- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
- Konu Sahibi enbisevdigim
-
Bendede bir sorun yok . 6 deneyişimiz olacak.
Bu ayda olmazsa diğer ay eşimle beraber dr gideceğiz.
Merhaba, bizimde 2 yıldır olmuyor canım. Bizimkide sebepsiz infertile. Aslında bir sebep olduğunu düşünüyorum fakat bulunamıyor bence. Böyle daha kötü sanki, bir şey yok ama olmuyor. 2 defa aşılama oldum, şimdi rapor aşamasındayım, tüp bebek yaptıracağız.
Sana gelince hemen endişelenme canım, daha erken endişlenmek için. Piyasada satılan ovulasyon testleri var, onları kullandınmı , yumurtlama günleri takip eder, o günleri kaçırmamış olursun. Bana doktor bile tavsiye etmişti. Bunu deneyebilirsin.
deniyorum canım iki aydır ama malesef ki olmuyor yani sende baktırdın herşeyine temiz ama yok olmuyor Allah Allah ya var bişey ama ne aşılamayı nerede oldun canım eğer olmazsa bir yıl içinde bende düşünüyorum da bi de rapor aşaması nasıl oluyo uffffff ya ne çok şey var
Şimdi biliyorsundur belki devlet 3 tane tüp bebek hakkı veriyor. Bu işlemlerede çok az bir ücret alıyor. Özelde yaptırdığın zaman 5-6 bin gibi bir fiyat çıkarken, devlette bu fiyat 1000 TL geçmiyor. Aşılama içinde aynı şey geçerli. Ben bulunduğum yerdeki fakülte hastanesinde oldum. Bunlar zaten her biri bir aşama, zamanla oluyor. 1 yıl içinde eğerki gebelik oluşmadıysa, yumurta takibi yapılır, daha sonra ilaçla yumurtaların uyarılır, ilişki önerilir. Sonraki aşama aşılamadır. En son aşamada ise tüp bebektir.
Gözün korkmasın şimdiden, daha erken söylediğim gibi 1 yıl bekle, ondan sonra bir devlet hastanesine başvurabilirsin.
o zaman sen klomen falan kullandın canım bende yumoş oluyo 1 kere takip yaptırdım ama klomen içmedim ovü testinde de yumurtladığımı görüyorum ve ağrım oluyo zaten ama sanırım ayda 1 tane yumoşum oluşuyo yani doktor 1 tane var demişti sence ben klomen kullanmalımıyım daha çok oluşsun diye yani ben klomenin iyi bişey olmadığını okumuştum biryerde kist oluşturabiliyomuş ama bilemedim ki neyse bu ay doktora gidicem yumoş yok derse bi dahaki ay erken gitmem gerekiyo sanırım adetin 4 ya da 5.günüymüş o zaman klomen verin derim bende ama aslında hiç istemiyorum böyle şeyler kullanmak yani diyeceğim yumurtluyosam ayda 1 tane bile olsa da klomen kullanayım mı yoksa biraz daha bekleyeyim mi bu daha 7.ayım olacak da :)
Evet aslında klomen çok fazla önermiyorlar. Ben yanlış hatırlamıyorsam 1 defa kullandım. Bende miyon var, fakat önemli değilmiş. Ama klomen fazla kullandığında büyütürmüş miyonu. O yüzden direk aşılamaya geçildi bana. Aşılamada ise iğne kullandım. Bir sefer daha kullanabilirsin ama fazlasını önermem tabi. İnsan bekleyim diyor ama sonra hiç sabrı kalmıyor. Biran önce olsun istiyor.
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize hayırlı evlatlar diliyorum umarım hasretle beklediğimiz evlatlarımıza kavuşmak bizlere de nasip olur..Biz 6 aydır korunmuyoruz dün yine regl oldum malesef bu 7.ayım olacak bu arada hormon testlerimi yaptırdım 1 kere yumurtlama takibi yaptırdım geçen ay rahim filmi çektirdim hepsi çok şükür temiz herhangi bir sorun olmadığı söylendi eşimin tahlilleri de temiz çıktı yani doğal yolla bebek sahibi olabileceğimiz söylendi bize Allah'ın taktiri dedim ama yine de her adet gördüğümde aynı şeyleri yaşıyorum yıpratıyorum kendimi eşimi baba yapamamak beni gerçekten çok korkutuyo bunlar aklıma geliyo hep dualarımda hayırlı evlat diliyorum Allah'ımdan benim gibi sorunu olmayıp fakat hamile kalamayan ya da yine sorunu olmayıp uzun bir süreden sonra hamile kalanlar varsa da yazabilir mi acaba bizlere umut olsun inşallah tez zamanda bizlerde meleklerimize kavuşuruz.Amin.
amin inş.biz 5-6 aydır ıstıyoruz fakat malesef bugun yıne regl oldum :43 reglim bitince dr.a gitmeyi düşünüyorum inş. canım siz eşinin tahlillerini hangi bölümde yaptırdınız.ürolojidemi ?
valla canim ben bakiyorum bi suru sorunu olanlar hamile kala biliyor.. sorunu olmayanlardir hep muzdarip. acikcasi ben cok sahid oldum adet duzensizligi olub hamile kalanlari.Adet düzensizliği olup hamile kalan var mı ?
Merhabai arkadaslar, ayni dertden muzdaribim, iki senelik evliyim,son 9 ay her kac kere yumurtlama izletdim ultrasonda, ovulasyon testleri faso fiso, hepsi guzel gayet yerinde, esimde test verdi oda guzel, eee nie hamile kalamiyorum? doktor bekle diyor. beklemek en zordur velhasil kelam ((
işte sorular sorular yumurta oluşuyo çatlıyo kendiliğinden eee hormonlar normal tüpler açık eş temiz sıkıntı yok dr olur senin diyo da olmuyo işte var bi neden Allah nasip etmiyo anlıyorum ama şunu da düşünmeden edemiyorum hiç hamile kalamadım ya büyük konuşup en azından hamile kalabildiğimi bilseydim demek istemiyorum düşük kimyasal bunları yaşamakta yıpratacak eminim ama işte..
valla canim ben bakiyorum bi suru sorunu olanlar hamile kala biliyor.. sorunu olmayanlardir hep muzdarip. acikcasi ben cok sahid oldum adet duzensizligi olub hamile kalanlari.
slşm arkadaşlar..
ben bi kızım var 7 yaşında..ikinci olsun diye 2 yıldır uğraşıyoruz..
sebepsiz infertilite dendi..bence çok mantıklı çünkü sebepsizde olur..illa sebep aramyın.
bu ay aşılama olacaktım yum 13mm olduğu için kaldı..ilaçlar büyük yum.kist yapıyomuş diye kaldı..
dr sordum doğal yolla hamile olursun dedi.eşimin testleri temiz.hsg filmi çekildi temiz yum.büyüyo hatta çatlıyo ama
gebelik olmuyo dedim..
ozaman bu ay her ilişkide 1 vaya 1.5 saat sırtüstü yat.popnun altına minder koy. adetinden itibaren say 12. günden 16. güne kadar
günaşırı ilişki olsun dedi..
deniyecem ama hiç umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?