Hiçbir şeyden zevk almıyorum gelecek kaygısı geçmiş pişmanlığı ve kalp kırıklığı artık kaldıramıyorm

Tebrikk ederimmmm düşünceniii

Olur tabi ki, yine denicem kurtulmayı mutlu olmayı... Allah’a layığı ile dua etmeyi... bana uzattığın el ile inşallah ikimizde bu olumsuz düşünceler yıpratıcı şeylerden kurtuluruz

O kadar haklısınız ki... insanların me dertleri var, sizi kesinlikle yanlış anlamadım çünkü doğru söylüyorsunuz. bende düşüne düşüne delircem sanırım

O kadar nefret ediyorum ki acı çekmekten ama gerçekten çabaladım olmadı yine yine yine çabaladım yine olmadı, artık yeni bi yol aramaya çabalamaya gücüm kalmadı sanki... güçsüz hissediyorum ama böyle olmak istemiyorum çok haklısın geçmişim yüzünden gelecek kaygısı yaşıyorum ve bugünümü yaşayamıyorum... geçmişte ki hatalarım geleceğimde önüne çıkacak diye çok korkuyorum

Bu dediklerini yapmak bile zor benim için....benim elimden dua etmek geliyor Allah bana savır versin aklımı kalbimi bunlardan arındırsın inşallah... daha çok dus etmeliyim galiba çünkü hala aynıyım

Yaşım daha geç geçmişin geleceği mahvetmesinden korkuyorum... geçmişte ki hatalar geçmişte ki insanlar peşimi bırakmazsa diye

Bunalim takilmaya bayiliyorsunuz. Aci cekmek ne kadar da hosunuza gidiyor ya.

Gecmis pismanliklari ve gelecek kaygisi... Hepsi anlamsiz. Sadece su an var. SU AN... Pismanlik yasamissaniz dersinizi alirsiniz, gelecege iliskin kayginiz varsa bugun daha iyi olmak icin cabalarsiniz. Bu kadar basit.

Kavusamayacaginiz birini ozlemek nedir? Bir sey olmuyorsa olmuyordur. Biraz gozunuzu, algilarinizi acin ya. Iyiler varken bayiliyoruz kici kiriklara takilip bu tipleri goklere cikarmaya?

Zaman sahip oldugumuz en kiymetli sey ve siz bunu heba etmek icin elinizden geleni yapiyorsunuz. Devam o zaman...

Yaşım daha geç geçmişin geleceği mahvetmesinden korkuyorum... geçmişte ki hatalar geçmişte ki insanlar peşimi bırakmazsa diye

Böyle gidersen bugününü mahvettiği gibi yarınınıda mahvedersn senin hayatın sen kendni düşünmeli ve ayağa kaldırmalısın harekete geç bence hadiiii bugün yeni birgün de... ilk önce

Devam etmesin istiyorum uf o kadar haklısın ki kıçı kırıklar yüzünden zaman heba etmemiz keşke gerçekte de aynı böyle kızıp silkeyen biri olsaydı beni :)

Kimse hatasiz degildir. Gecmisteki hatalarim onume cikacak diye endiselendikce de duzelmez hersey. Hicbirimiz mukemmel degiliz. Ne yasadin bilmiyorum ama tahminim bir erkek arkadasin vardi ve onunla birseyler yasadiniz sonra da seni birakip gitti. Cogumuz boyle seyler yasadik. Ama uzulerek kahrolarak geciremezsin hayati. Artik ayaga kalkma zamani. Kendini isine ya da okuluna ver. Kendini bir amaca bagla ve bir hedefin olsun, o hedef icin calis cabala. Zamanla sirtinda tasidigin bu yuk hafifleyecektir. Bir gun bir de bakmissin gecmis sadece bir ani olarak kalacaktir. Birinin gitmesi daha iyisinin gelnesi icindir. Ama once kendini toparlaman lazim. Ve bence profesyonel bir yardima ihtiyacin var. Bir psikologa gitmelisin cunku kendini degersiz aciz goruyorsun. Kendi degerini gormen lazim.

Cümlelerin cidden gülümsetti beni, evet bugün yeni bir gün... ben dua ettiğim sürece korkularım başıma gelmez inşallah Allah büyük... sen de ben de hatta nerdeyse burda derdi olan herkes mutluluğu hakediyor unutma... hayata yaşamak için geldik, Allah’ı unutmadan yaşamak için... Allah’ın bize sunduğu bu hayatı kendimize zehir etmek için değil. İnşallah çok mutlu oluruz inşallah hatırlamayız bile... hatalarım karşıma çıkmaz inşallah ve unuturum dersimi aldım

Amin ümitsizliğe kapıldığın anda Allahı düşün şah damarından daha yakınında herkes senii bırakır ama o bırakmaz bizi şartsız şurtsuz tek sevenimiz merhameti sonsuz :)) inanırsan ve sabırlaa aydınlığa çıkmak için çabalarsan bugünlerini kolay atlatırsın hadi bakalım bu bile senin için bir adımdır

Beni en çok kötü yapan şeyi anlatabildim değil mi? Geçmişimin karşıma çıkmasından korkuyorum.. evet dediğin gibi şeyler var. Onun dışında da lisedeyken okuldan atılma durumum olmuştu yaptığım ergenlik yüzünden e lise sonuçta 10.sınıf ama bilmiyorum karşıma çıkmalarından korkuyorum... şu an üniversiteye hazırlanıyorım... aslında kazandım karadeniz teknik inşaat mühendisliği ama dondurdum gitmedim bazı gereksiz sebeplerden ötürü. Kendi şehrimde mimarlık istiyorum... okul puanım beni 40-50bin geri çekecek... kitlenmem gereken hedef bu. Ama korkularım da aklımdan çıkmıyor işte

Devam etmesin istiyorum uf o kadar haklısın ki kıçı kırıklar yüzünden zaman heba etmemiz keşke gerçekte de aynı böyle kızıp silkeyen biri olsaydı beni :)

O zaman kendinize gelin. Tum olumsuzluklari bitirin kafanizda ve yarin yepyeni bir gun olsun sizin icin.

Sana senden baskasi yardim edemez. Bence bir psikologa git. Kimse senden baska seni ayaga kaldiramaz. Hersey sende bitiyor.

Ayrica gozunde buyutursen korkarsin. Korkularinin uzerine gitmeyi ogrenmelisin. Yasadiklarini da cok abartili dusunuyorsun. Kafanda buyutuyorsun. Dunya batmis altinda sen kalmissin gibi. Okuluna devam et. O bolumu istemiyorsan sevdigin bolumu kazanmak icin cabala. Ah vahla hayat gecmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…