• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir şey Değişmedi Boşanıyoruz

Geçmiş olsun..
Rabbim yavrunuzla guzel omur nasip etsin
5 yıl cok da uzun birsüre değil umarım eskisinden cok daha mutlu olursunuz

Bende 2 yıllık evliyim 3. yıla girdik hatta eşim yaşadıklarımız aynı, benim eşimde çok ilgisiz, sürekli arkadaşlarıyla vakit geçirme derdinde. Onu kendime bağlamak için 40 takla attım nerdeyse ama yok. Şu an yine arkadaşlarının yanında. Üstüne birde kpss için bi baskı bi baskı artık bu baskılardan dolayı bende evde durmasın gitsin istiyorum. Eve gelir gelmez nasılsın günün nasıl geçti demek yerine bugün kaç soru çözdün, hangi derslere çalıştın hadi hemen derse geç diyor. Hiç sohbet, cinsellik yok bu adamla bir geleceğim olabilir mi bilmiyorum. Çok mutsuzum :KK43:( Eşiniz boşanmayı kabul etti mi? hiç düzelirim falan diye diretmedi mi?
Bilmiyorum onlara harcadığımız enerjiyi kendimize harcasak zaten hiç durmazdık bu kadar di mi, bazen böyle düşünüyorum. Benimki de son birkaç aya kadar arkadaşlar kendine edindiği boş meşgaleler ile hep evden uzak dururdu. çok zor bir bebek olan oğlumla aylarca beni gecelere kadar bıraktı. bilmiyorum kendi bilir. şu an ayrıyız bikaç gün oldu, bebek olduğundan bir geçiş süresi yaşıycaz, hiç istemiyor boşanmayı ama ben kesin olarak adım attığımda itiraz edecek hiçbir done yok elinde, neye itiraz edicek. düzelirim demiyor ayrılma kararını aldığım sabah son kez konuşayım dedim, sence ben neden bunu istiyorum dedim, başka başka sebepler sayıyor, hala daha cinselliğin yokluğunu sorun saymıyor ne diyeyim! sonra bu sebeple dedim, yine sen bana şöyle dedin böyle dedin diye sanki o kadınmış gibi alınganlıklarını sıralıyor. hiiiiç ses etmediğim yıllar ne olacak diye sorarsanız onun cevabı yok! valla siz de iyi düşünün, değişmeyen değişmiyor. aslında insanın hisleri her şeyi anlatıyor da biz kulak ardı ediyoruz ne yazık ki...

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Dilerim bundan sonraki hayatınızda daha mutlu olun inşallah.
Eşimin bir arkadaşıda 30 küsür yaşında ve bekar. Nedenini sorduğumuzda evlenip bir kadının hayatını karartmak istemiyorum çünkü kadınlara fazla ilgi duymuyorum demişti. Takdir ettiydim onu. Keşke hepsi böyle olsa.

Back
X