• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir şey anlamadan ayrıldık

Blog sitesinde onunla ilgili yazdığın için mi bu tavır ve soğukluk? Nasıl yanio_O

Ya dengesiz erkek başa bela hiç üzülme bence
Eninde sonunda patlayacakmış belliki
Bir de her ikili ilişki için şunu söylemem lazım hani arkadaşlık ilişkisi filan için de geçerli öyle birden büyük büyük laflar edenler var ya genelde yalan söylüyorlar bence.İnsan zamanla anlıyor çünkü vay be bana neler hissettiriyor diye neler yaşıyoruz nasıl güzel filan diye.O an hemen ay ben ona nasıl bakmışım sen bambaşkasın filan diye yazan çizenin samimiyetinden şüphe ederim.
Bir de sanırım 5-6.ay ilişkilerin kırılma noktası gözlemlediğim kadarıyla grnelde o ayda ya çiftler alışmış oluyorlar ya da alışamayıp ayrılıyorlar.boşver bu dengesizi çok üzülme değmez
Geçen bir yazı okudum.6 ay çok önemli diyor en profesyonel yalancılar bile 6 ayda açık vermeye başlar diyordu.o yüzden 6 ay dolmadan kimseye güvenmeyin diyordu.tespitin çok doğru

Ne yaptın canım. Merak ettim.

Merhaba canım, sana cevap yazayım herkese cevap gibi olsun.

Gittim, görüştük, mezara gittik. Son zamanlarda tuhaf davranmasının sebebini annesinin hastalığıymış son 20 gündür falan garipti. Tam da hastalığın ortaya çıktığı zamanlara denk geliyor. Her şeyi anlattı "bu durum bizi güçlendirir" dedik, ilerisi için biraz plan yapmak istedi ama "şu an karar vermek için yanlış zaman" dedim. Cenazeden beri tabi ki bana olan tavırları uzak bunu da ancak acısı geçince yeneceğiz diye düşünüyorum.

Merhaba canım, sana cevap yazayım herkese cevap gibi olsun.

Gittim, görüştük, mezara gittik. Son zamanlarda tuhaf davranmasının sebebini annesinin hastalığıymış son 20 gündür falan garipti. Tam da hastalığın ortaya çıktığı zamanlara denk geliyor. Her şeyi anlattı "bu durum bizi güçlendirir" dedik, ilerisi için biraz plan yapmak istedi ama "şu an karar vermek için yanlış zaman" dedim. Cenazeden beri tabi ki bana olan tavırları uzak bunu da ancak acısı geçince yeneceğiz diye düşünüyorum.
Sana demiştim bu çocuğun bir derdi var diye... Bu çocuk bence seni seviyor. Yanlış zaman demekle iyi yapmışsın. Habersiz bırakma beni. Öpüyorum canım.

Sana demiştim bu çocuğun bir derdi var diye... Bu çocuk bence seni seviyor. Yanlış zaman demekle iyi yapmışsın. Habersiz bırakma beni. Öpüyorum canım.

Canım ben de sevgisine emin gibiyim artık. Cenaze arasında mesela (ben başka bir arkadaşımda kaldım, ailesiyle tanışmıyorum ve böyle bir durumda evlerine gitmek istemedim) döneceğim gün 3'te binicem diye haber verdim 2.30'da koştur koştur geldi yanıma. Bileti 4'e aldım, yemek yiyemiyorum dedim zorla pide falan yedirdi bana. Sevgiden şüphe etmiyorum artık, ama daha çok yanında olmak istiyorum daha sık arayalım falan istiyorum. Bu durumda da o olmuyor kendiyle kalmak istiyor falan. Haber vereceğim mutlaka canım, çok teşekkür ederim desteklerin için.

Canım ben de sevgisine emin gibiyim artık. Cenaze arasında mesela (ben başka bir arkadaşımda kaldım, ailesiyle tanışmıyorum ve böyle bir durumda evlerine gitmek istemedim) döneceğim gün 3'te binicem diye haber verdim 2.30'da koştur koştur geldi yanıma. Bileti 4'e aldım, yemek yiyemiyorum dedim zorla pide falan yedirdi bana. Sevgiden şüphe etmiyorum artık, ama daha çok yanında olmak istiyorum daha sık arayalım falan istiyorum. Bu durumda da o olmuyor kendiyle kalmak istiyor falan. Haber vereceğim mutlaka canım, çok teşekkür ederim desteklerin için.
Canım benim çok mutlu oldum. Sen benim kızım yaşındasın. Senin için umarım her şey çok güzel olacak. Haber bekleyeceğim ❤

Back
X