Hiçbir zaman kimsenin en sevdiği oIamadım, ne en yakın arkadaş,ne en seviIen evIat vs.. detaya da iner misiniz?

Kristalbeyaz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2022
153
76
28
30
Kimseyle çok samimi oIamıyorum . Hani oImasa da oIur deniIen insanlar vardır ya,işte ben onIardanım. Çoğu ortamda ben yokmuşum gibi davranıyorlar. Normalde sessiz bir insanımdır ama çok değil. Beni neden dışIıyorsunuz dediğimde senin soğukIuğun diyorIar. Yanımda sadece 1 kişi varken çok güzeli muhabbet ediyoruz yanımıza 1 kişi geIince hemen onIar kendi araIarında kaynaşıyoIar ben saf gibi kalıyorum. Bu durum artık beni çok üzüyor daha katIanamıyorum. Görmezden gelinmek çok ağrıma gidiyor. İnsanIar mı acımasız yoksa ben mi çok kırıIganım bilmiyorum.dışarıdan pasif görünüyorum dur belki de . Ne yapmaIıyım sizce nasıI hareket etmeIiyim?

Sen kendinin en yakını ol. Belki de henüz kendi enerjinde biriyle tanışmadın?
Hiçbir iş yerinde “en yakın arkadaşım” diyeceğim biri olmadı. Okul hayatımda kimsenin en yakın arkadaşı değildim. Aile ilişkilerimde keza öyle. Hiçbir ortamın favori insanı değildim çünkü ben karakteri çok net bir insanım. Sınırlarım var, doğrularım var. Kimseyi kırmam fakat bana yanlış gelen her şeyi söylerim. Sırf birileriyle iyi olmak için dedikodularına ortak olmam, yaranmak için istemediğim bir şeye tamam demem. Beni içtenlikle seven insan sayısı bir elin parmağı kadardır fakat yine sıralamada en baştamıyım bilemiyorum. İçten ve gerçek sevgileri bana dünyalara bedeldir. Sıralamam önemli değil…

Kendine değer ver lütfen. Hepimiz sevilmeyi hak ediyoruz. En çokta kendimiz tarafından…

Ay ben de aynı durumdayım. Takmıyorum artık, kendi kendime takılıyorum.

Birilerine yaranmak için veya sevilmek için kendi özünü asla kaybetme. Bırak sevmesinler veya değer vermesinler. Kendini sev, konu kilit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…