Bazen bağlı bazen değil canım..
Herkes çook uzun flört dönemi yaşamayabiliyor.
Flört döneminde aile ilişkinin dışında kalabiliyor ve sonrasında bonus olarak çıkabiliyor.
Öncesinde sana tapan adam, evlendikten sonra anam da anam diye tutturabiliyor.
Ama şu konuda çok haklısın nişanlılıkta bazı şeyler sinyal veriyor hatta çanlar bile çalıyorda kimin için çalıyor.
Görmezlikten geliniyor, sonra bile bile lades oluyor.
Mantık aynı hızla geri geldiğinde malesef çok geç oluyor.
annesine ve kız kardeşine çok düşkün.o bela kız kardeşi yok mu taa kaç km yoldan canı kiraz istiyo diye döndük 5 saat kiraz arattı bize hanfendi.hayatında böyle kaprisli 15 yaş zekasında ve tribinde bi kız göremezsin.bi de 35 yaşında.
ama en çok babasının lafını dinliyo o ne dese ikiletmez babası da bana devamlı muhalefet zaten.
annesine ve kız kardeşine çok düşkün.o bela kız kardeşi yok mu taa kaç km yoldan canı kiraz istiyo diye döndük 5 saat kiraz arattı bize hanfendi.hayatında böyle kaprisli 15 yaş zekasında ve tribinde bi kız göremezsin.bi de 35 yaşında.
ama en çok babasının lafını dinliyo o ne dese ikiletmez babası da bana devamlı muhalefet zaten.
Sonuna kadar okumadan, durup ama adam anlamazki o noktayı dedim ve sende aynı şeyi yazmişsin.işte burda şöyle bi problem çıkıyo.o benim aileme karşı aşırı saygılı ve terbiyeli.ama benm ailem de ona sonsuz sevgi gösteriyo tek bi kişi bile bugüne kdr bi kere kalbini kırmadı.ama onun ailesi devamlı bna laf sokup iğneliyo.ne istesem surat fln.bu sefer ben bişeye cvp vericek oluyorum ama ben senin ailene böyle yapmıorum oluyo.ama benm ailem de sana böyle yapmıo diorum anlatamıorum ki derdimi.
emin adımlarla ateşe yürümektesin.
işte burda şöyle bi problem çıkıyo.o benim aileme karşı aşırı saygılı ve terbiyeli.ama benm ailem de ona sonsuz sevgi gösteriyo tek bi kişi bile bugüne kdr bi kere kalbini kırmadı.ama onun ailesi devamlı bna laf sokup iğneliyo.ne istesem surat fln.bu sefer ben bişeye cvp vericek oluyorum ama ben senin ailene böyle yapmıorum oluyo.ama benm ailem de sana böyle yapmıo diorum anlatamıorum ki derdimi.
breathin;
Önceki konunda da dedim.
Sen bu adamla evlenirsen, çok ama çok büyük sorunlar yaşayacaksın,
sen de farkındasın, göze alıyorsan evlen...
Ne diyebiliriz ki...
Benimkiler de hiç lafını sozunu bilmez..
Karşımdaki acaba ne düşünür akıllarına bile gelmez..
Sana bir ornek vereyim..
Nişanlımla düğün yeri bakmaya gidiyoruz..Nişanlım araba kullanıyor..
Annesi ve kızkardeşi de arkada oturuyor..
Nedense nişandan açıldı konu..
Bizim akrabamız pek yoktur..o yuzden çok kalabalık bir nişan olmadı..
Annesi" zten ben sasırdım komşunuz falan yoktu..kimse gelmemişti"
Ben de "anne bizim orada komşuluk yoktur pek "dedim..
Halbukı her zaman sülale ile ovunurler.(Nişanlımın 10 tane teyzesi var falan)
Nişana sadece 1 teyzesi geldii.
Orada denecek güzel bir laf vardı ama...neyse dedim..sustum..
Komşuluk yok deyince ben kızkardeşi de demesin mi
"ayy ben zaten diyorum ankaralılar soğuk insanlar dıyeeeee"
Herşey hatır be güzelim..Beni nişanlım korur ezdirmez de ben ondan sabredıyorum..
Cevap vermeleri bana bırakmaz..Umarım seninki de oyledir..
İşte diyorum ya hep ben evlenemeyeceğim diye, hah işte tam da bu erkekler yüzünden evlenemeyeceğimi düşünüyorum.
Mesela erkek nedir sizce? Ben erkek, eş diyince, ben ne kadar kendimi koruyabilsemde, onun yanında mutlu, güvende olduğum, o varken kimsenin bana birşey diyemediği birşey yapamadığı bir insan evladı hayal ediyorum. Ailesine düşkün ama yeri geldiğinde bizim de aile oldugumuzu hatırlayacak, ve gerekirse bana da hatırlatacak bir adam istiyorum.
Yani demiyorum, annesidir uzak dursun kardeşidir görüşmesin. Hep sevsin onları elbette, ben yoktum o anne vardı. O yoktu benim annem vardı. Bir insan annesiyle eşini ayırıp kıyas yapabilir mi elbette hayır. Ama mesafe koyabilir. Sadece ailesine değil yanlış anlamayın banada.
Yani beni seçecek diye annesini, annesini seçecek diye beni atmasına gerek var mı? Zaten gerçekten bir anne oğlunun evind emutsuz olmasını istermi (bazı ruh hastası insanları konu dışı tutuyorum) yada bir kadın eşinin annesiyle görüşmemesii ister mi? (normal şartlarda)
Yani demem o ki, bunu beceremeyen erkeklerin yanında kendimi güvende hissetmiyorum ben. Her an ahaaaa annesi laf soktu ordan kardeşi atıldı bişe dedi korkusuyla her yemekte her görüşmede diken üzerinde olur mu insan?
Güvende hissetmediğim bir adamın yanında nasıl ömür geçirilir, onu çözemiyorum.
şimdiden böyle düşünme
soğursan sevemezsin
dediğin gibi sürekli ilişkiniz olacak
çünkü onlar artık akraba ve ilişkini asla kesmemen lazım
bir de kötü olmak daha kötü unutma
sinirlensen bile düşünüp kendini doldurma
yaptıkları sana batsa da her şeyin altında kötü niyet aramazsan daha mutlu olursun
aranı ve akrabalık bağlarını bozma
aran kötü olursa eşler de ailesini savunur eşini değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?