Hiçbir sorunum olmamışken tavır alanlar?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Başınıza hiç böyle birşey geldi mi?Eşimin ailesine yakın olanlar böyle davranıyor akraba vs. değil onlarla aram ailesinden daha iyi komşuları falan bunu yapan....Çoğuyla ikili diyaloğum olmamıştır.Ama biri defalarca annemi görmezden gelince onu bende görmezden geldim en sonunda eşimin annesinin söylediklerine bağlıyorum.O kadınla annemin tek kelimesi olmamıştır o kadar çocukça ve saçma ki.Bir diğerinin kızı kına gecemde düğünümde resim çekmiş yollamıştı teşekkür ettim evime davet ettim birde baktım sosyal medyadan arkadaşlıktan çıkmış bugün görümcem durum yapmış WhatsApptan o kızla.Evli barklı bu tür hareketler görünce önceden olmayan şeyler mi onları rahatsız eden anlamıyorum.Eşimle yakın yaşları evime gelmemesinin başka ne anlamı olabilir?Bana zararı dokunmamış birşey yapmamış bir insana ben tavır almam gariplik bende mi? Akrabalarım düğünde son derece nezaketsizlik yapmış olmalarına rağmen hala sorar eşimin ailesini selam yollar gerçekten biz mi tuhafız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…