Hiçbir şey yakışmıyor

Depresyon ya bende öyleyim canm kafaya fazla takmaktan oluyor dışarı cıkınca mecburen kendine bakıyorsun mesela temizlikte öyle misafir gelince evin temiz bile olsa yine bir ortalığa bakıyorsun fazla kafaya takma sosyalleş

Tam da böyle hissettiğim bir dönemdeyim. Her anlamda yolum çıkmaz sokaklara çıkıyor. Mutsuzum. Enerjim sıfır. Böyle olduğum için güzel de görünmüyorum kendime.

Sizin de kendinize bir şey yakıştıramamanızın asıl nedeni mutsuzluk olabilir. Siz de mi mutsuzsunuz?

Yaş kaç ? Bende de bu kendimi beğenmeme birşeyleri yakıştırmama başladı 30 yaşından sonra ve hala devam ediyor. Yaşlılık sendromu galiba veya yorumların çoğunda denildiği gibi mutsuzluk bende son 2 /3 yıldır kendimi mutsuz hissediyorum

Bu son zamanlarda herkeste olan bir durum sanırım.
Alışveriş yapmak dahi istemiyorum. Çok çabuk sıkılıp üf hadi gidelim modundayım. Hoş giyilecek kıyafette yok da hepsi el kadar. Hiç bişey almadan çıkmak zorunda kalıyorum. Eldekilerle idare et ama bu seferde hep aynı şeylerden sıkılıyorum.
Eskisi gibi makyaj yapmıyorum :)
Sanırım milletçe depresyona girdik

Saçıma ombre yaptırdım. Beğendim hoşuma da gitti yaptırınca ama şimdi ona da bakinca tuhaf geliyor. Zayıfim biraz kilo almaya çalışıyorum :)
Sorun Büyük ozman hepsini geç hayatina seni mutlu edicek insanlar al yanında gülüp eglendigin arkadaslarin varsa kocaman sivilceyle bile hiç aynaya bakmadan sokağa cikarsin

Depresyonda olabilirsnz

Ya çok sinir bozucu bı durum. Tüm isteğin kaçıyor hayata karşı. Motivasyonu tekrar sağlamak için bı şeyler yapmak lazım ama kısır döngü gibi bu ruh hali resmen. :/

Şekeri bıraktım, paletli gıdaları hepten olmasa da azalttim. Diğer dediklerinizi de deneyeceğim, teşekkür ederim :)

Kendim yazdm sandim.valla aynisi bende oldu son 6 aydr falan .eskiden alisvers yapmak baya keyifliydi smdi amannn kim ugrascak diyorum acaba yasmi ilerliyo

Sirkeli su ve defne yapragi yakma ne icin acaba nasil yapiliyo

Şu an sınavdan dolayı spora vakit ayiramiuorum ama geçen hafta yüzmeye başladım sınavdan sonra da spora başlayacağım yeniden :)

Sirkeli su ve defne yapragi yakma ne icin acaba nasil yapiliyo
İnanmayanlar olabilir ama ben evdeki kötü enerjinin gittiğine inanıyorum.
Evimi normal temizliyorum güzelce cam önlerini, kapı önlerini özellikle sirkeli su ile siliyorum ben beyaz sirke kullanıyorum.

Sonra defne yapraklarını bir kabın içinde yakıp tütsü gibi gezdiriyorum odalarda. Araştırırsanız enerji yükselten bir şey.

Bende sirkeli suyu nazar yada buyu varsa diye evi silerken kullaniliyo diye duymustum.gercekten ise yariyormu acaba diye merak ettm tsk ederm cvpladgnz icin:)

Kendim yazdm sandim.valla aynisi bende oldu son 6 aydr falan .eskiden alisvers yapmak baya keyifliydi smdi amannn kim ugrascak diyorum acaba yasmi ilerliyo

Henüz 24 yaşındayım :/ alışveriş yapmayı seviyorum ya aslında zevksiz birisi de değilim ama hevesli hevesli alıyorum abartiyorun çoğunun etiketi üstünde hala

Malesef tek dert görünürde bı sorun olmasi değil.

Ya aslında belki de tek sorun bu hızlı yaşama telasidir. Durup yavsslayinca her sorun hallolur belki de :)

Şu an mutsuzum. Ama ben 2 yıldır böyleyim. Bu 2 yıl içinde çok mutlu olduğum zamanlar da oldu yine bu ruh halindeydim :/

Surda kalmis 30 olmama bır ay yeni dogum yapmisim. Ikı cocuk, fazla kilolar oncekı benle alakam yok kıyafet olmuyor kilolardan ama yıne yılmadım ben bu halimi kiloma baglıyorum. Bugun bır hafta oldu spora basladm. Her gun salona gidip sonucu dusunmem bile beni memnun etmeye yetiyor. Insallah emeklerimin karsılıgını alırım diyorum.

Nisan'da 24 olacağım, aslında sahiden böyle değildim kendimi seviyordum. Vücudumda kötü gördüğüm bı şey yoktu. Etek, elbise giyip süslenmeyi de seviyordum ama sanki 2 yıldır ne yapsam yakışmıyor gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…