• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir seyin düzeldiği yok.Hayattan umudu kesmek üzereyim.Kendimi bir hiç gibi hissediyorum.

busu54

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
314
-72
98
27
Merhaba kızlar daha önce de konular açmıstım ama özet geçeyim o zamandan beri düzelen bir sey yokmuş meğer sadece bosa zaman kaybetmişim.Akrabalarım desen hepsi bizle konusmuyor biri kızının nişanına çagırmadı haset ettiklerini düsündük ama kendi kızının daha guzel hayatı var atanmıs 65bin alıyor ustune doktor cocuk bulmus(görüstügümüz biri söyledi)Onun yanında benim halim sadece 2 cocuk annesi hiçbir seye yetemeyen yalnız,esiyle iyi geçinemeyen arkadası olmayan ben.Komsuluk desen burda o da yok artık.Bir umudum yok ki su olacak yasamaya değer diyeyim 2 cocugum için dayanıyorum ama onlara da bağırmadan edemiyorum kücügü buyumuyor hala aynı beni yıpratıyor vr hala uykusuzum.Ailem benden nefret ediyor bunu hissediyorum.

Merhaba kızlar daha önce de konular açmıstım ama özet geçeyim o zamandan beri düzelen bir sey yokmuş meğer sadece bosa zaman kaybetmişim.Akrabalarım desen hepsi bizle konusmuyor biri kızının nişanına çagırmadı haset ettiklerini düsündük ama kendi kızının daha guzel hayatı var atanmıs 65bin alıyor ustune doktor cocuk bulmus(görüstügümüz biri söyledi)Onun yanında benim halim sadece 2 cocuk annesi hiçbir seye yetemeyen yalnız,esiyle iyi geçinemeyen arkadası olmayan ben.Komsuluk desen burda o da yok artık.Bir umudum yok ki su olacak yasamaya değer diyeyim 2 cocugum için dayanıyorum ama onlara da bağırmadan edemiyorum kücügü buyumuyor hala aynı beni yıpratıyor vr hala uykusuzum.Ailem benden nefret ediyor bunu hissediyorum.
Hiçbir şey durduğu yerde düzelmez. Ne gibi adımlar attınız son konunuzdan beri, neler yaptınız?

Kendini neden başkalarıyla kıyaslıyorsun? İnsan elindekinin kıymetini bilmeli. Kim bilir kaç kadın sana bakıp ne güzel iki çocuğu var, ben bir tane çocuk sahibi olmak için yıllardır çabalıyorum diyordur hiç düşündün mü? Toparlan ve kendin için, çocukların için bir şeyler yap. Kendinden ve artık evlatlarından başka kimseyi sevmek, kendini sevdirmek zorunda değilsin. Hayat da böyle ağlayarak geçmez.

Niye akraba kızıyla kendini kıyaslıyorsun? Herkesin derdi var dışardan mükemmel görünen dertsiz görünenin de derdi var. Sadece onlar sabrediyor ve çabalıyor. Bu zamanlar da geçecek ve senden daha zor durumda olan bir çok insan var. Senin hayatına özenen. Her şeyden önemlisi elin ayağın tutuyor çocukların sağlıkla büyüyor. Valla Allah bir dert verir bugünleri ararsın. Herkesin böyle hissettiği zamanlar mutlaka olmuştur. Senin bügünkü durumuna şükretmen ve sana verilen nimetlerin farkında olman lazım. Bilinçli düşünürsen anlayabilirsin. Allah dertlerine derman versin.

Bence kıskanıyorsanız hiç kıskanmayın iş güç geçer para desen hiç bir şey değil önemli olan maneviyat çocuklarınız varmış ne güzel onlara bağlanın tutunun onlarla güzel hayat kurun mutlu olun bir gün büyüyecekler zorlu zamanlar uykusuz günler illa ki geçecek onlarda size destek olucak ilerde sevicek korucak

Herkesin yaşam planı farklıdır. Bu çok detaylı bir konu.

Kıskançlık enerjisiyle hem kendinizi hem de çocuklarınızı boğarak ancak daha da dibe vurursunuz.

Kendi hayatınıza sahip çıkın. Siz düşüncelerinizi değiştirip pozitif değer oluşturduğunuzda, tüm hayatınız değişir. Çabalayın ki çaba yasası devreye girip kolaylaştırsın tüm hayatınızı.

Başkasının atanıp da 65 TL maaşını hesaplayıp ,artı doktor eş bulmasını vs gerçekten bunlara kafa mı yoruyorsunuz? Hayat seçimlerden ibarettir.Allah çocuklarınızı bağışlasın ,kendi hayatınıza odaklanın,şu an çocuklarınız küçük diye kendiniz adına bi şeyler yapamıyorsunuzdur lakin bu günler böyle kalmayacak ,çocuklar büyüyecek.Size hayatın getireceği olumlu yönleri düşünün.Çok şikayetçi buldum sizi,biraz şükür edin 🍀🤲

Baikalarının hayatına imrenmektense kendi hayatınıza odaklanın. Maaşımın kocamın statüsünün takibini yapandan ben de hasetlik sezer mesafe koyarım.

Baikalarının hayatına imrenmektense kendi hayatınıza odaklanın. Maaşımın kocamın statüsünün takibini yapandan ben de hasetlik sezer mesafe koyarım.
Kuzenim teyzemler daha sevgili bulmadan benle annemle mesafe koydular ben simdi kuzenimin nişanlısının makam sahibi olduğunu öğrendim zaten nisanına çagırmadıgı için de ebediyen görüsmeyi de düsünmüyprum

Başkasının atanıp da 65 TL maaşını hesaplayıp ,artı doktor eş bulmasını vs gerçekten bunlara kafa mı yoruyorsunuz? Hayat seçimlerden ibarettir.Allah çocuklarınızı bağışlasın ,kendi hayatınıza odaklanın,şu an çocuklarınız küçük diye kendiniz adına bi şeyler yapamıyorsunuzdur lakin bu günler böyle kalmayacak ,çocuklar büyüyecek.Size hayatın getireceği olumlu yönleri düşünün.Çok şikayetçi buldum sizi,biraz şükür edin 🍀🤲
Kaç kere dedim çocuklara bakın ben çalışayım diye kimse bakmak istemedi ama salaklık bende ilk sezeryanda tüpleri bağlanacaktır çocuk okula gidince de özgürce çalısacaktım yani salakliklarımın sonucuna katlanıyprum su an ama o hayatını yasayacak cocugu bile olsa bakıcıya verebilir oara bol

Kuzenim teyzemler daha sevgili bulmadan benle annemle mesafe koydular ben simdi kuzenimin nişanlısının makam sahibi olduğunu öğrendim zaten nisanına çagırmadıgı için de ebediyen görüsmeyi de düsünmüyprum
Mesafe koyarlarsa koysunlar,siz kendinize değer vermiyorsunuz ki başkası size nasıl verdin? Halen makam sahibi vs tekrar ediyorsunuz, o kadar önemli mi bunlar ,zikretmeyin bu kadar .Eşinizin yanında da diyorsanız bunları, adam soğur sizden.

canım kıskanıyor musun ? Akrabalarını öle düşündürdü bana yazdıkların nıye kıyaslıyorsun ki kendini. Ailen senden neden nefret ediyor? Bağırma çoçuklara yani onu yapma senin travman var dıye onlarında olması gerekmiyor bı yardım alın
Ailem beni koşullu sevmis bunu yeni anlıyorum simdi evlendim 2 cocuk annesi olup çalışmadım ya onların gözünde koca parası yiyorum hayatımı yasıyorum olmusum onu daha yeni fark ettim maalesef aile akraba secilmiyor herkes beni yapayalnız bıraktı dısladı ama yardım almam gerekiyor ya da ilaca bağımlı hayattan umutsuz yasamam lazım

Mesafe koyarlarsa koysunlar,siz kendinize değer vermiyorsunuz ki başkası size nasıl verdin? Halen makam sahibi vs tekrar ediyorsunuz, o kadar önemli mi bunlar ,zikretmeyin bu kadar .Eşinizin yanında da diyorsanız bunları, adam soğur sizden.
Esime söylemedim ama dün içim içimi yemedi değil benim hayatım niye böyle nasıl sevebildim hatta yasama sevincim bitti

Ailem beni koşullu sevmis bunu yeni anlıyorum simdi evlendim 2 cocuk annesi olup çalışmadım ya onların gözünde koca parası yiyorum hayatımı yasıyorum olmusum onu daha yeni fark ettim maalesef aile akraba secilmiyor herkes beni yapayalnız bıraktı dısladı ama yardım almam gerekiyor ya da ilaca bağımlı hayattan umutsuz yasamam lazım
ilaç değil ki olay sen kendini sevmen lazım önce ilaç içme ama terapiye de git bence

Kaç kere dedim çocuklara bakın ben çalışayım diye kimse bakmak istemedi ama salaklık bende ilk sezeryanda tüpleri bağlanacaktır çocuk okula gidince de özgürce çalısacaktım yani salakliklarımın sonucuna katlanıyprum su an ama o hayatını yasayacak cocugu bile olsa bakıcıya verebilir oara bol
Yine çalışırsınız, çocukların arkasına sığınmayın, kreşler var uygun araştırın ,gerekirse sizin maaşınız ilk zamanları kreşe gider ama sonra toparlarsınız hem bu arada da olumsuz,gereksiz düşünceleri düşünmeye vaktiniz olmaz.

Hiçbir şey durduğu yerde düzelmez. Ne gibi adımlar attınız son konunuzdan beri, neler yaptınız?
Sınava çalıstım yeterli puan alamadım sıralama tutmadı işe girmeye calıstım kimse cocuguma bakmak istemedi kocam gece 10 lara kadar patronun zoruyla çalısıyor bu durumda nasıl düzelebilir ki

Akrabalarınız sizle konuşmuyorsa, aileniz sevmiyorsa, eşinizle iyi değilseniz, sorun sizdedir belki? Çok mu negatifsiniz acaba?

Siz mutlaka işe girin .Daha önce de dedim ,hayat seçimlerden ibarettir.Başkasının hayatına imrenip, kendi hayatınızı zehretmeyin.
Cocugum daha 2 yasında bile değil su an bırakacak biri olsa en kötü merdiven silmeye giderdim en azından hem kafam dağılırdı hem bir cevrem olurdu

Back
X