Hiçbişey Anlamıyorum

Valla öbür konunuzu da okudum da baştan aşağı saçma geldi bana. Bu y olan komşunuz herşeyi nereden biliyor kocanız salak mı sitede samimi olsun o kadınla. Asansörde nasıl kamera kaydı oluyor asansörde kamera mı olur önceki koununda kamera kaydı var demişsiniz, burada da asansör bir aşağı bir yukarı inip çıkmış da içinde x ile eşiniz varmış diyorsunuz demek ki kayıt yok ve o da saçma apartmanda kamera olduğunu biliyorlar, kaldı ki biri asansör çağırmak için bekleyebilir böyle birşey yapmaları mümkün mü? ayrıca bu y olan komşunuz asıl çok iyi niyetli değil.

Neden gidip o y kişisine bunun hesabını sormadınız? neden sen gidip benim eşimle ve x ile olan şüpheni kuaförlere kadar anlatırsın demedin. En baştan o demiş dikkat et diye kocanız göz önünde yaşar mı hiç bunları.

Yok saçını boyatmış yok çok geziyormuş yok dar giyiniyormuş bu x'in kocana göz koyduğunu mu ispat eder? ikisiyle de görüşmeyin eşinizi de takibe alın nedir bu yaa kuaförlere kadar olay düşmüş. X neden size gelsin ki y' ye gitmesi lazım ben yalan yere dedikodumu neden yapıyorsun diye ilginç yani.

Çok zor bi durum gerçekten. Kime inanacağını şaşırır insan. Eşinize güveniyorsanız, yani daha önce güveninizi sarsacak bir şey yapmadıysa dedikodudan da ibaret olabilir. Ama kimseye de gözü kapalı güvenmek doğru değil maalesef eş bile olsa.. Eşinizle x'in birarada olduklarında tavırları fln nasıldı farklı bi elektrik sezdiniz mi bunları hatırlamaya çalışın. X den bi hamle bi ses çıkmasını bekleyin..
Ya bu x in bakışlarını yakalamıştım ama psikolojim bozuk ya bu konuyla ilgili ona bağlamıştım. Yani eşli dördümüz otururken bi anda benim eşime hiç gözünü kırpmadan odaklanarak bakıyordu. Bi de bu y ile ben görüşmeyi kestiğimde bana laf arasında bu y eşinle ve benle ilgili bişey demedi diye mi diye sordu. Bu y biraz fesat tuhaf bi kadın diye mi dedi offf bilmiyorum. Ben de Yok canım deyip kapadım konuyu aylar aylar önce.

Yöneticiyle gidip konuşsaydınız o zaman, nasıl beklediniz bunca zaman bu şüpheyle. Benim eşim hakkında böyle dedikodular çıksa doğrusunu öğrenmeden hayatta duramam. Öyleyse ne biliyorsa size anlatsın kadın. Kamera kayıtlarına bakın, dediği gibiyse ona göre yolunuzu çizersiniz. Bu şüpheyle evlilik mi sürdürülür?

Ya bu x in bakışlarını yakalamıştım ama psikolojim bozuk ya bu konuyla ilgili ona bağlamıştım. Yani eşli dördümüz otururken bi anda benim eşime hiç gözünü kırpmadan odaklanarak bakıyordu. Bi de bu y ile ben görüşmeyi kestiğimde bana laf arasında bu y eşinle ve benle ilgili bişey demedi diye mi diye sordu. Bu y biraz fesat tuhaf bi kadın diye mi dedi offf bilmiyorum. Ben de Yok canım deyip kapadım konuyu aylar aylar önce.

Kardeş konuyu baştan yaz istersen kopuk oldu çok kayıt var mı yok mu x ne tövbeestafurullah bir kadın. Kocanız ne rahat siz ne rahat eksik mi anlattınız?

Valla öbür konunuzu da okudum da baştan aşağı saçma geldi bana. Bu y olan komşunuz herşeyi nereden biliyor kocanız salak mı sitede samimi olsun o kadınla. Asansörde nasıl kamera kaydı oluyor asansörde kamera mı olur önceki koununda kamera kaydı var demişsiniz, burada da asansör bir aşağı bir yukarı inip çıkmış da içinde x ile eşiniz varmış diyorsunuz demek ki kayıt yok ve o da saçma apartmanda kamera olduğunu biliyorlar, kaldı ki biri asansör çağırmak için bekleyebilir böyle birşey yapmaları mümkün mü? ayrıca bu y olan komşunuz asıl çok iyi niyetli değil.

Neden gidip o y kişisine bunun hesabını sormadınız? neden sen gidip benim eşimle ve x ile olan şüpheni kuaförlere kadar anlatırsın demedin. En baştan o demiş dikkat et diye kocanız göz önünde yaşar mı hiç bunları.

Yok saçını boyatmış yok çok geziyormuş yok dar giyiniyormuş bu x'in kocana göz koyduğunu mu ispat eder? ikisiyle de görüşmeyin eşinizi de takibe alın nedir bu yaa kuaförlere kadar olay düşmüş. X neden size gelsin ki y' ye gitmesi lazım ben yalan yere dedikodumu neden yapıyorsun diye ilginç yani.
Y ye de gitmedi işte ben de artık xi hiç aramıyorum neden diye sormadı bile. İşte bu kayıtlar asansörle ilgilidi. Y ye çok sordum hesabını ama belki korktuğun dan benim yuvam için bilmiyorum göstermedi bişey. Bilmiyorum ya sonuçta x y ve ben yıllardır komşuyuz niye yapsın niye desin ki durduk yere böyle bişey

Günaydın sevgili hanımlar eski konumu bilenler vardır eminim. Eşim ve ailece görüştüğümüz çok samimi komşum x hakkında diğer komşum y beki uyarmıştı. Tabiki kondurtmadım inanmadım ama içim içimi yemişti. En son Ortak hepimizin gittiği kuaförden bu olanlarınduyunca yıkılmıştım. Y komşum x i ve kocamı kuaföre anlatmış. Neye üzüleceğim i şaşırmıştım. X 9 yıllık komşum kuaförlerde konuşuluyor sa bu Y bunu herkese anlatmıştı kadının namusu dillerdeydi.ya da gerçek miydi tüm bunlar. Eşim ısrarla X e şakın bişey deme Yok öyle bişey dedi ağladı zırladı huzurum kalmadı. Onların günahını alma kocası şeker hastası yazık duymasınlar dedi. Ben de sustum içim içimi yiye yiye görüşmeye devam ettim. Ancak son bir aydır artık x le mesafe koydum yapamıyordum çünkü hep bahaneler buldum. Eskiden hergün kahve içtiğim komşum la 10 gündür nerdeyse görüşmedim. Dün tesadüf eseri kuaförüme gittim ve kuaför bana x in Pazartesi günü boyaya geldiğini ve y nin x hakkında dediklerini elinde benim kocamla ilgili deliller kaset falan olduğunu demiş. X kıpkırmızı olmuş inkar etmiş ama kızlar soruyorum size bugün cuma ve tam 5 gündür x ten ses Yok. Kuaförün herşeyi ona anlatmasından sonra koşa koşa bana gelmemeli miydi. Ya da namusuna laf edilmiş kocasıyla y ye gidip kıyameti kopartmama lımıydı. Ama o hiçbişey yapmıyor ben ne düşüneyim şimdi yoksa y nin başından beri söylediği herşey doğru muydu. Allah ım aklımı koru. Yardım edin nolur
Y ye gidip kaseti iste ve izle

Y ye de gitmedi işte ben de artık xi hiç aramıyorum neden diye sormadı bile. İşte bu kayıtlar asansörle ilgilidi. Y ye çok sordum hesabını ama belki korktuğun dan benim yuvam için bilmiyorum göstermedi bişey. Bilmiyorum ya sonuçta x y ve ben yıllardır komşuyuz niye yapsın niye desin ki durduk yere böyle bişey

Ne demek izletmedi ya?
Bacım sen saf mısın ya?
İzletmedi deyip evine tıpış tıpış geri mi döndün?

"Hem kocam hakkında bi laf edip,
Hem delilleri gösteremiyorsan
O zaman kocamda senin gözün var!"
Diyemedin mi??

"Göster kaydı yoksa seni şikayet ederim.
Dava açarım" diyemedin mi?

Ay çıldırcam.

Ya kapıma geldi telefon undan bişeyler göstermeye çalıştı eşimin ayağı falan görünüyordu ama siyah beyaz net değil. O esnada eşim eve geldi ve gitti o. Sonrası da ben bişey yapmadım kendimi yedim sadece. Kuaför bana böyle böyleymiş demeseydi yine bu konuyu kapatacaktım içimde. Ama olmadı.

Ya kapıma geldi telefon undan bişeyler göstermeye çalıştı eşimin ayağı falan görünüyordu ama siyah beyaz net değil. O esnada eşim eve geldi ve gitti o. Sonrası da ben bişey yapmadım kendimi yedim sadece. Kuaför bana böyle böyleymiş demeseydi yine bu konuyu kapatacaktım içimde. Ama olmadı.

Ben xside yyide byi cyide paralardım net!

Nasıl izletmiyormuş kamera kaydını?Dedikoduyu kuaföre kadar anlatırken yuvanı düşünmüyor,kaydı izleteceği zaman mı düşünüyor.Neden ısrar etmedin?

Ortalığı yıkardım ben.Ya ispat edecek ya susacak.Ne kolay insanlar hakkında orda burda konuşmak.Hepsini geçtim.Söz konusu olan eşin.Aynı yatağa girdiğin adam.Böyle şüpheyle,x öyle demiş y bunu yapmışla yaşanır mı?Ortada bişey yoksa iftira atıyorlarsa adı lekeleniyor kocanın.Nasıl bişey yapmadan oturur,karşındaki x veya y den hareket beklersin.Hiç anlayamadım bu işi.

kuaförün ona anlattığını x gelip size anlatmaz tabi ki
nerden bilsin sizin durumu bilip bilmediğinizi
siz y den duyduklarınızı x e sormalıydınız, gerekirse yüzleştirmeliydiniz
ve bence y ye daha çok kızmalısınız. hadi size anlattı kuaförde ne diye anlatıyor. onu ne ilgilendirirmiş.

E onun evine gidip izleseydin iki dk?

Zaten asansör kamerasında ses olmaz. Ayaküstü izleyiverseydin?

Yok ya bence sen gerçek olmasından korktuğun için
Kaçmışsın, üstünü örtmüşsün.
Ama millet rahat durmamış.

Yoksa insan bu kadar tepkisiz duramaz.

Bu Y sizin yuvanızı düşünüyor veya korkuyor olsa sağda solda bu kadar rahat konuşabilir mi?Ayrıca eşiniz ve X de çok enteresan.Birileri benim hakkımda böyle iftira atacak,dünyayı ayağa kaldırırım.İkisi de hiçbir şey yapmıyorlar,çok ilginç.Konuda kişilerde çok tuhaf.

Hiçbir şey anlamıyorum deme anlamak istemiyorum de. Bu kadar saflık olmaz git çal kapısını x midir nedir. Yöneticiden de iste kayıtları buna hakkın var diye düşünüyorum. Otur bekle sen öyle la havle

x in y ye olan uzaklığı gibi matematik konuları gözümde canlandı. Bu x fena onda var birşeyler. Ama y de sağlam dedikoducu. x suçsuz olsa ortalığı iletirdi ama inletmedi? Demekki var birşey söyleyecek lafı olsa neden pıssın ki..

Arkadaşım bir dediğin bir dediğini tutmuyor yalnızç Hem kapıma geldi görüntüleri göstermeye çalıştı ama eşimin eli ayağı dolandı görüntülerde net değildi gitti diyorsun? kuaförde anlatmış diyorsun son niye gidip y'ye hesap sormadın diyorum, görüntülere sakin zamanda bakmadın diyorum çok zordum ama göstermedi yuvamı yıkmak istemedi belki de diyorsunuz yahu kadın her yerde dedikodu yapıp elimde görüntüler var diyor size de diyor zaten neden bakmadınız? neden gidip ya sen kuförde benim özel konumu nasıl anlatıyorsun demediniz çok mantıksız.

Bacım saçmalama. X kişisi sana ‘y sana kocan ve benle ilgili bişe söylemedi di mi’ diyor ve sen yok canım diyip kek kısır yemeye devam mı ediyorsun valla yemeğe incektim iştahım kaçtı ya öfff.

Bakışını gördünüz ve hâlâ kondurmak istemiyorsunuz durum bana hiç normal gelmedi. Sabredin dedim ama durum çok farklı gibi geliyor. Bu yönetici y anlatsın ya Da kayıt fln neyse izleyin yoksa böyle içiniz içinizi yer şüphe en kötü şey! Eşiniz de alın gidin derim

Günaydın sevgili hanımlar eski konumu bilenler vardır eminim. Eşim ve ailece görüştüğümüz çok samimi komşum x hakkında diğer komşum y beki uyarmıştı. Tabiki kondurtmadım inanmadım ama içim içimi yemişti. En son Ortak hepimizin gittiği kuaförden bu olanlarınduyunca yıkılmıştım. Y komşum x i ve kocamı kuaföre anlatmış. Neye üzüleceğim i şaşırmıştım. X 9 yıllık komşum kuaförlerde konuşuluyor sa bu Y bunu herkese anlatmıştı kadının namusu dillerdeydi.ya da gerçek miydi tüm bunlar. Eşim ısrarla X e şakın bişey deme Yok öyle bişey dedi ağladı zırladı huzurum kalmadı. Onların günahını alma kocası şeker hastası yazık duymasınlar dedi. Ben de sustum içim içimi yiye yiye görüşmeye devam ettim. Ancak son bir aydır artık x le mesafe koydum yapamıyordum çünkü hep bahaneler buldum. Eskiden hergün kahve içtiğim komşum la 10 gündür nerdeyse görüşmedim. Dün tesadüf eseri kuaförüme gittim ve kuaför bana x in Pazartesi günü boyaya geldiğini ve y nin x hakkında dediklerini elinde benim kocamla ilgili deliller kaset falan olduğunu demiş. X kıpkırmızı olmuş inkar etmiş ama kızlar soruyorum size bugün cuma ve tam 5 gündür x ten ses Yok. Kuaförün herşeyi ona anlatmasından sonra koşa koşa bana gelmemeli miydi. Ya da namusuna laf edilmiş kocasıyla y ye gidip kıyameti kopartmama lımıydı. Ama o hiçbişey yapmıyor ben ne düşüneyim şimdi yoksa y nin başından beri söylediği herşey doğru muydu. Allah ım aklımı koru. Yardım edin nolur
Çok kolay o kanıt var diyor ya bak bakayım gercek mi

Back
X