Arkadaşlar 5 senelik evliyim, birkaç sene önce de konu açmıştım eşimin cinsel yönden ilgisizliği ile ilgili. Sonra tekrar açmıştım hiçbir şey değişmedi diye. Ve bugün geldiğim noktada hala hiçbir şey değişmedi. Sarılmak, öpmek, yanaşmak yok. Sohbet yok. Kendini kaybetmiş, kadın olduğunu unutmuş, umudu kalmamış bir anne var. Ve yıllar geçtikçe bunun eksikliğinden kaynaklanan öfke patlamaları ve kronikleşen sinirli olma durumu var. Adı zaten hiç evlilik olmamış bence bu ilişkinin. Hep hep hep beslediğim 'düzelir' umudu ile, ilişkinin iyi giden döneminde çok isteyerek sahip olduğum bir yavrum var. Diyeceğim şu ki, nişanlıyız aramızda bir soğukluk var, yeni evliyim kocam ilgisiz vb. derdi olan arkadaşlar o adamla olmayı da, o adamla evli kalmayı da on kere düşünün. Hoş ben 5 senedir, düşünmekten beynimi yedim, internette bakıyorum da okumadığım makale, konu, forum kalmamış, vallahi kalmamış. Çaresiz derdimin çaresi kangren olmuş bu evliliği kesip atmak. Kocam hala bana sanki o kadın, ben erkekmişim gibi bahane bulma peşinde. Artık anladım ki beni kandırıyor. Neyse sonuç şu ki, artık bitti.