Erkekler anlaşılmıyorda, kızlar çok mu anlaşılıyor.
Şimdi bunu bile bile evlenilir mi ya? Adam şimdiden ailesine kul köle belli, kardeşine laf ettirmiyor, laf sokulunca ne demişler kiiiiii diyor. E o zaman bunu bile bile evlenilir mi? Ha yanlış anlamayın belki ben olsam bende evlenirdim bilemem, ama kendi hayatınızı bitirirsiniz böyle bir adamla evlenirsiniz. Hele çocuk falan olunca, böylede bir eşe sahip olunca kendi annenizden çok onları göreceksiniz. Kabul ederek evlenmiş olacaksınız ama evlendikten sonrada haklı olarak adamın burnundan gelecek. Her dakika bana şunu dedi bunu dedi diyeceksiniz çünkü siz anlattıkça adam inat edip hayır hayır birşey demediler diyip duracak. Ya bu evlilik mi ya?
Cidden böyle insanlarla evli olan bayanlara soruyorum, bu adamlarla evlenmeye, bu insanları çekmeye değiyor mu evlilik? Bu kadar üzülmek ezilmek sürdürmeye değiyor mu? Yani umarım değiyordur da en azından bende aynı şeyi yaparsam kocama değiyor yahu diyebileyim.
evet canım kızda olsa erkek de olsa insanlar kardeşleriyle bile anlaşamazken, akrabalarınla bile takışırken, sana göre cok farklı kültür ve yapıya sahip bir aileyle
anlaşmak cok zordur. Çok large yani geniş olamadıkdan sonra, bircok insan derki, aşk herseyi halledermiş, cocuk olunca yuva yürürmüş. Bunların hepsi genclerin
boş hayalleri, anca insan kafasını duvara vurunca yani evlenince jeton düşüyor ama artık iş işden geciyor. Hani avrupada yaşasak , o kulturde olsak var ya
su ulkenin yarısı bi gecede boşanır. Ama bizim kültürümüzde ve özellikle dogu kültüründe bunun ayıp hatta suc gibi gorunmesi yüzünden binlerce aile acılar icinde
devam etmekde. Bir insanla anlaşmak guzeldir, ama ailesi ile anlaşamıyorsa o zaman zor. Damat'ın bu durum karşısındaki tutumu ne ? O hangi tarafa yakın ? Arabulucu
oluyormu yoksa kendi ailesini mi destekliyip seni mi sucluyor ? Böyleyse insan bana hic evlenme derim, ama senin tarafını destekliyor ve senin yanında yer alıyorsa
sorun yok demekdir. Sen ve onun ailesindeki fark sadece dusunce farkı mı yoksa kulturel farklılklar yada egitim duzeyi farkı varmı ?
farklılıklar tabiki olucak benimde anlaşamadığım konular var ki yeri geliyo insan ailesiyle çatışıyor, bende bazen söyleniyorum öyle dedi böyle dedi şu hareketleri var gibilerinden ama sakince düşününce diyorum ki en azından art niyet yok , bana kötülük yapmaya huzurumu bozmaya çalışmıyor, öyle düşününce de rahatlıyorum idare ediyoruz bir şekilde onlara sorsak bizle ilgili de kimbilir tahmin etmediğimiz ne şikayetleri vardır
Nişanlın annesine babasına çok bağlı mıdır sık sık görüşür mü?
Eğer böyleyse senin için kolay olmayacak gibi..:44:
Ben de aynen eşimin ailesinden yana dertliydim. Eşim de ailesine çok bağlıydı haliyle ve bütün bunları konuşmaya karar verdim. Her şeyi ,rahatsız olduğum her konuyu ince detaylarına kadar anlattım ama öncesinde peşin peşin konuştum "kavga etmek istemiyorum bunları sadece senle paylaşabilirim beni tarafsız olarak dinleyeceksin hak vermek zorunda değilsin ama ben bunları hissediyorum" dedim. O da anlayış gösterdi canımın içi şimdi çok rahatız çok şükür bence önemli olan kendini doğru ifade edebilmek :))
merhaba kızlar..nişanlıyım yaza düğünüm var..daha önce de pek çok konu açmıştım.sorun şu ki nişanlımın ailesinden tek bi kişiyi bile sevmiyorum sevemiyorum.hepsi ayrı ayrı bi cins.yapı olarak da bambaşkayız o ayrı bi konu zaten ama asıl sorun bu değil.asıl sorun samimiyetsiz ve soğuk oluşları.hiçbirinin benle ilgili ne düşündüğünü anlayamıyorum ama elektrik olayına gelirsek hepsinden negatif elektrik alıyorum.biliyosunuz ki bunlar yürütülmesi gereken ilişkiler ben nişanlımı çok seviyorum ama bu durumla ilgili napıcağımı bilmiyorum.hiçbirinin yüzünü görmeyi bırakın telefonda seslerini bile duymak istemiyorum.hepsi zaten ayrı bi tripte..
bu böyle nası olucak yıllarca napıcam bilmiyorum.bazen de diyorum ki amaan kim kocasının ailesini seviyo ki.bilmiyorum saçma bi konu mu oldu ama sizlerin ilişkileri nasıl?sizler de benim gibi misiniz size de bi telefon konuşması bile ter döktürüyo mu?bu durumu aşanlar varsa nası yaptınız nolur bana da anlatın her gece rüyamda bu insanlarla kavga ediyorum..daha şimdiden yoruldum..
bu yazdıklarınızdan hepinizin kendinizi sevdirmek ve kabul ettirmek için bişeyler yaptığını, kimsenin bi anda size kucak açmadığı sonucunu çıkarabilir miyim
bu yazdıklarınızdan hepinizin kendinizi sevdirmek ve kabul ettirmek için bişeyler yaptığını, kimsenin bi anda size kucak açmadığı sonucunu çıkarabilir miyim
merhaba kızlar..nişanlıyım yaza düğünüm var..daha önce de pek çok konu açmıştım.sorun şu ki nişanlımın ailesinden tek bi kişiyi bile sevmiyorum sevemiyorum.hepsi ayrı ayrı bi cins.yapı olarak da bambaşkayız o ayrı bi konu zaten ama asıl sorun bu değil.asıl sorun samimiyetsiz ve soğuk oluşları.hiçbirinin benle ilgili ne düşündüğünü anlayamıyorum ama elektrik olayına gelirsek hepsinden negatif elektrik alıyorum.biliyosunuz ki bunlar yürütülmesi gereken ilişkiler ben nişanlımı çok seviyorum ama bu durumla ilgili napıcağımı bilmiyorum.hiçbirinin yüzünü görmeyi bırakın telefonda seslerini bile duymak istemiyorum.hepsi zaten ayrı bi tripte..
bu böyle nası olucak yıllarca napıcam bilmiyorum.bazen de diyorum ki amaan kim kocasının ailesini seviyo ki.bilmiyorum saçma bi konu mu oldu ama sizlerin ilişkileri nasıl?sizler de benim gibi misiniz size de bi telefon konuşması bile ter döktürüyo mu?bu durumu aşanlar varsa nası yaptınız nolur bana da anlatın her gece rüyamda bu insanlarla kavga ediyorum..daha şimdiden yoruldum..
benim öyle bi çabam yok, sevmesinler diye de bi çabam yok, neysem oyum, oğulları beni seviyo 10 senedir, keza ben onu seviyorum, evlendik, mutluyuz, bi düzenimiz var ve bu düzene saygı bekliyorum, ne ben eşime ailem konusunda baskı yapıyorum ne o bana, mesela kandil mi oldu, o bana annemi ara diye bin kere söylemez, ya da ben ona, içinden gelir ya da gelmez, zoraki tribünlere oynanan ilişkileri sevmiyoruz ikimizde
sen aileyi bırak nişanlını irdele, haklı olduğunda arkanda dağ gibi durabilir mi, yoksa sürekli ödün vermeni mi bekler
keşke herkes bu bilinçte olabilse ama ne kadınlar bu kadar net durabiliyor,
Ne de eşleri buna izin veriyor.
eşin izin verip vermemeside kadına bağlı değil mi kittyy, flört döneminde nişanlılıkta iyi değerlendirmeli insan, tabi bu her zaman geçerli olmuyo melekler şeytana dönüşüyo ama ben kimsenin o kadar iyi oyuncu olabileceğine inanmıyorum, olsa bile kadınlarda müthiş bi içgüdü var, his var, bazen kızlarımızında aşk aşk aşk diye atıyo kalpleri, mantık açık ara geride kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?