ama araba bulamamış diye yemeğe bile çıkmamıştık. Okadar kurmuştum ki kendimi araba konusunu dert edip böyle bi günü baltalamasına acayip bozulmuştum çünkü ben otobüsle bile gitmeye razıydım, o yüzden ilk evlilik yıldönümüm bütün gece ağlayarak geçmişti hiç unutmicam bunu aklıma geldikçe okadar kahroluyorum ki...

Ardından doğumgünüm geldi evde sürpriz doğumgünü hazrlamış bana arkadaşlarımızı falan çağırmış oda harikaydı...

Dünde önemsemediğimi belirttim sevgililer gününü, oda bişey yapmadı bende :34:

Yani bu yüzden ben senin soruna ne cevap vereceğimi bilemedim :) Bizim için her özel gün büyük soru işaretleri taşıyor. Ya bomba gibi geçecek, ya yerle bir :1:

Benim ki çok istikrarsız canım bu konuda. Oda bi hayli ilginç oluyor emin olabilirsin :9:

Ama sanırım maddi durumuyla alakalı.

Nişanlıyken ilk sevgililer günümüzdü, sanıyorum kutlamamaıştı sadece sözle kutlamıştı ama çok beklemiştim.

Evliliğimizin ilk sevgililer gününde yani geçen yıl ardı arkası kesilmeyen sürprizler ve hediyelerle unutulmaz bi 14 şubat yaşatmıştı :16:

Ardından evlilik yıldönümümüz geldi bütün gün 1 buket çiçek bekledim gelmedi, akşamda küçük bi hediye almış ama araba bulamamış diye yemeğe bile çıkmamıştık. Okadar kurmuştum ki kendimi araba konusunu dert edip böyle bi günü baltalamasına acayip bozulmuştum çünkü ben otobüsle bile gitmeye razıydım, o yüzden ilk evlilik yıldönümüm bütün gece ağlayarak geçmişti hiç unutmicam bunu aklıma geldikçe okadar kahroluyorum ki...

Ardından doğumgünüm geldi evde sürpriz doğumgünü hazrlamış bana arkadaşlarımızı falan çağırmış oda harikaydı...

Dünde önemsemediğimi belirttim sevgililer gününü, oda bişey yapmadı bende :34:

Yani bu yüzden ben senin soruna ne cevap vereceğimi bilemedim :) Bizim için her özel gün büyük soru işaretleri taşıyor. Ya bomba gibi geçecek, ya yerle bir :1:

Yani zaten yillar gectikce umursamamak ister istemez oluyor, ben de bazen uzulsem de bakiyorum da alisiyorum galiba hediyesizlige, umursanmamazliga. Alanlari gordukce sasiriyorum artik, cocuk gibi:) Maddiyatsizlik en son sebep, Allah yokluk vermesin de maddiyatsiz olsak hic uzulmezdim bu duruma herhalde.

Allahım hiç bir kadını hediyesiz,çiçeksiz bırakmasın inşallah.
Amin diyorum ve çok ciddiyim.
Ben beklerim ya. Zoruma gider alınmazsa yani.
Ailemden de öyle gördüm. Her özel gün,yeni bir başlangıçlar vs. hep yemeklerle,hediyelerle,çiçeklerle,böceklerle kutlanır bizde.
Rabbim babam gibi koca nasip etsin inşallah bana da.

Yani zaten yillar gectikce umursamamak ister istemez oluyor, ben de bazen uzulsem de bakiyorum da alisiyorum galiba hediyesizlige, umursanmamazliga. Alanlari gordukce sasiriyorum artik, cocuk gibi:) Maddiyatsizlik en son sebep, Allah yokluk vermesin de maddiyatsiz olsak hic uzulmezdim bu duruma herhalde.

Benim kocam çok ince ruhludur aslında, ama paranın gözü kör olsun işte :50:

Üzülme canım ya türkiye de erkekler pek çiçek almazki bak Anadolu erkeklerine yeni nesil biraz değişti alıyorlar bazısı da hala erkekliğe yediremiyor çiçek alıp götürmeyi seni sevmediği için değil yani ben hiç görmedim babam çiçek alsın ama parası olsun altın alırdı yoksa hiç kutlamazdı bile yok sayardı o günü belki alamadığı için kendini eksik hissederdi:) dün bizde dışarı çıkamadık arabamız yok eee taksi tut git gel dışarda harca paramızda yok otobüsle gitsek bebek var yaptım evde yemek pasta kutladık sende evde yap kutla bundan sonra içinde kalmasın hiçbirşey dört dörtlük olmaz canım

Üzülme canım ya türkiye de erkekler pek çiçek almazki bak Anadolu erkeklerine yeni nesil biraz değişti alıyorlar bazısı da hala erkekliğe yediremiyor çiçek alıp götürmeyi seni sevmediği için değil yani ben hiç görmedim babam çiçek alsın ama parası olsun altın alırdı yoksa hiç kutlamazdı bile yok sayardı o günü belki alamadığı için kendini eksik hissederdi:) dün bizde dışarı çıkamadık arabamız yok eee taksi tut git gel dışarda harca paramızda yok otobüsle gitsek bebek var yaptım evde yemek pasta kutladık sende evde yap kutla bundan sonra içinde kalmasın hiçbirşey dört dörtlük olmaz canım

Para sorun degil ki. Hem an olur, bazen kutlanir bazen kutlanmaz ozel gunler, her ozel gun kutlanacak diye bir sart yok ya. Ama canim hicbir gun kutlanmaz mi? Ayrica ozel gunler kutlanmasin, ne gerek var onemsiz gunler, guzel sozler soylenmesin, yok erkek adam oyle konusmaz, tatile gezmeye gidilmesin, benim icin tatil evde oturup dinlenmektir, ee o zaman kocanin gorevi ne ki? Sevsin yeter mi demek mi lazim?

sanırım aynı kaderi paylaşıyoruz ama hata bizde evlenmeden önce yapmayan adam sanki evlenince değişecek aman ya çok akılsızmışım

sanırım aynı kaderi paylaşıyoruz ama hata bizde evlenmeden önce yapmayan adam sanki evlenince değişecek aman ya çok akılsızmışım

Iyi de simdi zamani degil, zamani gelince ben biliyorum dedi. Aman evlenmeden once bana cicek alacakmisin diye mi sorsaydim ki, yok almam dese evlenmeyecek miydik sanki.

Benimki almaya çalışıyo:1: beceremiyo

Parfüm almış dün bana kokusu nedir nasıl bişidir çözemedim bişide diyemedim eve sıkarım artık

-Kandırdılarmı seni kızlar? sattılar bunu sana dimi? seçip dedim (hani kokusu nahoş bunamı kakaladılar manasında)
__yooo onlar bana bu güzel şu güzel dedi ama ben kendim seçtim dinlemedim bakmadım onların dediğine dedi..

Gülsem mi ağlasam mı sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum.

Bir de böyle almaya çalışıp beceremeyeni var

Ruj alır sana oje aldım der(adını öğrense)

eşimle 6 senedir beraberiz, doğum günlerim hariç öyle uydurma günlerde hediye falan almaz.. ama içinden geldiği anlarda zaman zaman kendince hediye olarak gördüğü şeyleri alıp gelir :D mesela değişik değişik örgü çoraplar alır gelir benim ayaklarım çok üşür hasta olmayayım diye :9: bu zamana kadar hiç çiçek de almamıştır :D ama ben de bunu hiç kafama takmam çünkü sevgisini hediyelerle ölçmemin yanlış olduğunu bilirim :16: bi de eşini tanımakla da ilgili bu tür şeyleri kafaya takmamak :) mesela benim eşim öyle çok ince ruhlu biri değildir, sevgisini göstermenin yolu çiçek hediye vs almak değil de bambaşka şeylerdir :)) o yüzden yıllar içinde ben de ona ayak uydurdum, alıştık birbirimizin huylarına bu yüzden bunlar yüzünden sorun, trip falan olmuyor bizim ailede :16:

Back
X