- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi kikirikiri
Valla öbür konunuzu da okudum da baştan aşağı saçma geldi bana. Bu y olan komşunuz herşeyi nereden biliyor kocanız salak mı sitede samimi olsun o kadınla. Asansörde nasıl kamera kaydı oluyor asansörde kamera mı olur önceki koununda kamera kaydı var demişsiniz, burada da asansör bir aşağı bir yukarı inip çıkmış da içinde x ile eşiniz varmış diyorsunuz demek ki kayıt yok ve o da saçma apartmanda kamera olduğunu biliyorlar, kaldı ki biri asansör çağırmak için bekleyebilir böyle birşey yapmaları mümkün mü? ayrıca bu y olan komşunuz asıl çok iyi niyetli değil.
Neden gidip o y kişisine bunun hesabını sormadınız? neden sen gidip benim eşimle ve x ile olan şüpheni kuaförlere kadar anlatırsın demedin. En baştan o demiş dikkat et diye kocanız göz önünde yaşar mı hiç bunları.
Yok saçını boyatmış yok çok geziyormuş yok dar giyiniyormuş bu x'in kocana göz koyduğunu mu ispat eder? ikisiyle de görüşmeyin eşinizi de takibe alın nedir bu yaa kuaförlere kadar olay düşmüş. X neden size gelsin ki y' ye gitmesi lazım ben yalan yere dedikodumu neden yapıyorsun diye ilginç yani.
Neden gidip o y kişisine bunun hesabını sormadınız? neden sen gidip benim eşimle ve x ile olan şüpheni kuaförlere kadar anlatırsın demedin. En baştan o demiş dikkat et diye kocanız göz önünde yaşar mı hiç bunları.
Yok saçını boyatmış yok çok geziyormuş yok dar giyiniyormuş bu x'in kocana göz koyduğunu mu ispat eder? ikisiyle de görüşmeyin eşinizi de takibe alın nedir bu yaa kuaförlere kadar olay düşmüş. X neden size gelsin ki y' ye gitmesi lazım ben yalan yere dedikodumu neden yapıyorsun diye ilginç yani.