hiçbirini sevmiyorum..

Nişanlın annesine babasına çok bağlı mıdır sık sık görüşür mü?
Eğer böyleyse senin için kolay olmayacak gibi..:44:

işte ben de tam bunun cevabını arıyorum aslında biliyo musun.şu okuduklarıma gördüklerime bakacak olursam herkes eşinin ailesinden bi şekilde illallah etmiş ve nefret ediyo.acaba gerçekten onca çekilene değiyo mu bunu ben de merak ediyorum.

ben onla bu durumu konuştuğumda beni bu olayların içine sürükleme ben 60 yaşında 35 yaşında insanları mı azarlayım dedi.ben hiç sevmem böyle şeyleri benim bi taraf olmamı bekleme kendi sorunlarını kendin çöz dedi.arabulucu olmuyor çünkü onun ailesi de aşırı alıngan benm ona bunları anlattığımı duysalar bana yapmadıklarını bırakmazlar hemen bi moda girerler her zamanki gibi.düşünce farkımız da var eğitim düzeyi farkı da var malesef..

iyi de artık aile oluyoruz sonuçta.sırf art niyet yok diye şükretmek yetiyo mu sana?hergün yüzüne baktığın insanların yaptıklarını neyse art niyetli değiller diyerek çekmeye tahammül edebiliyo musun gerçekten..

Ben de aynen eşimin ailesinden yana dertliydim. Eşim de ailesine çok bağlıydı haliyle ve bütün bunları konuşmaya karar verdim. Her şeyi ,rahatsız olduğum her konuyu ince detaylarına kadar anlattım ama öncesinde peşin peşin konuştum "kavga etmek istemiyorum bunları sadece senle paylaşabilirim beni tarafsız olarak dinleyeceksin hak vermek zorunda değilsin ama ben bunları hissediyorum" dedim. O da anlayış gösterdi canımın içi şimdi çok rahatız çok şükür bence önemli olan kendini doğru ifade edebilmek :))

[

iyi de artık aile oluyoruz sonuçta.sırf art niyet yok diye şükretmek yetiyo mu sana?hergün yüzüne baktığın insanların yaptıklarını neyse art niyetli değiller diyerek çekmeye tahammül edebiliyo musun gerçekten..
[/QUOTE]

tabi herkesin sorunları farklıdır neler yaşadığını bilemiyorum ama benim yaşadıklarımdan yola çıkarsam kendi içimde bazen sinir harbi yaşasamda yansıtmamaya çalışıyorum , ilk zamanlar biraz daha fevriydim şimdi daha çok içimde yaşıyorum dediğim gibi benimkilerde aman aman şikayetçi olucağım büyük sorunlarım yok o yüzden

Nişanlın annesine babasına çok bağlı mıdır sık sık görüşür mü?
Eğer böyleyse senin için kolay olmayacak gibi..:44:

çok bağlı değil çok sık görüşmek gibi bi huyu da yok ama asla kalplerini kıramaz hayır diyemez ne isterlerse hepsine koşturmak zorunda kalır.onların da istekleri hiiiiç bitmez.

işte bunu ben de denedim ama bu beni bi sonuca kavusturmadı malesef.anlatıyorum dinliyo, susuyo.hiçbişey olmamış gibi davranmaya devam ediyo.

işde tam sorumsuz oküz erkek örnegi, tüm yuku eşine yuklemiş. Bu nasıl sorumsuzluk, yav azarlamı dedik biz ona, sadece senin yanında oldugunu göstersin. Mesela
onlara yemege gittiniz, yemek aşırı tuzlu, sen yiyemedin , oda yemesin " anne yemek cok tuzlu" bu kadar, yada sana yemek mi koymadılar, tabagını sana versin
o boş tabagı annesine uzatsın, bu tur davransın var ya 1 ayda adam olmazlarsa gel yüzüme tükür. Ama bunu yapacak yürek ne yazıkki erkeklerde yok, işde bu yuzden
genc kızlara diyorum yüzük takmadan önce erkegin ailesini ve erkegin onlara tavrını gözlemleyin diye, ama nerdeeee aşık oluyorlar gözlere , kaslara sonrada sonuc bu.

canım bende nişanlıyım:) ilk sıralar nişanlımın ailesini sevemedim yani ısınamadım soğuk geldiler biraz çünkü daha önce 2. bi ailem olmadı :) alışkın değilim. düşünsene onlar bambaskaa yerlerde yetişmişler bizler ise bambaska... telefonla arayınca felan nebiliyim suskunluuk oluyordu bide çabuk kapatıyorladı felan rahatsız mı oluyorlarki diodum sonra neden aramıosun diolardı acaba sewiolarda tlfnmu bkliolar benden diyordum yani dediğin gibi çözemiyordum:) ama nişanlımıda çok sevdiğim için bi karar almştım dedim ki hepsiyle nettende konuscam telefondanda çok arayı açmadan arıcam :) onlar nasıl davranırsa davransın yılmıcam nişanlım için dedim:) ilk sıralar zorlandım tabi ama inan şuan artık onlarda telefonla aradığımda seviniyorlar ve uzun uzun konusuolar bnmle:) sadece anne baba diil tyzeler halalarda öyle... neticede onlarlada aranı iyi tutki kv kız kardeşlerinden gelini hakkında iyi şeyler duysun. vs vs
zaten böyle olunca herşey düzeliyor ve nişanlında senin ailene değer veriyor. ben hep ara derdim kandillerde bu kandil aramış kendisi :) ve bana aradım bile demedi :)
neticede onlarda ailen olucak elbette senin ailenin yerini tutmaz bazı konularda hatta çoğu konularda fikir ayrılıkları olaacaktır:) sinirler gerilecektir ama düzelmicek şeyler değil:)

eşinin ailesini sevmeyen kadınlar ikiye ayrılır
1- eşi arkasında olan ezdirilmeyen kadınlar
2- eşi arkasında olmayan ezdirilen kadınlar

birinci sıradaysan evlilik yürür, ama ikinci sıradaysan ki ben senin konularından ikinci olduğunu düşünüyorum, işte o zaman evlilik mutsuzluk demek olur, sen bile bile lades diyosun, ama seviyorum diyosun, sevgi biter, hemde o kadar çabuk biter ki şaşarsın, seni ezdiren her hakareti saydıran üstüne bide kendi laf sayan adamı bi düşün kaç ay sevebilirsin

Zaten öyle çarçabuk olmuyor canım benim bugünlere gelmem 1 yıl sürdü 1 yıl boyunca ailesinden özellikle bir kaç kişiyle her görüşmeden sonra sinir krizleri geçiriyordum. Bıkmadım sürekli sürekli konuştum. İnsanları hatalarını anlattım ve görmesini sağladım O da gördü çok şükür ama 1 yıl cidden çok yoruldum ama olsun emek vermeden hiç bir şey elde edemezsin :)

Bence bu soğukluk evlendiğinde gittikçe artabilir. Eşinizle oturacağınız evin onlarla baya mesafeli olmasına özen gösterin derim. Zaten bir kere soğuk bulduysanız onları bu hep devam eder. Onları takmamaya çalışın. Bu sizin hayatınız ve en güzel şekilde yaşayın şimdiden mutluluklar dilerim

bu yazdıklarınızdan hepinizin kendinizi sevdirmek ve kabul ettirmek için bişeyler yaptığını, kimsenin bi anda size kucak açmadığı sonucunu çıkarabilir miyim

bu yazdıklarınızdan hepinizin kendinizi sevdirmek ve kabul ettirmek için bişeyler yaptığını, kimsenin bi anda size kucak açmadığı sonucunu çıkarabilir miyim

benim öyle bi çabam yok, sevmesinler diye de bi çabam yok, neysem oyum, oğulları beni seviyo 10 senedir, keza ben onu seviyorum, evlendik, mutluyuz, bi düzenimiz var ve bu düzene saygı bekliyorum, ne ben eşime ailem konusunda baskı yapıyorum ne o bana, mesela kandil mi oldu, o bana annemi ara diye bin kere söylemez, ya da ben ona, içinden gelir ya da gelmez, zoraki tribünlere oynanan ilişkileri sevmiyoruz ikimizde
sen aileyi bırak nişanlını irdele, haklı olduğunda arkanda dağ gibi durabilir mi, yoksa sürekli ödün vermeni mi bekler

Zaten sen de kimseyi sevmek zorunda değilsin herkes de seni sevmek zorunda değil bazen insanların seni sevmemesi işine bile yarayabilir Benim yaradı mesela :))

Evet çıkartabilirsin
Ve canım sana şunu söyleyeyim eğer baştan böyle gidiyorsa , evlendikçe katlanarak artacak bu durumlar.
Eğer nişanlın eeee ne var bunda modundaysa , daha sonrada bu şekilde devam eder.
Onlarda bakar ki oğullrı tepki vermiyor alırlar sazı ellerine onlar çakar sen oynarsın.
O yüzden henüz vakit varken mesafe mi koyuyorsun, gerekli durumlarda tavrını mı koyuyorsun , laf soktuklarında yutmak yerine cevaplarını mı veriyorsun bilemem ama ne gerekiyorsa yap.
Bu tip durumlar evliliği kemirir, direk mutsuzluk ve çatışma sebebidir.
Bak burada okuyorsun arkadaşların yaşadıkları.
Hele birde takarsan nefes alsalar batar.
O yüzden iyi düşün taşın , bir ömür bu insanları idare edip beraber yaşayabilir miyim diye kendini tart .

evet mesela ben nefret ediyorum.katil bile yaparlar o insanlar beni ama evliliğime yansıtmıyorum.dikensiz gül olmuyor maalesef.ayrıca soguk ve mesafeli olmaları vıcık vıcık olmalarından daha iyi.

keşke herkes bu bilinçte olabilse ama ne kadınlar bu kadar net durabiliyor,
Ne de eşleri buna izin veriyor.

keşke herkes bu bilinçte olabilse ama ne kadınlar bu kadar net durabiliyor,
Ne de eşleri buna izin veriyor.

eşin izin verip vermemeside kadına bağlı değil mi kittyy, flört döneminde nişanlılıkta iyi değerlendirmeli insan, tabi bu her zaman geçerli olmuyo melekler şeytana dönüşüyo ama ben kimsenin o kadar iyi oyuncu olabileceğine inanmıyorum, olsa bile kadınlarda müthiş bi içgüdü var, his var, bazen kızlarımızında aşk aşk aşk diye atıyo kalpleri, mantık açık ara geride kalıyo

Bazen bağlı bazen değil canım..
Herkes çook uzun flört dönemi yaşamayabiliyor.
Flört döneminde aile ilişkinin dışında kalabiliyor ve sonrasında bonus olarak çıkabiliyor.
Öncesinde sana tapan adam, evlendikten sonra anam da anam diye tutturabiliyor.
Ama şu konuda çok haklısın nişanlılıkta bazı şeyler sinyal veriyor hatta çanlar bile çalıyorda kimin için çalıyor.
Görmezlikten geliniyor, sonra bile bile lades oluyor.
Mantık aynı hızla geri geldiğinde malesef çok geç oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…