Hiçbir şeye halim kalmadı..

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Merhaba arkadaşlar, bu aralar sorunum hiçbir şeye halim kalmadı. Yüksek lisans tezimi yeni bitirdim. Çok yorucuydu. Hocaya gönderdim okuyacak olmuşsa onaylayacak ya da şu kısımları düzelt diyecek. İnşallah olmuştur. Önceden de vardı halsizliğim ama bu aralar hiç kimseyle uğraşmaya hiçbir şeye halim yok. Bu tez yüzünden mi ki? Sizler benzer bişey yaşadınız mı?

Kan değerlerinize bir baktırın derim.

Bendede öyle olmustu hatte tez bittince bir bosluga bile düsmüstüm cünkü uzun zaman isten sonraki tek yaptigim sey tezimle ugrasmakti ve bitince vaktimle ne yapacagimi bilemedim bir süre, yani alismam ve normal hayata geri dönmem biraz vakit almisti. Arti tez yazmak cok energi istiyor o yüzden böyle hissediyor olabilirsiniz

Valla bende yüksek lisans okuyorum son dönemdeyiz bitirme tezi verdim bende umarım düzeltme istemez bir de son finallerim var ders çalışmam gerek hala stres bitmedi yani bir de üstüne evliliğini bitiriyorum gel bana sor stresi bence tatil yapmalısın kafa dağıt biraz çık çarşı pazar dolaş hayatın tadına bak çok şükür bin şükür halimize sağlıklığıy gerisi hep olur dert etme sıkılma hiç

• Beğen
Reactions: mb1
Tezinizi ne kadar sürede yazdınız? Çok mu yoğun çalıştınız? Onunla ilgili de olabilir.

Bir şeye uzun süre bütün enerjinizle odaklanınca ne kadar yorulduğunuzu fark etmiyorsunuz. Gece uyurken bile aklınızın bir köşesinde teziniz vardı muhtemelen. Teslim ettikten sonra hem boşluk hem de farkındalık geliyor bir anda :) Bol protein yemeye çalışın sabahları ve açık havada en az 5-10 dakika geçirin toparlarsınız dinlendikçe

• Beğen
Reactions: mb1
Back
X