mrb kızlar , sevgilimle aramız iyiydi.ayrı şehirlerdeydik. bu sene üni de son senesiydi okulu bitirip stajını benim şehrimde yapıcaktı. ama sene başında yönetmelik değişmesi sonucu okulu 2 sene uzadı ve staj kanunuda değişceği için 2 yılda staj yapmak zorunda kalıcaktı. yani 4 sene daha bekleyecektik. bu durum onu çok kötü etkilemiş. bulunduğum şehirde de fazla arkadaşım yok canım sıkılıyor.çok seviyordum . ama bu olaydan sonra başlayan ilgisizliği ve uzak mesafe yüzüden ara ara soğumalar sebebiyle bunaldım bende. en son bir süre görüşmeyelim dedim. o da haklısın tamam dedi. öyle demesi çok üzdü beni. bitirmeye razı gibi davrandı. 1 hafta sonra yanına gittim yüzyüze ayrıldık .çok üzüldüm çok ağladım .çok yıprandım. ama sonrasında verdikleri dilekçe sonucu mezun olmaya hak kazanmışlar. benimki de koştu geldi yanıma devam edelim affet beni dedi o gün ona kızgınlık ve kırgınlıkla tersledim.ama çok koştu peşimden. tam ikna olacakken başka bir dert belirdi. şimdi ise hiçbirşey hissedemiyorum kızlar. sanırım depresyondayım. canım hiçbirşey yapmak istemiyor hiçbirşeyden tat alamıyorum . sevgilileri kıskanmıyorum. sevilmek istemiyorum.aşk istemiyorum. ama düşünüyorum ben onu seviyordum ya !
noldu da bu hale geldim ? kalbime noldu ? daha önce böyle bir deneyimi olan varmı ? yardımınıza ihtiyacım var
noldu da bu hale geldim ? kalbime noldu ? daha önce böyle bir deneyimi olan varmı ? yardımınıza ihtiyacım var