hiçbir zaman başkaları gibi normal bir aile hayatım olmadı...........

TURKUAZ00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
41
0
26
Afyon
bugün çok mutsuzum gerçi hayatım boyunca mutlu olduğum gün sayısı da baya bi azdır ama yinede şükür.çok bunaldım buraya yazıp sizlerle derdimi paylaşmak istedim.26 yaşındayım.bir tane zihinsel engelli 25 yaşında erkek kardeşim var.başka kardeşim yok.babam ben ortaokula giderken işyeri iflas etti ve kapattı sonra da gurur meselesi yaptı hiç çalışmadı annem çalışmaya başladı.evlere temizliğe falan gitmeye başladı.oldum olası hiç anlaşamazlar zaten.huyları çok farklı ve sürekli tartışırlar.onlar benim annem babam değilde ben onların annesi babası gibi oldum hayatım boyunca.kardeşim çok agresif çok sinirli bundan dolayı istediğimiz yere gidemez istediğimiz gibi hareket edemeyiz.yaşamayan bilmez ama gerçekten çok zor bir durum.artık bende çok bunaldım.çevremde mutlu aile tablolarını görünce kendimi çok kötü hissediyorum.yaşıtlarımın çoğu gezer tozarken ben aile problemlerime oturup ağlayarak geçirdim çoğu zamanımı.5 aydır da nişanlıyım ama bu durumlar yüzünden doğru mu yaptım yanlış mı yaptım onuda bilmiyorum.ilerde ya daha kötü mutsuz olursam ya pişman olursam diye çok korkuyorum.nişanlım iyi biri şimdilik ama ailesi nasıl.şimdilik iyiler ama dahası nasıl olur bilmiyorum.onlarda aileme benziyor karakter olarak sanki.çok kötüyüm sizin anlayacağınız 2 gün mutlu olsam 3 gün mutsuzum.deprosyanda gibiyim.işim var ama kadrolu istediğim bir iş değil.sınavlara giriyorum başarmak için çok uğraşıyorum ama onuda başaramıyorum.ben gerçekten çok şansız biriyim ama bunada şükür.okuyan kısa da olsa bişeyler yazan herkese çok tşk ederim.

durumunuz zor ama sırf ailenizdeki bu sorunlar nedeniyle nişanlandıysanız sonrasında hayatınız daha da zorlaşır..yok gerçekten isteyerek nişanlandıysanız en azından kendi yuvanızı kuracağınız için yeni bir sayfa açılır hayatınızda..

Zor günler geçirmişsin ama kimin hayatı mükemmel ki... İnşallah nişanlınla severek nişanlanmışsındır.
Ben en çok babana şaşırdım nasıl çalışmadı da anneni temizliğe gönderdi? Gurur yapmak ne demek garip bir düşünce.
İnşallah bundan sonra mutlu olursun

inşallah mutlu olabilirim saolasın.evet babam ben şimdiye kadar patrondum şimdi işçi olamam düşüncesiyle çalışmadı.kardeşime baktı.

inşallah mutlu olabilirim saolasın.evet babam ben şimdiye kadar patrondum şimdi işçi olamam düşüncesiyle çalışmadı.kardeşime baktı.

Keşke o gururu işçi olmak yerine, anneni çalıştırırken kullansaydı neyse olan olmuş. Kendini mutsuz olmaya endeksleme kötü enerjinin varlığına inanıyorum. Pozitif olmaya çalış.
Eşinin ailesi de senin güçlü biri olduğunu görsün..

Son düzenleme:
kendı ailen sana ders olsun
senı ailende ne mutsuz edıyorsa

kendı aileni kurduğunda o davranışlardan uzak dur

hayat kusme mutlu aileyı kendın oluştur

kendı ailen sana ders olsun
senı ailende ne mutsuz edıyorsa

kendı aileni kurduğunda o davranışlardan uzak dur

hayat kusme mutlu aileyı kendın oluştur

mutlu aileyi oluşturmak için uğraşıyorum ama nasıl olcak bilmiyorum artk gücüm kalmadı.

bence şu haline bile şükretmelisin biliyomusun ! herzaman düşün benden daha beterleri de var diye...
Allah kimseyi düşürmesin tabiki ama kimsenin 4.4 lük değil hayatı..
umarım nişanlınla sen istediğin gibi bir hayat kurarsın cnm şimdiden mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…