Merhaba kızlar uzun zamandır buraları okuyordum ben de üye olup derdimi paylaşmak istedim.
Eşimin ailesi nişanlılık döneminde hep takı ve yapılcaklar mevzusunu geçiştirdiler. Eşim biz her şeyi yapacagız konuşmaya gerek yok merak etme dedi. Zorla bir ortam oluşturduk ve sonunda Kaynanam bana ve anneme ne istersiniz diye sordugunda annem “çocuklara yatırımlık bir şeyler yapın seti de ben alıcam kızıma. Damada da saat alıcam siz de ne yaparsanız şanınızdandır “dedi.
Düğüne kadar çok gerildik sıkıntılar oldu. Düğünde de hiçbir şey olmamış gibi güldüler oynadılar sarıldık ama takıya gelince takmadılar. Hiçbir şey takmadılar misafir gibi geldiler gittiler. Bizim akrabalarımıza hoşgeldin bile demediler. O kadar görgüsüzler ki balayınımız dahil her şey burnumdan geldi. Düğün yerine kendi karar verdiler düğün salonu tutmadılar. Ucuz bir restoranın üst katını kapatıp küçük nir yemek ve kötü de bir orkestra vardı!!! Ona bile sustum yeter ki huzurum olsun diye

( Eşim de mahçup oldu takıdan dolayı bana hak verdi. Ama ben telafisini istedim. Onlar yapmadılarsa senin yapman gerek dedim. Dul veya yetime bile bu yapılmaz. Faturayı bana kesme dedi. Altın yüzünden böyle yapma dedi. Ailesinin yapmadıklarını o da yapmayacakmış. Bankada ev araba alacak birikimi var. Ama çocuk olmadan harcamayacak. O benim bekarlık param dedi. Onun karısı olarak bir değerim yok yani. Evi terk ettim boşanacagım. Bu resmen ekonomik şiddettir. Çok üzgünüm....