Hiçbir şey Değişmedi Boşanıyoruz

Hiç bişey anlamadım ben. cok vahim bi konu varda ben mı algılayamadım.
Eşinizin eksik oldugu nokta tam olarak nedir?
Neden boşanıyorsunuz?

Harfiyen bunu yaşamış biri olarak sonuna kadar katılıyorum yorumlarınıza,nişan stresiymiş evlenince geçermiş evliliğin ilkbaşlarıymış düzelirmişşş hepsi fosss arkadaşşş.Bizzat örneğim bu duruma.

Arkadaşım en doğru kararı vermişssin aynı şeyleri yaşadım ama ben ancak 1 yıl dayanabildim,eve geliyorum ne bir sarılma ne de bir öpme yeni evlisin insan fırsat kollar hadii yatalım diosun süslenip püslenip sen yat film izlicem diyor
ne yaptıysam hiç dikkatini çekemedim yok yorgunum yok kırgınım yok öyle demiştin psikolojime işlenmiş birsürü
gereksiz bahane adam kadına karşıı isteksiz. Ve doktor önerdiğimde aslan kesilirdi adamlığıma laf ediosun die.
Böyle böyle nekadar sabrettiysem okadar kendimi yıprattım ve boşanmaya karar verdiğim süreçte adamınn yıllarca süre gelen ilişkilerini okudum hemcinslerine adam öyle iğrenç sohbetler yapmış kamera karşısında işini görmüş numara alıp vermeler buluşma davetlerii neler neler.Bu adam da çok dindar bu arada bana kapan kapan diye nutuklar atan adam.
Hiç üzülmeee hiçç benimde yeni oldu biteli ama keşke diyorum nişanda böyle kopukluklar yaşarken bitirseydim.

Tarrışmaş

Tartışmaları anlıyor artık yawrum çünkü ben özl son zamanlarda barut fıçısı gibi oldum. Üç gündür iş seyahatindeydi eşim sanki ben tatile çıkmış gibi oldum
kim nederse desin evliligin %80 cinsellik bence o olmadi olmuyor haaa kaza olur cok buyuk hastalik olur gercekten TEDAVI EDILEMEYECEK BIR SEYDİR ama caresi varken tedavisi varken bence esiniz basit bir ilac kullanarak bu sorunu halledebilirdi. ama bosanmakla en iyisini yapiyorsunux
AILENIZ BOSANMAKTA DESTEKCINIZMİ BU ARADA

Hakkinda hayırlısı belki bundan sonra herşey daha güzel olur.
Bugun arkadaşlarla sohbet ediyorduk birinin eşi erken yaşta vefat etti yaşı da genç sayılır bazıları ona evlen bu hayat arkadasin olsun v.s dedi ve diğer arkadaş noktayı koydu neden evlensin evlilik ne için gerekli dertlesebilecek mi el ele dolasabilecek mi stresten başka bi getirisi yok evliliğin dedi. açıkçası bende hak verdim istisnalar vardir ama çoğu evlilik stres yüklü ve hapishane gibi son bi şans deneme imkani var mıdır sizin için bilemem ama.olmuyorsa da olmuyor çok üzülmeyin bende bazen ciddi ciddi düşünüyorum ayrılığı çünkü bu hayatinn tekrari yok

Ay arkadaşım sana da çok geçmiş olsun, hemcinslerine demişsin doğru mu anladım!? Senin gibi cesur ve kararlı insanlara hayran olmamak elde değil, bir yılını harcamışsın sadece. Evli kalıp umut etsen kimbilir neler yaşıyacaktın. Beş yıldır netteki herşe okudum biçarelikten ııh böyle adamlar düzelmez.

İyi dilekler için herkese teşekkür ediyorum
hakkında hayırlısı canm bende yedi yıllık evliyim ilk dört yılı senin gibi geçti diyebilirim nişanlılık bi işkenceyi sanki ama çok sukur bu son yıllar nazar değmesin iyi gidiyo eşim eskisinden düşkün bana ancak benim içindeki istek arzu bitti gibi beni okadar kendimle geceleri başbaşa biraktiki artık kendi kendime hayal kurmaya alistim bazen hiç istemiyorum bile..böyle olunca bu defa o benim peşinmden kosuyo i ama iş işten geçti ...gönül isterdiki evliliğin ilk yılları güzel gecsin

Nolmuş da dört seneden sonra istek gelmiş ki? Çok haklısınız ayrıca ben dşnyrum şimdi, adam istekli brne dönse bu saatten sora bn onu istemiyorum ki elin adamı gibi geliyor aynen. İnsan karısını bu noktaya getirir mi

Isteksizligi yüzünden boşanmak istediğinizi biliyor mu eşiniz peki bu konu açıldı mi düzelmezse boşanalim diye

yanı bi suru şey yaşadım bana karşı ilgisizliğini arkasında hep biri var diyordum çünkü kendine aşırı güveniyordu beni kaybetmekten korkmuyidu taki beni aldattığını öğrenene kadar yanı aldatma DEDİYSEM cinsellik yönünde değil dert ortağı onu sürekli pohpohlayan beni ona karşı sürekli dolduran yerime geçmeye çalışan bi pislik.. tabi kocam onun nasıl biri olduğunu anlamis onu terketmiş ama kız kene gibi yapışmış en sonunda beni kendi arayıp koçan seni aldatiyor yerinde olsam o evde bi dk durmam.sende gurur yokmu nasıl o adamn altına yatiyon gibi bi suru hakaret..düşünsene evli erkekle gezen o.r.. namuslu ,sanki ben kötü bi iş yapiyom.dedimki lanet olsun ne halleri varsa gorsunler ama eşim çok yalvardı bu kadar büyütme aramızda bisey olmadı o benim peşimi birakmiyo falan filan....

yanı bi suru şey yaşadım bana karşı ilgisizliğini arkasında hep biri var diyordum çünkü kendine aşırı güveniyordu beni kaybetmekten korkmuyidu taki beni aldattığını öğrenene kadar yanı aldatma DEDİYSEM cinsellik yönünde değil dert ortağı onu sürekli pohpohlayan beni ona karşı sürekli dolduran yerime geçmeye çalışan bi pislik.. tabi kocam onun nasıl biri olduğunu anlamis onu terketmiş ama kız kene gibi yapışmış en sonunda beni kendi arayıp koçan seni aldatiyor yerinde olsam o evde bi dk durmam.sende gurur yokmu nasıl o adamn altına yatiyon gibi bi suru hakaret..düşünsene evli erkekle gezen o.r.. namuslu ,sanki ben kötü bi iş yapiyom.dedimki lanet olsun ne halleri varsa gorsunler ama eşim çok yalvardı bu kadar büyütme aramızda bisey olmadı o benim peşimi birakmiyo falan filan....

pek boşanma taraftarı değilim.tabi işin içinde dayak ,başka bi dost hayatı evlilik gibi, şiddetli geçimsizlik yoksa...
belki senin esininde hayatında biri var yoksa sana karşı bu kadar ilgisiz olamaz .bide bazi.erkekler stresli ortamda çalışırken de isteksiz olsbiliyorlar .

Isteksizligi yüzünden boşanmak istediğinizi biliyor mu eşiniz peki bu konu açıldı mi düzelmezse boşanalim diye
Bin kere. Hiç oralı olmadı, beni başka şeylerle oyaladı, yemek, gezme şu bu. Baştan beri dedim ki böyle evlilik olmaz evcilik olur, bu kendimizi kandırma diye ııh hep geçiştirdi, ne salakmışım ben.

Kötü ama geçerli bir sebep varmış. Bari aldatıyo olsa da şu evliliği ele güne karşı geçerli bi bahaneyle bitiriyim diye bile diledim. Ama bir ark.ımın dediği gibi aldatmak bile bir enerji gerektirir. Size çoook geçmiş olsun, hep mutlu olun.

Devlette çalışıyoruz beş buçukta mesai bitiyo daha ne olsun, zaten benimki ona da uymuyor kafasına göre rahat.

Pimiento hanım gerçekten çok can sıkıcı
Eski konularınıza da baktım siz gerekli mücadeleyi vermişsiniz
Bazı durumlarda 15 gün bir şey yaşamasam eşimin hareketleri bana batmaya başlıyor sinirleniyorum. Ya da tatmin olamasam aynı şekilde içimde bir gerginlik oluyor.
Bunun sürekli olduğunu düşünemiyorum. Sanırım eşiniz aseksüel. Bu evliliği bitirmek bence doğru karar.

bence kocaniz sizin onu yeterince arzulamadginizi onun sizin hayalini deki erkek olmadığını biliyor ve pes etmiş yanı onu arzulayan pohpohlayan biri istiyordur belki...ama kadınlarda bunu istiyo

Teşekkürler, peki sizin çocuğunuz var mııydı ve kolay alıştınız mı bu sürece
Çocugum yok.. Olamazdı da cinsel problemlerinden dolayı.. Çok kolay alıştım. Çünkü evlenir evlenmez boşanmayı düşündüm. 2 yıl sabrettim ve bu 2 yıllık süreçte hazırlamıştım kendimi ayrılmaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…