Hiçbir şey yapmak istememek

yorgun_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2018
228
94
48
Merhaba kızlar normalde çok aktif titiz düzenli bir insanım ama son bir aydır sürekli uyuyasım var (bu arada demir eksikliğim varmış yeni öğrendim)birisi gelip oturduğum yerden kaldırmasa kalkasım gelmiyor o derece normalde saat 8,9 gibi uyanan ben 1 de uyanıyorum sürekli başım ağrıyor gezmek tozmak istemiyorum bir gariplik oldu bende bilmiyorum niye bu halsizlik üşengeçlik varmı bir çaresi?

Son düzenleme:
bu bir ara bende de vardı. danışmanlık aldım. kökeni derinse, sıkıntı büyür.

Nerden danismanlik aldiniz psikolog mu spirituel danisman mi
spritüel. tıp bir sektör. güvenmiyorum asla. ben türkiye’de değilim. inanın avrupa’da türkiye’deki gibi garip garip doktorlar yok. spiritüel danışmanım türk ama ingiltere’de yaşıyor.

Bende eylül ayında öyleydim yerimden kıpırdamak istemezdim sürekli uyku hali vardı kollarım bacaklarım çok ağrıyordu saçlarım aşırı dökülüyordu ben diyabet hastasıyım şekerimi ölçtüm normal çıkıyordu sonra kontrol zamanım geldi endokrine gidince doktoruma durumu anlattım kan verdim aşırı derecede D vitamini eksikliği olduğunu öğrendim dr.d vitamini takviyesi verdi 1 ay içinde eski halime döndüm

Bende eylül ayında öyleydim yerimden kıpırdamak istemezdim sürekli uyku hali vardı kollarım bacaklarım çok ağrıyordu saçlarım aşırı dökülüyordu ben diyabet hastasıyım şekerimi ölçtüm normal çıkıyordu sonra kontrol zamanım geldi endokrine gidince doktoruma durumu anlattım kan verdim aşırı derecede D vitamini eksikliği olduğunu öğrendim dr.d vitamini takviyesi verdi 1 ay içinde eski halime döndüm
Takviye ile insan eski formuna kavuşuyorsa bende gidip takviye ilaç alayım gerçekten çok zor bir şey insanın hali kalmıyor uyuyorsun ama hiç uyumamış gibi uyanıyorsun

Takviye ile insan eski formuna kavuşuyorsa bende gidip takviye ilaç alayım gerçekten çok zor bir şey insanın hali kalmıyor uyuyorsun ama hiç uyumamış gibi uyanıyorsun
Aynen öyle D vitamininize baktırın aile hekimliğinizden.

d vitamini kafaniza gore almayin. avrupa’da doktorlar cok net bu konuda. fazlasi kanser yapiyor.

Back
X