Hiçbir sey bilmeyip boş boş konuşanlar.

Susmuyorlar vallahi. Bir kısmına kulak tikasam, çok yakinimda da var onlardan . Ve o yakinlardan geliyor çoğu zararda..
Bunlar da olacak hayatın içinde..
Her bir renk gibi.. Hayatın tek renk olduğunu düşünesene..
O zaman iyi ve kötüyü nasıl ayırt edeceğiz?
Takma konuşur konuşur susar böyle tipler.

aynen bende bıktım her işime karışılmasından fikir beyan edilmesinden bi susun gayrı size fikrinizi soranmı oldu demek geliyor içimden.Ama terslemedikçe de daha çok karışıyorlar

ah bi de yapabilsek

zati hiç bişi bilmeyenler hep çok biliyo. akıllanmalıyız artık. bnde senin gibiyim. çoğu zaman karşımdaki kırılmasın, incinmesin diye doğru bildiğimi yanlış yapabiliyorum.

Ne güzel vallahi. Ben de olsa öyle mekanizma :)
Dediğim doğru eminim ama belki karşımda ki haklıdır bir deneyeyim diyorum ısrarla. Ama olmuyor ...

Benimki de doğru gelmiyor ama yapim böyle. İlk aklına gelen de vardır bi kısmet halinden kurtulamiyorum. Denemeniz kötü birsey değil suçlamayın kendinizi. Çok akla yatan da kötü bir fikir olabiliyor. Canım sağolsun diyin:)

Tesekkur ederim yorumlar için.
Aslında konu açma sebebim bir konu değil. Hemen hemen her konuda bu var. Ve çoğunlukla aynı kişi bana bu fikirleri veren. Ve ne zaman onu dinlesem işler berbat oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…