- 29 Kasım 2018
- 15
- 5
- 6
- 35
- Konu Sahibi Esempegues
3 yıllık evlıyım hamıle kalamıyorum Hiç bırımızde sıkıntı olmadığı halde olmuyor. Çok bunaldım aglamaktan yoruldum yıprandım. Konusamıyorum anlatamıyorum derdımi kimseye. Ne yapacağımı sasırdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hormon testi yaptirdiniz mi ?esiniz dr a gozuktu mu ?rahim filmi cektirdiniz mi ? yumurtlama gunlerinizi takip ediyor musunuz3 yıllık evlıyım hamıle kalamıyorum Hiç bırımızde sıkıntı olmadığı halde olmuyor. Çok bunaldım aglamaktan yoruldum yıprandım. Konusamıyorum anlatamıyorum derdımi kimseye. Ne yapacağımı sasırdım.
Akısına bırakın bırde aybasıın bıttıgı gun yada ertesi gun ilişkiye girin ve yatın kalkmadan ben o ay hamile kaldım tabi yumurtlama donemıde cok onemlı ama Akısına bırakmak ve dusunmemek tek cozum3 yıllık evlıyım hamıle kalamıyorum Hiç bırımızde sıkıntı olmadığı halde olmuyor. Çok bunaldım aglamaktan yoruldum yıprandım. Konusamıyorum anlatamıyorum derdımi kimseye. Ne yapacağımı sasırdım.
Aynılarını sorucaktım ..hormon testi yaptirdiniz mi ?esiniz dr a gozuktu mu ?rahim filmi cektirdiniz mi ? yumurtlama gunlerinizi takip ediyor musunuz
Derdinizi anlatamamanıza şaşırmadım zira türkçe yazamıyorsunuz. i ile ı harfi arasında okunuşlarda farklılık var. Sonra türkçede sasırmak diye bir söz yok onun yerine şaşırmak diye bir söz var. Belki kelimeleri düzgün yazamadığınız için kendinizi anlatamıyorsunuzdur. Türkçe öğrenmeye başladığınızda bu sorununuzda son bulacaktır.3 yıllık evlıyım hamıle kalamıyorum Hiç bırımızde sıkıntı olmadığı halde olmuyor. Çok bunaldım aglamaktan yoruldum yıprandım. Konusamıyorum anlatamıyorum derdımi kimseye. Ne yapacağımı sasırdım.
kısırlık geçnlerde çok yaygın son yıllarda, sanırım yediğimiz hormonlu gıdalardan...hiiiç ama hiiiç üzülmeyin, çok şükür çaresi var.....3 yıllık evlıyım hamıle kalamıyorum Hiç bırımızde sıkıntı olmadığı halde olmuyor. Çok bunaldım aglamaktan yoruldum yıprandım. Konusamıyorum anlatamıyorum derdımi kimseye. Ne yapacağımı sasırdım.
dün başka bir üyenin konusunda dikkatimi çekti yorumunuz. eski sevgilisine mesaj atan eşiyle alakalıydı. bunun gibi iki üç tane daha var. çok pardon da özellikle insanın canını yakmak için mi bu kadar çirkin bir dil kullanıyorsunuz?Derdinizi anlatamamanıza şaşırmadım zira türkçe yazamıyorsunuz. i ile ı harfi arasında okunuşlarda farklılık var. Sonra türkçede sasırmak diye bir söz yok onun yerine şaşırmak diye bir söz var. Belki kelimeleri düzgün yazamadığınız için kendinizi anlatamıyorsunuzdur. Türkçe öğrenmeye başladığınızda bu sorununuzda son bulacaktır.
“HIc bot sıkıntı” zaten facia hiç bahsetmeyeyim... hayır yani başlıkta bile hata var. Biraz özen gösterirseniz sevinirim.
dün başka bir üyenin konusunda dikkatimi çekti yorumunuz. eski sevgilisine mesaj atan eşiyle alakalıydı. bunun gibi iki üç tane daha var. çok pardon da özellikle insanın canını yakmak için mi bu kadar çirkin bir dil kullanıyorsunuz?
ı ile i harflerinin yanlış kullanımı anlama açısından bir sıkıntı yaratmıyor ama bu yorumunuz o kadar kötü ki. yani ayıp yaptığınız. çok ayıp hem de. bence nefretinizi başka şeylere yönlendirin.
onu da mı ben söyleyeyim?Neye yönlendireyim mesela?
onu da mı ben söyleyeyim?
yooo bence hiç de gerekli değil. nefret duygunuz yazdığınız yorumlara yansımış, diğer sorunuzun bununla alakası nedir?Başka şeye yönlendirin demesini biliyorsanız bunu da söylemeniz gerekli. Nefret duygusu içinde olduğumu bildiğinize göre.
dün başka bir üyenin konusunda dikkatimi çekti yorumunuz. eski sevgilisine mesaj atan eşiyle alakalıydı. bunun gibi iki üç tane daha var. çok pardon da özellikle insanın canını yakmak için mi bu kadar çirkin bir dil kullanıyorsunuz?
ı ile i harflerinin yanlış kullanımı anlama açısından bir sıkıntı yaratmıyor ama bu yorumunuz o kadar kötü ki. yani ayıp yaptığınız. çok ayıp hem de. bence nefretinizi başka şeylere yönlendirin.
yooo bence hiç de gerekli değil. nefret duygunuz yazdığınız yorumlara yansımış, diğer sorunuzun bununla alakası nedir?
yani bir de yazım kurallarına takmışsınız ama siz de pek çok yerde hatalar yapmışsınız. sizin yaptığınız yorumun aynısı size yapılsa eminim ona da kızıp köpüreceksiniz :)
neyse uğraşamayacağım daha fazla.
Hmmm. Mesela Türkçe büyük T ile başlar. Cümle bitimlerinde nokta kullanmamışsınız. 'Türkçe öğrenmeye başladığınızda sorununuzda son bulacaktır'yazmışsınız fakat burdaki - de - da eki ayrı yazılır. 'Sorununuz da' diye. Biraz özen gösterirseniz sevinirim.Derdinizi anlatamamanıza şaşırmadım zira türkçe yazamıyorsunuz. i ile ı harfi arasında okunuşlarda farklılık var. Sonra türkçede sasırmak diye bir söz yok onun yerine şaşırmak diye bir söz var. Belki kelimeleri düzgün yazamadığınız için kendinizi anlatamıyorsunuzdur. Türkçe öğrenmeye başladığınızda bu sorununuzda son bulacaktır.
“HIc bot sıkıntı” zaten facia hiç bahsetmeyeyim... hayır yani başlıkta bile hata var. Biraz özen gösterirseniz sevinirim.
Yazdığınız ilk yoruma bakıp kendi hatalarınızı fark edebilseniz keşke. Siz dilimizi konu sahibinden daha güzel kullanmıyorsunuz.Uğraşamayacağınız birisi için neden ilk yorumu yapma gereği hissedersiniz ki? Gerçekten komiksiniz.
hanımefendi uğraşamayacağım kişi sizsiniz. yorumu ise konuyu yazan arkadaşın saçma sapan yorumunuzu okuyunca incineceğini düşünerek yazdım yani siz üstünüze alınıp önemsemeyin çok fazla kendinizi.Uğraşamayacağınız birisi için neden ilk yorumu yapma gereği hissedersiniz ki? Gerçekten komiksiniz.
Gayet derdini iyi anlatıyorDerdinizi anlatamamanıza şaşırmadım zira türkçe yazamıyorsunuz. i ile ı harfi arasında okunuşlarda farklılık var. Sonra türkçede sasırmak diye bir söz yok onun yerine şaşırmak diye bir söz var. Belki kelimeleri düzgün yazamadığınız için kendinizi anlatamıyorsunuzdur. Türkçe öğrenmeye başladığınızda bu sorununuzda son bulacaktır.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum3 yıllık evlıyım hamıle kalamıyorum Hiç bırımızde sıkıntı olmadığı halde olmuyor. Çok bunaldım aglamaktan yoruldum yıprandım. Konusamıyorum anlatamıyorum derdımi kimseye. Ne yapacağımı sasırdım.