bi gittim geldim nooldu bana da anlatın yaa
Neden ki :44::26::26:
AnladımmBurada tanıdığım birisi çıkarsa diye :) akrabalardan, okuldan vs :)
Ben gidiyorum.. Böyle sohbet etmeye devam ederiz umarım. Hepinize iyi akşamlar :)
Ben yeniyim buralarda ama iyi akşamlar :)Ben gidiyorum.. Böyle sohbet etmeye devam ederiz umarım. Hepinize iyi akşamlar :)
Anladım canım :) Ben daha fazla ayrı kalmayı istemiyorum sevdiğimle :) asgari ücretli bir iş bile olsa ona girip çalışalım yine de evlenelim yani mezun olur olmaz :)
Ben gidiyorum.. Böyle sohbet etmeye devam ederiz umarım. Hepinize iyi akşamlar :)
Ben yeniyim buralarda ama iyi akşamlar :)
Ben yeniyim buralarda ama iyi akşamlar :)
İyi akşamlar görüşmek üzere
Kartalım iyi akşamlar görüşmek üzere
Gönül öyle istiyor canım da seneye düğün zor.Çünkü benim ailem bilmiyor bir de hazırlık yapmak lazım o yüzden okul bitsin 1 yıl sonra düşünüyorum
teşekkür ederim, sen de hoşgeldin bu arada :)
teşekkür ederim :)
Anladım canım.. Biz mezun olur olmaz evlenebilelim diye hazırlıklara başlamayı düşünüyoruz. İşte işe girip para kazanıp, düğün için para biriktirmeyi yani :)
Haydi iyi akşamlar :)
teşekkür ederim, sen de hoşgeldin bu arada :)
teşekkür ederim :)
Anladım canım.. Biz mezun olur olmaz evlenebilelim diye hazırlıklara başlamayı düşünüyoruz. İşte işe girip para kazanıp, düğün için para biriktirmeyi yani :)
Haydi iyi akşamlar :)
slm kızlar şöyle bi kaç topik gezdim baktım iki kişi konuşalım yeni gelenleri kabul etmeyelim düşünceleri oluşmuş gelin burada konuşalım kızlar hadi bekliyorumm=)) şimödidenn hoş geldiiniz hepiniz deee..=)
Günsydın tatlımnasılsın
Günaydın kuzum.
İyiyim Allah'a şükür, sen nasılsın??
Iyıyım bende canım eşim sabah mesaiye gitti yalnızım kahvaltı edıcem ortalıgı toprlıycm temizlik yapıcam yemek yapıcam anem ne cok işim varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?