Hiçbir şey Değişmedi Boşanıyoruz

Çocugum yok.. Olamazdı da cinsel problemlerinden dolayı.. Çok kolay alıştım. Çünkü evlenir evlenmez boşanmayı düşündüm. 2 yıl sabrettim ve bu 2 yıllık süreçte hazırlamıştım kendimi ayrılmaya..
iyikı cocuk yapmamissin en azından boşanınca kafan rahat eder çocuk olunca zor ayrılmak

iyikı cocuk yapmamissin en azından boşanınca kafan rahat eder çocuk olunca zor ayrılmak
Evet, aynen. En azından şimdi kafam rahat bir şekilde 2. evlilik düşünüyorum. Çocuk olsaydı belki yine düşünürdüm ama bu kadar kolay olmazdı.

Evet, aynen. En azından şimdi kafam rahat bir şekilde 2. evlilik düşünüyorum. Çocuk olsaydı belki yine düşünürdüm ama bu kadar kolay olmazdı.
benim arkadaşından iki çocuğu var eşinden bosanamiyo eşi peşini birakmiyo.senin hikâyenin tam bilmiyorum sadece bugünkü msjlari bu goruyomn senhakliysan Allah yardımcı olsun ikinci baharında herşey gönlünce olsun tabi piementonunda

benim arkadaşından iki çocuğu var eşinden bosanamiyo eşi peşini birakmiyo.senin hikâyenin tam bilmiyorum sadece bugünkü msjlari bu goruyomn senhakliysan Allah yardımcı olsun ikinci baharında herşey gönlünce olsun tabi piementonunda
Amin, tesekkurler...

Arkadaşlar 5 senelik evliyim, birkaç sene önce de konu açmıştım eşimin cinsel yönden ilgisizliği ile ilgili. Sonra tekrar açmıştım hiçbir şey değişmedi diye. Ve bugün geldiğim noktada hala hiçbir şey değişmedi. Sarılmak, öpmek, yanaşmak yok. Sohbet yok. Kendini kaybetmiş, kadın olduğunu unutmuş, umudu kalmamış bir anne var. Ve yıllar geçtikçe bunun eksikliğinden kaynaklanan öfke patlamaları ve kronikleşen sinirli olma durumu var. Adı zaten hiç evlilik olmamış bence bu ilişkinin. Hep hep hep beslediğim 'düzelir' umudu ile, ilişkinin iyi giden döneminde çok isteyerek sahip olduğum bir yavrum var. Diyeceğim şu ki, nişanlıyız aramızda bir soğukluk var, yeni evliyim kocam ilgisiz vb. derdi olan arkadaşlar o adamla olmayı da, o adamla evli kalmayı da on kere düşünün. Hoş ben 5 senedir, düşünmekten beynimi yedim, internette bakıyorum da okumadığım makale, konu, forum kalmamış, vallahi kalmamış. Çaresiz derdimin çaresi kangren olmuş bu evliliği kesip atmak. Kocam hala bana sanki o kadın, ben erkekmişim gibi bahane bulma peşinde. Artık anladım ki beni kandırıyor. Neyse sonuç şu ki, artık bitti.
Herşeyin hayırlısı olur inşallah. Ne demişler her bitişin bir yeni başlangıcı vardır. Size de bu başlangıçta huzur dolu günler dilerim..

Şu ''nişanlıyım ama nişanlım şöyle, sevgilim böyle vs.'' durumuna iyi değinmişsiniz. Çünkü ne oluyorsa orada oluyor. Dönülebilecek en kolay ve kestirme yolda sanki imkansızmış gibi arkamıza bile bakmıyoruz. . Oysaki önü daha karanlık ve çetrefilli bir yola çıkıyor. Bunu biliyor ama göz yumuyoruz. Düzelir diye gerçekten. Hiçbir şey düzelmez evet, hatta daha kötü olur.

Ama gelinlik giyme telaşı mıdır kızlarımızdaki, arkadaşlarım evlendi, ben evde kaldım endişesi mi, daha başkasını bulamam korkusu mu. . o neyse işte pembe gözlükleri taktırıveriyor bir anda. .

Konu sahibi güzel bir noktaya değinmiş. Bence hepimiz örnek almalıyız. .
Bazilarimizda benim gibi; nisanliyken yuzugu annemizin onune atiyoruz ama "nikahta keramet vardir" sozuyle goz gore gore karanliklarin icine elinde bir fener bile olmadan itiliveriyoruz, hem de zorla!

Allah herkesi once dogru insanlarla karsilastirsin, baht acikligi versin.
Evlenecek kizlar, icinizdeki o sesi dinleyin. Hisleriniz sizi mutlaka uyariyor, duymazdan gormezden gelmeyin! Son pismanlik fayda etmiyor...

Aminn teşekkürler

Bazilarimizda benim gibi; nisanliyken yuzugu annemizin onune atiyoruz ama "nikahta keramet vardir" sozuyle goz gore gore karanliklarin icine elinde bir fener bile olmadan itiliveriyoruz, hem de zorla!

Allah herkesi once dogru insanlarla karsilastirsin, baht acikligi versin.
Evlenecek kizlar, icinizdeki o sesi dinleyin. Hisleriniz sizi mutlaka uyariyor, duymazdan gormezden gelmeyin! Son pismanlik fayda etmiyor...
Çok üzüldüm, göz göre göre... Hisler öyle güzel yol gösterici ki insana

Herşeyin hayırlısı olur inşallah. Ne demişler her bitişin bir yeni başlangıcı vardır. Size de bu başlangıçta huzur dolu günler dilerim..
Çok teşekkürle
Pimiento hanım gerçekten çok can sıkıcı
Eski konularınıza da baktım siz gerekli mücadeleyi vermişsiniz
Bazı durumlarda 15 gün bir şey yaşamasam eşimin hareketleri bana batmaya başlıyor sinirleniyorum. Ya da tatmin olamasam aynı şekilde içimde bir gerginlik oluyor.
Bunun sürekli olduğunu düşünemiyorum. Sanırım eşiniz aseksüel. Bu evliliği bitirmek bence doğru karar.
Buse teşekkürler sağ olun
Zeytin, bu yazdığın beni çok etkilwdi. Çünkü eşim bana hep ama hep bu durumu normal saydırmaya çalıştı, beş sene bir kere şikayet eden o olmadı. Siz onbeş gün diyorsunuz ben ne günler yaşadım bi bilseniz. On kere en az tatile gittik bebeden önce bu kez dedim değişik ortam bişey olur ama hep hayalmiş. Ne biliyim kadını bitiren bişey. Sinirli oluyorum demişsiniz ben de hep bundn bambaşka bi kadın oldum ama takmadı hep böyleydin dedi üste çıktı, hep gözardı etti. Dinimiz bile diyor böyl evlilik olmaz diye. Beş senem böyle geçti ve hala kndimi sorguluyorum bu konuda hatam var mı diye. Başka konularda evet ama bir erkeğin güzelim karısına beş sene dayanmasında ben ne hata yapmış olabilirim, onun bu durumu bnm suçum değil olamaz bnce

A
Çocugum yok.. Olamazdı da cinsel problemlerinden dolayı.. Çok kolay alıştım. Çünkü evlenir evlenmez boşanmayı düşündüm. 2 yıl sabrettim ve bu 2 yıllık süreçte hazırlamıştım kendimi ayrılmaya..
Allah yeni hayatınızda bunları unutturacak eş versin size

Size katılıyorum söylüyor zaten, ben naparsam yapıyım evde seni gülen biri olmanı istiyorum diyor! O nasıl olacak? Her şeyi unutmasını, umursamazlığını, dört beş kere kendi kendine para batırmasını, özbakımın ne olduğunu bnm zorumla öğrenmesini hadi geçtim onlar çözülürdü de bu kadın ona ne için tahammül etmeliydi? Aşk yok kalamadı, etkileşim yok olamadı, gece yatarken bir kere sarılmadı, yalvardım düzelmedi, çocuğumla boşanmış kadın olacam ne olur dedim iplemedi. Ailesine, sinir arkadaşlarına o biçim değer gösterdim (değer versem de vermesem de gösterdim), evim çiçek, o öyle seviyo diye her gün başka başka çeşit çeşit ymk yaptım, hamile kaldım kilo almadım, dışardan.bakanlar beni genç kız sanıyo ya napıyım, napıyım ben? (bu sözler ona bu arada, sana çemkirmiyorum)
Tek sorunum bundan rahatsız oluyorum konuştum, bir gün dedim susarsam bil ki bitmiş olur dedim, şimdi sustum işte. Konuştun, kırıldım, olmaz, susunca ne oldu ki? Bak çok saygılı, bana kibar vs ama eş ilişkisi olmadan olmuyor işte arkadaşım.
Evli ark.lar söylesin erkek cinselliği bu kadar hassas ve kırılgan.bişey mi ya

bence kocaniz sizin onu yeterince arzulamadginizi onun sizin hayalini deki erkek olmadığını biliyor ve pes etmiş yanı onu arzulayan pohpohlayan biri istiyordur belki...ama kadınlarda bunu istiyo :KK43:

Size katılıyorum söylüyor zaten, ben naparsam yapıyım evde seni gülen biri olmanı istiyorum diyor! O nasıl olacak? Her şeyi unutmasını, umursamazlığını, dört beş kere kendi kendine para batırmasını, özbakımın ne olduğunu bnm zorumla öğrenmesini hadi geçtim onlar çözülürdü de bu kadın ona ne için tahammül etmeliydi? Aşk yok kalamadı, etkileşim yok olamadı, gece yatarken bir kere sarılmadı, yalvardım düzelmedi, çocuğumla boşanmış kadın olacam ne olur dedim iplemedi. Ailesine, sinir arkadaşlarına o biçim değer gösterdim (değer versem de vermesem de gösterdim), evim çiçek, o öyle seviyo diye her gün başka başka çeşit çeşit ymk yaptım, hamile kaldım kilo almadım, dışardan.bakanlar beni genç kız sanıyo ya napıyım, napıyım ben? (bu sözler ona bu arada, sana çemkirmiyorum)
Tek sorunum bundan rahatsız oluyorum konuştum, bir gün dedim susarsam bil ki bitmiş olur dedim, şimdi sustum işte. Konuştun, kırıldım, olmaz, susunca ne oldu ki? Bak çok saygılı, bana kibar vs ama eş ilişkisi olmadan olmuyor işte arkadaşım.
Evli ark.lar söylesin erkek cinselliği bu kadar hassas ve kırılgan.bişey mi ya
benim esimde en ufak bi şeyde hemen vazgeciyodu
senin esin yine sen ona isteksizsin dediğin tartistigin zaman susuyormus. benimkisi beni istediğim için rezil ediyordu en ufak şeyde sinirleniyodu dahada inatlasiyodu.Ama şimdi öyle değil çok istekli değil ama yinede eskisinden iyidr:KK14:

Ay arkadaşım sana da çok geçmiş olsun, hemcinslerine demişsin doğru mu anladım!? Senin gibi cesur ve kararlı insanlara hayran olmamak elde değil, bir yılını harcamışsın sadece. Evli kalıp umut etsen kimbilir neler yaşıyacaktın. Beş yıldır netteki herşe okudum biçarelikten ııh böyle adamlar düzelmez.
Doğru anladın canım adam biseksüel çıktı benim başımı genç kızlık hayallerimi aldı elimden.

Nişanlılığınızda nasıldı?Severek mi görücü usulü mü nasıldı...

Severek idi ama ben ona aşık olamadım. Yani nasıl anlatılır oldurmadı. Ne zaman aşık olcak gibi olsam saçma bşy yapardı böyle çocuk gibi
Zaten erkek değil çocuk gibi

Bende 2 yıllık evliyim 3. yıla girdik hatta eşim yaşadıklarımız aynı, benim eşimde çok ilgisiz, sürekli arkadaşlarıyla vakit geçirme derdinde. Onu kendime bağlamak için 40 takla attım nerdeyse ama yok. Şu an yine arkadaşlarının yanında. Üstüne birde kpss için bi baskı bi baskı artık bu baskılardan dolayı bende evde durmasın gitsin istiyorum. Eve gelir gelmez nasılsın günün nasıl geçti demek yerine bugün kaç soru çözdün, hangi derslere çalıştın hadi hemen derse geç diyor. Hiç sohbet, cinsellik yok bu adamla bir geleceğim olabilir mi bilmiyorum. Çok mutsuzum :(( Eşiniz boşanmayı kabul etti mi? hiç düzelirim falan diye diretmedi mi?

Back
X