Hiçbir sey bilmeyip boş boş konuşanlar.

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.872
17.493
498
Cildiracagim resmen...
Ya hu cidden cildiracagim.
Bir insan niye bilmediği konuda boş boş saatlerce konuşur ..
Ve ben niye kendi bildiğim halde onları dinler kalırım sap gibi.
Cidden sinirden kuduruyorum.
Ya hu ben bu işi böyle yapacağım sana ne kardeşim. Sana ne ?????
Fikir veriyor şöyle yap sakin böyle yapma diye. Ya sen ne biliyon konusuyon diyemiyorum.
Ve çoğu sefer bunlara uyup her işi b.ka sarıyorum.
Suçun büyüğü bende.
Aman yok insanları kirmiyim diye her b.k gibi oluyor.
Kendi bildiğim gibi yapsam herşey süper olacak ama yooookkkk.
Salak Ceylin. Sen niye elalemin dangalagini dinlersin ya.
Cildiracagim. Nefret ediyorum bunlardan nefreeetttt

Ve telafisi olmuyor çoğu zaman. Al işte zaman yok ki halledeyim.
Çok titizlikten mi oluyor bunlar bilmiyorum vallahi.
Her şey güzel olsun istiyorum. Sonra biri çıkıp şöyle yap diyor yok desem de aaaa öyle yap caniiim boyle olur mu diyor. Bende tutup onları dinliyorum...
Superr

Her şeyi ben biliyorum diyen biri değilim kesinlikle . Bilmediğim konu da fikir alırım ederim ama bir konu da biri ısrar edince iyi barı diyip yapıyorum. Ya neden yapıyorum.
Neden. Bu bir değil iki değil milleti niye dinliyorsam salak gibi offff

Bir de şu var . ben bugüne kadar emin olduğum konuda başkasını dinlersem berbat oluyor her şey.
Ornek mesela.
Kaç haftadır bunun hayalini kurayim bir malın dediği gibi yapıyım b.k olsun herşey

Noldu yaw? Dinlesen de niye etki altinda kaliyorsun ki? Biri bana biseyde israr etse, yapacagim varsa da yapmiyorum. Cok inatim galiba.
Sen de ben bildigim yapayim, sonra pisman oluyorum diye hatirla bir dahaki sefere.

İnsanlar konuşur her daim. Önemli olan kafana uyanı mantıklı bulduğunu alıp uygulamaktır her şeyi değil. İnsanları kırmak istememeni anlarım çok gerekli değilse kırma da zaten. He he deyip geçmeyi öğrenmelisin. Kendine güven emin olduğun konularda doğru bildiğini yap zararlı çıkmazsın.

Ukala kelimesının acılımı olmuş:) nefret ederım bılmedıgı sey hakkında anlamsızca konuşma gayretı içinde olanlardan.. Bunu engellmk cok zor o yuzden ben dınlerım mantıgıma uymayanları ayırırım kendi bıldıgımı yaparım... Hata ise de bn yaptım oldu yahut olmadı derim:):)

Bende de tam tersi durum var. Kim ne fikir verirse versin bildiğimi okuyorum. Yanlış da olsa benim fikrimdi diye yine arkasında duruyorum inatla:) hep kendimi haklı çıkaran bi mekanizma var içimde kapatamiyorum. İnatçı değilsiniz sanırım. Bu iyi aslında dinleyebilmek iyi birsey. Ama bu kadar pişman oluyorsaniz. Ben kararımı verdim diyip susturun gitsin.

Bu iş olmadan yarım saat kadar önce aynısını dedim kendime :)
Bu işi biliyorum kimseye aldırış etme dediklerini yapma dedim. Bi baktim yapıyorum..
Nasıl oluyor anlamıyorum .
Noldu yaw? Dinlesen de niye etki altinda kaliyorsun ki? Biri bana biseyde israr etse, yapacagim varsa da yapmiyorum. Cok inatim galiba.
Sen de ben bildigim yapayim, sonra pisman oluyorum diye hatirla bir dahaki sefere.

Nasıl anlatsam. O işte benden iyisi yok demiyim de cidden iyiyim.
Ama bu ne bilmiyorum bir anda büyülenmiş gibi o işi yaparken buluyorum kendimi
Kendinden emin olduğun bir konuda önerilere açık olmamalısın.

Dinlediğine göre sen de kendinden emin değilsin o zaman doğru mu?

Bunlar da olacak hayatın içinde..
Her bir renk gibi.. Hayatın tek renk olduğunu düşünesene..
O zaman iyi ve kötüyü nasıl ayırt edeceğiz?
Takma konuşur konuşur susar böyle tipler.

Ah öğrenebilsem bi :)
Bunun pişmanlığını o kadar çok yaşıyorum ki.

Haah :)
Ne güzel demi ? Ben yaptım olmadı ve yahut kötü oldu demek .
Ama doğrusunu bildiğin halde başkasını dinleyip yanlış yapmak hakikaten berbat bir şey.

Ne güzel vallahi. Ben de olsa öyle mekanizma :)
Dediğim doğru eminim ama belki karşımda ki haklıdır bir deneyeyim diyorum ısrarla. Ama olmuyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…