mutlaka bır gun ortaya cıkar yalan oldugu..
kımı zaman cıkmayada bılır..
ama bu yalan soyledıgınız gercegını degıstırmez...
bır yalan dıger bır yalana gebedır...
sizce seven insan sevdiğine büyük yalanlar söylermi yada yalan söylediği ortaya çıkmasına rağmen yalan söylemeye devam etmesinin nedenleri ne olabilir?CADIARZU
yalan asla gizli kalmaz elbet birgün biyerde karşına çıkar ve kendi kendini itiraf ettirir yaşadığın müddetçe.hem bi insan yalanla nasıl yaşıyabilir onuda anlamış dilim kimse duymaz bilmez ama ya kalbimiz o bizi sorgulamazmı? erkekler bunu çok yapıo ama hiçbiride gizli kalmıo benim düşüncem insanın evliliğinde olsun diğer arkadaşlık ve aile içinde olsun yalanın olduğu ortamda önce saygı sonra sevgi yitirilir ........
Evet hiçbir yalan gizli kalmaz ...
Ben 11 senelik evliyim eşim bana evlenirken üniversite mezunu olduğunu söyledi ve bunu 11 yıl boyunca devam ettirdi.Çocuğumun okul evraklarına bile üniversite ve bölümünün adına kadar yazdı.ve bu gerçek birşekildde gün yüzüne çıktı.Mevzu burada üniversite mezunu olup olmaması değil benim güvenimin sarsılmasıydı.Boşanmaya kalktım çok yalvardı.Ailem boşanmamaa karşı çıkıyor bu sebepten boşanılmaz diye .Çok yalvardı hep demek istedim diyemedim diye ama nafile bu evliliği ve güvenimi kendi elleriyle yıktı..
Yalan yalanı doğurur zaten ki eninde sonunda ortaya çıkar bir şekilde yada yakınından çıkar attığın yalan çok büyükse bu şekilde yüzleşmek zorunda kalabilirsin yalanı.
ve ben ne yapacağıma bir türlü karar veremedim.onun daha öncede yalanlarını yakalamıştım ama bu başka.ona ne güvenim ne sevgim ve ne saygım kaldı.sadece çocuklar ve etref baskısı yüzünden o evdeyim.çok psikologlara gittim ama düzelemedim kafamda herşey bıçak gibi bitti.bu konu hakkında değişik ve tarafsız görüşlerinize ihtiyacım var.
ve ben ne yapacağıma bir türlü karar veremedim.onun daha öncede yalanlarını yakalamıştım ama bu başka.ona ne güvenim ne sevgim ve ne saygım kaldı.sadece çocuklar ve etref baskısı yüzünden o evdeyim.çok psikologlara gittim ama düzelemedim kafamda herşey bıçak gibi bitti.bu konu hakkında değişik ve tarafsız görüşlerinize ihtiyacım var.
Sözde beni kaybetmemek için ama sadece bana değil önceki tüm kız arkadaşlarına da aynı yalanı söylemiş.Bu benim gözümde tercih hakkımın elimden alınması,çünkü ben tercih ederdim yada etmezdim bu tercih doğru söylenip bana bırakılmalıydı.