Size katılıyorum söylüyor zaten, ben naparsam yapıyım evde seni gülen biri olmanı istiyorum diyor! O nasıl olacak? Her şeyi unutmasını, umursamazlığını, dört beş kere kendi kendine para batırmasını, özbakımın ne olduğunu bnm zorumla öğrenmesini hadi geçtim onlar çözülürdü de bu kadın ona ne için tahammül etmeliydi? Aşk yok kalamadı, etkileşim yok olamadı, gece yatarken bir kere sarılmadı, yalvardım düzelmedi, çocuğumla boşanmış kadın olacam ne olur dedim iplemedi. Ailesine, sinir arkadaşlarına o biçim değer gösterdim (değer versem de vermesem de gösterdim), evim çiçek, o öyle seviyo diye her gün başka başka çeşit çeşit ymk yaptım, hamile kaldım kilo almadım, dışardan.bakanlar beni genç kız sanıyo ya napıyım, napıyım ben? (bu sözler ona bu arada, sana çemkirmiyorum)
Tek sorunum bundan rahatsız oluyorum konuştum, bir gün dedim susarsam bil ki bitmiş olur dedim, şimdi sustum işte. Konuştun, kırıldım, olmaz, susunca ne oldu ki? Bak çok saygılı, bana kibar vs ama eş ilişkisi olmadan olmuyor işte arkadaşım.
Evli ark.lar söylesin erkek cinselliği bu kadar hassas ve kırılgan.bişey mi ya