1 senedir evliyiz defalarca kez doktora gittik hormonlara bakıldı eşim örnek verdi 2 defa bende çok hafif düzeyde polikistik çıktı ama yumurtalıklarım falan gayet sağlıklı olduğunu söylediler gebe kalabilirsin dediler en son geçen ay hsg yani rahim filmi çektirdim tüplerim de açıkmış doktorlar dedi bu filmi çektirdikten sonra hamile kalma ihtimaliniz de daha fazla yükselmiş oluyor gebe kalabilirsiniz engel hiçbir durum yok dediler vitamin falan verdiler ekstradan onları da aldık kullandık ovülasyon testi de yaptım yumurtlama günümü gördüm çatlamayı gördüm ilişkiye de ona göre girdik sonuçç bugün yine regl oldum 
sinirden gülüyorum artık sıfıra sıfır elde var sıfır hsg çekindikten sonra bu ayda deneyin regl olursanız da olmazsanız da gelin hormonlarınıza bakalım dediler e onlara da baktılar geçen ay valla hiç gidesim de gelmiyor artık o kadar çok sıkıldım ki hastaneden boşa kürek çekiyoruz sanki sıkıldım yani… stres yapma olur diyorlar evet başlarda çok yaptım her regl günü yaklaşınca oldum mı olacak mıyım diye düşünür dururdum ama artık öyle de değilim yine olmuyor ama çok istiyorum bebeğimin olmasını da gurbetteyim üstelik kimsem yok burda kendi kanım canım evladım olsun istiyorum ama her ay hüsranla sonuçlanıyor