Hiçbir Zaman İyi Gelmez Bu Acıya

teşekkür ederim bana da bir nebze ilham oldu 22 yılım acı dolu geçsede bende ilerisi güzel olacak diye umut ediyorum

Hiç birşeye geç kalmadın.
Ama diyelim ki geç kalmışlık var. Ne yapabilirsin? Zamanı geri alamadığına göre ah vah etmenin bir anlamı var mı? Böyle yerinde sayıp duruyorsun. Psikolojin daha kötüye gidecek. Okul dönüm noktan olsun. Hayatında bir hedefin olsun. Bence kendini toparlamaya bak, sonra okuluna dön. Geçmişi unut, geleceğe bak.

beni annem sevmedi en çok sevmesi gereken kişi onun yanına dönünce hep bu kız çok sorunlu problemli diye büyüttü aile içinde kuzenler arasında hep dışlandım vs işte.Özgüvenim olmadığı için hiç arkadaş da edinemyiorum kimse değer vermiyor ciddiye almıyor bunun sebebini de anlayamıyorum

teşekkür ederim ikinci dönem okula geri dönemedim ama gelecek yıl inşallah dönüp başlıyacagım dediğiniz gibi geçmiş geçti her ne kadar dönüşü olmayan şeyleri götürsede

teşekkür ederim ikinci dönem okula geri dönemedim ama gelecek yıl inşallah dönüp başlıyacagım dediğiniz gibi geçmiş geçti her ne kadar dönüşü olmayan şeyleri götürsede

yorum ıcın teseekurler ama yanlış anlamışsınız ben sevgilimden ayrıldım diye bırakmadım okulu kalacak yer sıkıntım vardı oldugum yurtta hıc rahat degıldım o sebeple bıraktım.bıraktıgım sırada erkek arkadaşım ayrıldı benden evet çok melenkoliğim zaten major depresyon geçiriyorum içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor

Ailen sana en büyük kötülüğü yapmışlar.
Mühendislik kazanmak kolay değil istersen gercekten yine kazanırsın. Otur sıkıca çalış hazırlan iyice mühendislik veya istediğin baska bir bölüm kazanırsın. Sınava az kaldı ama evde durma gerekirse kütüphaneye git hergün ve çalış.
Başaracaksın.

tesekkür ediyorum evet çalışmmaya başladım umarım bu sefer başlarım ve bitirebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…