- 6 Eylül 2015
- 125
- 39
- 28
- 30
- Konu Sahibi Orman Perisi
-
Bence esmerlere siyah saç çok ama çok yakışıyor.
Hem siyah olunca ten rengi daha açık gözüküyor.
Sarıya falan sakın boyatmayın.Kızıl da tuhaf durur bence.Çevremde boyatanlar var oradan biliyorum çünkü
Ten renginiz koyuysa ve aynı tonlarda kahve yaparsanız daha da esmer gözükürsünüz.bende istiyorum siyaha boyatmak ama karasın zaten kahve falan yap diyolar
Ucuz durmasın çokSana siyah , mavi siyah olmaz .
Ben açık tenliyim kumral gibi mavi siyah yaptım bi kere valla ten rengim bi tuhaf durdu .
Sana en çok karamel tonları , altın kahve içinde dorelik olan renkler yakışır .
Yoo niye ucuz dursun ki şu tonlar diyorum bakUcuz durmasın çok
tşk ederim ünüversiteye başladğımdan beri kendimi saldım biraz değişiklik yapmak istiyorumAllah bir insana tenine en yakışan saç rengini veriyor. Ya doğal renginiz kalsın ya da koyu kestane veya siyah olsun.saç renginiz koyulastikca ten renginiz açık gözükür.
ayy güzelmiş bu benim ten rengimde aynı model gibi zatenYoo niye ucuz dursun ki şu tonlar diyorum bak
Eki Görüntüle 1766094
Ben çok esmerlerde bu tonları çok seviyorumayy güzelmiş bu benim ten rengimde aynı model gibi zaten
tşkkkkBen çok esmerlerde bu tonları çok seviyorum
Ben kumral olduğum için beni solgun gösteriyor mesela bu tonlar siyah kullanıyorum o yüzden
Ama size bence güzel olur .
tşk ederim canım ten rengim kim kardashian gibi bende öyle bir ton yaptırcamEki Görüntüle 1766103 Eki Görüntüle 1766104 Eki Görüntüle 1766105
Ten renginiz nasıl bilmiyorum ,ama öneri olsun diye koydum .Her tene güzel giden bir renk siyah bence
OlmamışÖnemli olan cildinize uygun tonu bulmaktır. Esmerlere de sarı da dahil olmak üzere her renk yakışır. Şuna hangimiz olmamış diyebilirizhttps://www.google.com.tr/search?q=esmer+ten+sarı+saç&espv=2&biw=1517&bih=665&tbm=isch&imgil=w3gCEe3Q4y7OlM%3A%3BJC5DJMTDV9v1EM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.sacbakimi.org%252Fesmer-tene-hangi-sac-rengi-gider.asp&source=iu&pf=m&fir=w3gCEe3Q4y7OlM%3A%2CJC5DJMTDV9v1EM%2C_&dpr=0.9&usg=__3cxTVJ-K6gH4DCA0b47CaiFE2L8=&ved=0ahUKEwiw6tH9_uPKAhVBBBoKHfN-AesQyjcILw&ei=iVm2VvCBB8GIaPP9hdgO#imgrc=2ayLrQ1a1xyJRM:&usg=__3cxTVJ-K6gH4DCA0b47CaiFE2L8=
Merhaba bu ara çok konu açıyorum lütfen konum taşınmasın ama esmer tenliyim (koyu esmer) saçlarımı hangi renke boyatsam diye çok taktım mavi siyah düşündüm ama çok sert olur diye vazgeçtim saçlarım orta uzunlukta uzayınca kat kestirmeyi düşünüyorum sizce koyu esmerlere hangi tonda saç yakışır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?