Hiçbir sıkıntımız yok ama çocuğumuz olmuyor. Korkuyorum olmayacak dıye.

Derdinizi anlatamamanıza şaşırmadım zira türkçe yazamıyorsunuz. i ile ı harfi arasında okunuşlarda farklılık var. Sonra türkçede sasırmak diye bir söz yok onun yerine şaşırmak diye bir söz var. Belki kelimeleri düzgün yazamadığınız için kendinizi anlatamıyorsunuzdur. Türkçe öğrenmeye başladığınızda bu sorununuzda son bulacaktır.

“HIc bot sıkıntı” zaten facia hiç bahsetmeyeyim... hayır yani başlıkta bile hata var. Biraz özen gösterirseniz sevinirim.

Kahve iç kahve :) Kadının derdi ne siz gitmiş ne yorum yapmışsınız. Şu yeryüzünde çok bilmişlik yapacağım derken aynı hataya düşen insan kadar daha itici insan tipi yok. Çünkü “türkçe” değil Türkçe özel isim ya o yüzden :)

Hic biz sorun yoksa inanin inanin psikolojik sebep ile olmuyordur.
Akışina birakin.
Yengem 5 sene mahvetti kendini çocuk olmuyor diye.
en ozel doktorlara gitti denemedigi kalmadi.
simdi 4 çocugu var.
yogunluktan basini kaldiramiyor.
ve ilk cocugu ikiz oldu.bi kiz kiz bi erkek.
allah ikisinide nasip etti bidaha zaten olmaz diye kurbanlar kesti.
ve 3.ye hamile kaldi.
o 3 yasina girince 4.ye hamile kaldi.
kafa rahaylayinca oluyor.

yine bende sizin gibiydim.
hatta cok konu actim anne olmak istiyorum diye.
ve cok yogun oldugum bir ay hic beklemedigim zamanda hamile kaldim
kizim ooldu.
darisi basiniza insallah

Eşiniz ve sizin bütün tahlilleriniz temizse korkmayın gerçekten stres çok etkiliyor bünyeyi. Adetleriniz gecikir yumurtlama dönemlerinizi karıştırırsınız stres kaynaklı herşey olabilir akışına bırakın. Sağlıklıysanız bin şükür en azından en son ihtimal tüp bebeğe başvurursunuz yeterki sağlıklı olun.

Derdinizi anlatamamanıza şaşırmadım zira türkçe yazamıyorsunuz. i ile ı harfi arasında okunuşlarda farklılık var. Sonra türkçede sasırmak diye bir söz yok onun yerine şaşırmak diye bir söz var. Belki kelimeleri düzgün yazamadığınız için kendinizi anlatamıyorsunuzdur. Türkçe öğrenmeye başladığınızda bu sorununuzda son bulacaktır.

“HIc bot sıkıntı” zaten facia hiç bahsetmeyeyim... hayır yani başlıkta bile hata var. Biraz özen gösterirseniz sevinirim.
Uffff bu ne ya tdk mı burası ben yazdığından çok iyi şekilde anladım sizin algılamanızda problem var he bu arada öğretmenim dil kurallarınada dikkat ederim ama insanların derdi başından aşkın bu kadar ufak şeylere takılmak ne biliyim bir psikoloğa gitmenizde fayda varr üzüldüm halinize ayyy şimdii noktalama işaretlerimede laf edersinizz sizzzzz

Hmmm. Mesela Türkçe büyük T ile başlar. Cümle bitimlerinde nokta kullanmamışsınız. 'Türkçe öğrenmeye başladığınızda sorununuzda son bulacaktır'yazmışsınız fakat burdaki - de - da eki ayrı yazılır. 'Sorununuz da' diye. Biraz özen gösterirseniz sevinirim.
:D helal kız :)

Bi kere tiramisu değil tramisu falan diyomuşum hahahahhaha şaka yapıyorum tabi ki bu zincirleme atışmaları severim :KK70: arkadaş hatalı pas verdi siz de golü attınız yapacak bir şey yok
Ay şüpheye düşürdün beni :KK70: Tiramisu o Tiramisu :KK53: valla tutamamıştım o an kendimi burdan bayağ 90'a gitmiş:süslü::KK73: o değil de bu konu nasıl hortladı gene siteye bi girdim 363829 tane bildirim :dondurma:

3 yıllık evlıyım hamıle kalamıyorum Hiç bırımızde sıkıntı olmadığı halde olmuyor. Çok bunaldım aglamaktan yoruldum yıprandım. Konusamıyorum anlatamıyorum derdımi kimseye. Ne yapacağımı sasırdım.
Oncelikle moralinizi yuksek tutmaya calisin hormonlari cok etkiliyor.vr birde yumurtlama tarihinizden 2 gun once iliskiye baslamak hamileligi kolaylastiriyormus.Allah gönlunuze gore verir insalah.olacagi varsa olacaktir zaten ama sabirli ve güclü olmalisiniz...

İçi yanan, derdini paylaşan bir insana yorumunuz bu mu gerçekten ?
Allah merhamet versin ne diyeyim.

3 yıllık evlıyım hamıle kalamıyorum Hiç bırımızde sıkıntı olmadığı halde olmuyor. Çok bunaldım aglamaktan yoruldum yıprandım. Konusamıyorum anlatamıyorum derdımi kimseye. Ne yapacağımı sasırdım.

SIKMA CANINI EGER TEDAVI GÖRÜYORSAN ELBET OLUR BILIYORUM BEKLEMESI COK ZOR ALLAH TEZ ZAMANDA DUALARINI KABUL EDER INSALLAH SANA BIR EVLAT VERIR

Aynı durumdayım canım benim 5 yıl oldu..
Ilk 3 yıl herşey normal dediler..
Sonra eşim ameliyat oldu artık olur dediler yine olmadı. Beni incelemeye aldılar sorunu buldular ameliyat oldum eylül de..
Şuan herşey normal ama yine olmuyor ...
Insan ister istemez düşünüyor bu hep böyle mi gidecek ömür boyu evlatsiz mı yaşayacağım.. uyku girmiyor gözüme..
Benden sonra evlenenler 2.ci ye hamile ...
O kadar zor bir sınav ki allah yardımcımız olsun..
1 negatif tüp bebek deneyimim var ..
2 ci hazıran da düşünüyoruz nasipse transfer için bekliyoruz...
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Aynı durumdayım canım benim 5 yıl oldu..
Ilk 3 yıl herşey normal dediler..
Sonra eşim ameliyat oldu artık olur dediler yine olmadı. Beni incelemeye aldılar sorunu buldular ameliyat oldum eylül de..
Şuan herşey normal ama yine olmuyor ...
Insan ister istemez düşünüyor bu hep böyle mi gidecek ömür boyu evlatsiz mı yaşayacağım.. uyku girmiyor gözüme..
Benden sonra evlenenler 2.ci ye hamile ...
O kadar zor bir sınav ki allah yardımcımız olsun..
1 negatif tüp bebek deneyimim var ..
2 ci hazıran da düşünüyoruz nasipse transfer için bekliyoruz...
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Inşallah canım inşallah. Bu çok zor bir durum. Insan yapamıyor düşünmeden. Olmayacak korkusu sardı artık beni. Bunun tarifi yok.

Back
X