- 7 Ağustos 2013
- 458
- 218
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaslar, cok buyuk bir dert olmasa da merak ettigimden soruyorum.
Esimle 2 yil sevgili, 1 yil nisanli, 1,5 yildir evli olarak zaman gecirdik. Tanistigimizdan beri sadece bir tane dogumgunumde hediye aldi. Cicegim zaten kiz isteme de dahil hicbir zaman olmadi. Sevgili iken hic cicek, hediye almiyorsun dedigimde ben de biliyorum herseyi almayi, herseyin bir zamani var derdi, ben de evlenince yapacak herhalde derdim, ne bileyim. Hem hediye almayana zorla aldiramam ya, icinden gelip almasi lazim. Evlendik, sevgililer gunu sacma, dogumgunu kac yasina geldin, dogumgunu mu olurmus, ogretmenler gunu gelir sen simdi calismiyorsun ne ogretmenler gunu, tanisma yildonumu, evlilik yildonumu vs hergun gereksiz, sacma sapan gunler onun icin. Hayatimda simdiye bir kisi oldu ondan da ne hediye ne cicek goruyorum, birkac kez zar zor, cevredeki arkadaslardan gordugunden herhalde cicek almisti, o da al iste sana cicek, ne olacaksa sanki der gibiydi, o kadar. Kesinlikle duygusuz biri degildir, her gunu an be an hatirlar, soz ile kutlar ama hediye, cicek, bocek asla yoktur. Al iste ne istiyorsan der, neyin eksik ki der, sen de benim hicbir gunumu kutlama, asla sen gibi kafaya takmam der. Sanki ben ihtiyacimi kendim alamiyorum. Benim ailem, arkadaslarim her zaman dogumgunumu, ogretmenler gunumu kutlardi. Arkadaslarimdan, ailemden her zaman hediyeler, cicekler alan biri idim, ben de cevremdeki herkese -esim dahil- hediyeler alan, onemli gunlerini unutmayan biriyim. Esimin benim hicbir gunumu umursamamasi, bana hic hediye almamasi zoruma gidiyor, sizce bu es tipi normal mi?
Benimki almaya çalışıyobeceremiyo
Parfüm almış dün bana kokusu nedir nasıl bişidir çözemedim bişide diyemedim eve sıkarım artık
-Kandırdılarmı seni kızlar? sattılar bunu sana dimi? seçip dedim (hani kokusu nahoş bunamı kakaladılar manasında)
__yooo onlar bana bu güzel şu güzel dedi ama ben kendim seçtim dinlemedim bakmadım onların dediğine dedi..
Gülsem mi ağlasam mı sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum.
Bir de böyle almaya çalışıp beceremeyeni var
Ruj alır sana oje aldım der(adını öğrense)
6 ay flört 3,5 sene nisanlilik 11 senelik evlilik.dogum gunum gelir ne alayim sana.gerek yok sorduktan sonra amann sanada iyilik yaramiyor. Anneler gunu gelir aklina bile gelmez laf soyledimi ne kadar yogun caliyorum onumu dusuncem sizin icin calisiyorum.39 gun once dogum yaptim bide 4 yasinda kizim var.gecen gunki konusmamiz.biliyorsun dimi dogum yaptim 2 tane sagol hic bisey gormedim,farkindayim he farkindasin ama hala caban yok niye dogum yapinca bisey alinmasimi gerekiyor mecburiyetmi var.benden cikan son cumle allah seni kahretmesin:).ama gel gorki evim cicek bahcesi nasil mi? Dugun salonumuz acilcak nadipse cicekciler arayip gorusmeye gelirken bir buket yaptiriyormus aksamina bana geliyor.e be kocacim ozel gunde niye ODUN sunnnn.... Yinede sukredeyim dimi.
Ne guzel bir cicek bahceniz varmis oyle ya da boyle:) Simdi kendi cicek alsa da inandiramaz sizi herhalde:)
Esimle 2 yil sevgili, 1 yil nisanli, 1,5 yildir evli olarak zaman gecirdik. Tanistigimizdan beri sadece bir tane dogumgunumde hediye aldi. Cicegim zaten kiz isteme de dahil hicbir zaman olmadi. Sevgili iken hic cicek, hediye almiyorsun dedigimde ben de biliyorum herseyi almayi, herseyin bir zamani var derdi, ben de evlenince yapacak herhalde derdim, ne bileyim. Hem hediye almayana zorla aldiramam ya, icinden gelip almasi lazim. Evlendik, sevgililer gunu sacma, dogumgunu kac yasina geldin, dogumgunu mu olurmus, ogretmenler gunu gelir sen simdi calismiyorsun ne ogretmenler gunu, tanisma yildonumu, evlilik yildonumu vs hergun gereksiz, sacma sapan gunler onun icin. Hayatimda simdiye bir kisi oldu ondan da ne hediye ne cicek goruyorum, birkac kez zar zor, cevredeki arkadaslardan gordugunden herhalde cicek almisti, o da al iste sana cicek, ne olacaksa sanki der gibiydi, o kadar. Kesinlikle duygusuz biri degildir, her gunu an be an hatirlar, soz ile kutlar ama hediye, cicek, bocek asla yoktur. Al iste ne istiyorsan der, neyin eksik ki der, sen de benim hicbir gunumu kutlama, asla sen gibi kafaya takmam der. Sanki ben ihtiyacimi kendim alamiyorum. Benim ailem, arkadaslarim her zaman dogumgunumu, ogretmenler gunumu kutlardi. Arkadaslarimdan, ailemden her zaman hediyeler, cicekler alan biri idim, ben de cevremdeki herkese -esim dahil- hediyeler alan, onemli gunlerini unutmayan biriyim. Esimin benim hicbir gunumu umursamamasi, bana hic hediye almamasi zoruma gidiyor, sizce bu es tipi normal mi?
sende onun özel günlerini hatırlama, doğum günü falan...
oralı olma hiç..almıyorsa değiştiremezsin arkadaşım , içinden gelmediği takdirde ite kaka hediye aldırışmaz, zaten aldırsan bile onun bi manası olmaz...karekteri böyleyse kabulleneceksin, değişmez..
sende onun özel günlerini hatırlama, doğum günü falan...
oralı olma hiç..almıyorsa değiştiremezsin arkadaşım , içinden gelmediği takdirde ite kaka hediye aldırışmaz, zaten aldırsan bile onun bi manası olmaz...karekteri böyleyse kabulleneceksin, değişmez..
Ben doğum günü ve yıldönümü hariç özel günleri önemsemem ama kocanız da hakikatten ayıp ediyor size.
Siz de özel günlerde kendinize çiçek alın,koyun vazoya. Nispet yapın kocanıza. Aklı başına gelir belki.
bence esınız kusura bakmayın ama resmen öküz modeliben çok kızarım boyle şeylere ya...bır kadını özel gunlerde bıle bı çıçek alıp mutlu etmek çok mu zor...
ben o konuda sanlıyım eşım çiçeğimide alır hedıyemıde.elbette evlılık bunlardan ıbaret değil ama bız kadınlar beklerız.ozel gunlerde ozel oldugumuz hıssettırılsın ısterız
bırazda sızle ılgılı galıba.mesela benım esım bılır oyle gunlere cok onem verdıgımı ona göre davranır
ıstemede bıle çıçek yoktu demişsiniz ya....hiç duymadım boyle bırşey..terbıyesızlık resmen![]()
bence o özel günlere cokta anlam yüklenmemli..