- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Fazla gerilmişsiniz.
Boş teneke çok ses çıkarır.
ceylin madem boş konuşan bi insan
niye dinliyosun
yav he he de hiç olmadı
Noldu yaw? Dinlesen de niye etki altinda kaliyorsun ki? Biri bana biseyde israr etse, yapacagim varsa da yapmiyorum. Cok inatim galiba.
Sen de ben bildigim yapayim, sonra pisman oluyorum diye hatirla bir dahaki sefere.
Kendinden emin olduğun bir konuda önerilere açık olmamalısın.
Dinlediğine göre sen de kendinden emin değilsin o zaman doğru mu?
İnsanlar konuşur her daim. Önemli olan kafana uyanı mantıklı bulduğunu alıp uygulamaktır her şeyi değil. İnsanları kırmak istememeni anlarım çok gerekli değilse kırma da zaten. He he deyip geçmeyi öğrenmelisin. Kendine güven emin olduğun konularda doğru bildiğini yap zararlı çıkmazsın.
Ukala kelimesının acılımı olmuş:) nefret ederım bılmedıgı sey hakkında anlamsızca konuşma gayretı içinde olanlardan.. Bunu engellmk cok zor o yuzden ben dınlerım mantıgıma uymayanları ayırırım kendi bıldıgımı yaparım... Hata ise de bn yaptım oldu yahut olmadı derim:):)
Bende de tam tersi durum var. Kim ne fikir verirse versin bildiğimi okuyorum. Yanlış da olsa benim fikrimdi diye yine arkasında duruyorum inatla:) hep kendimi haklı çıkaran bi mekanizma var içimde kapatamiyorum. İnatçı değilsiniz sanırım. Bu iyi aslında dinleyebilmek iyi birsey. Ama bu kadar pişman oluyorsaniz. Ben kararımı verdim diyip susturun gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?