Hiçbir Ton Yakışmayan Cildim

Orman Perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
125
39
28
30
Merhaba bu ara çok konu açıyorum lütfen konum taşınmasın ama esmer tenliyim (koyu esmer) saçlarımı hangi renke boyatsam diye çok taktım mavi siyah düşündüm ama çok sert olur diye vazgeçtim saçlarım orta uzunlukta uzayınca kat kestirmeyi düşünüyorum sizce koyu esmerlere hangi tonda saç yakışır?

bende istiyorum siyaha boyatmak ama karasın zaten kahve falan yap diyolar

bende istiyorum siyaha boyatmak ama karasın zaten kahve falan yap diyolar
Ten renginiz koyuysa ve aynı tonlarda kahve yaparsanız daha da esmer gözükürsünüz.
Siyahı çok yakıştırıyorum esmerlere ya ,bilmiyorum .Böyle kırmızı ruj,siyah saç falan çok güzel bence

Sana siyah , mavi siyah olmaz .
Ben açık tenliyim kumral gibi mavi siyah yaptım bi kere valla ten rengim bi tuhaf durdu .
Sana en çok karamel tonları , altın kahve içinde dorelik olan renkler yakışır .

Allah bir insana tenine en yakışan saç rengini veriyor. Ya doğal renginiz kalsın ya da koyu kestane veya siyah olsun.saç renginiz koyulastikca ten renginiz açık gözükür.

Allah bir insana tenine en yakışan saç rengini veriyor. Ya doğal renginiz kalsın ya da koyu kestane veya siyah olsun.saç renginiz koyulastikca ten renginiz açık gözükür.
tşk ederim ünüversiteye başladğımdan beri kendimi saldım biraz değişiklik yapmak istiyorum

ayy güzelmiş bu benim ten rengimde aynı model gibi zaten
Ben çok esmerlerde bu tonları çok seviyorum
Ben kumral olduğum için beni solgun gösteriyor mesela bu tonlar siyah kullanıyorum o yüzden
Ama size bence güzel olur .

güzel konu açmışsı konu sahibi bende merk ediyorum ben açık tenliyim gerçi arkadaşlar beni de bi aydınlatsa

Ten renginiz nasıl bilmiyorum ,ama öneri olsun diye koydum .Her tene güzel giden bir renk siyah bence

Mesela Beyonce de Rihanna ya da zenci kökenli birçok ünlü de sarı Kumral açık tonları görüyorum çok da yakışıyor ama işte işini çok iyi bilen bi Kuafor lazım. Işıltı ver diyosun normalde saçın birkaç tonu açık yapılır ama bildiğin orial ile açıp üstüne vimleks geçip bırakıyorlar :/

Koyu Kızıl
Mavi Siyah

Diger tonlar yakışmaz, abzürd durur . Ama uçlarına ombre yaptırabilirsin (Koyu kahve Koyu sarı falan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…