Hiçbişey Anlamıyorum

Ben y den kuşku duydum. Bir insan kanıtı varsa ve paylaşacaksa en başta bu kayıtla gelir ve söyler. Çamur at izi kalsın bu şekilde. Ayrıca gevşek ağızlı biri ki orda burda konuşuyo. X ile eşiniz arasında bir şey geçmediyse adlarını kirletiyo. Geçtiysede kanıtını alıp sizinle öyle konuşmalı, bende görüntü var demekle olmaz..

Esini al y nin kapisina git.bu nedir de kuaforde dahi benim esimin dedikodusunu yapiyorsun al geldi esim varsa ispatın anlat yoksa seni savciliga sikayet ediyoruz haberin olsun diyin iste.
Çok mu zor.biri benim esim hakkinda sagda solda konusacak hayirdir derim ya varsa bana anlat nedir bu is

X komşu ve arkadaş
Y apartmanin yöneticisi...

elimde video var diye iftira atiyor...
Hmnnn... bence iftira değil bunlar.

Hani z nin kocasını sokakda herhangi bir kadinla gördüm dese yine iftira atiyor denilebilir. Ama kadin ayni apartmanda oturan evli bir kadina bunu diyorsa iftira degildir.kadin hem işinden hemde mahkemelik olur. Bence bu y hanimla acil görüş

Kendi gozunuzle bir sey gormeden soylenenlere inanmayin derim.Kuaforun de cok cesaretliymis , ona mi kalmis size haber vermek.Varsa bir delil gormek isteyin.

Nasıl komşuluk ilişkisi bu böyle.. Y kişisi hiç tekin değil gibi geldi bana , eğer doğruysa ve kuaföre kadar anlatma cesareti varsa kaydı göstersin o zaman göstermiyor diye bir şey yok eşinizi karşınıza alıp durumu anlatacaksınız kadının da kapısına gidip "biz görüntüleri almak istiyoruz eğer sen vermezsen polise şikayet edip incelenmesini talep edeceğiz yalnız görüntülerde dediğiniz gibi bir şey yoksa o zaman da iftiradan suç duyurusunda bulunacağız" diyebilirsiniz... Zaten varsa görüntü gerçekse bu olaylar eşinizde görünmesini istemeyecektir oradan yola çıkarak anlayabilirsiniz.

Ya aşırı safsınız ki sanmıyorum burayı bulup yazdığınıza göre en azından normal seviyede bi zekanız vardır.2. İhtimal bizle dalga geçiyosunuz.Arkadaşım gerçekten eşiniz ve bayan x suçsuz olsaydı kuaförlerde konuşulan konuyu bütün mahalle bileceğinden gidip y kişisine hesap sorarlardı.Eşin sana x in eşi hasta duymasın diyor çok ilginç.Y kişisi demekki birşeyler biliyor,belkide bildiğinden dolayı sizinle arasını bozdular.Elinde delil olmasada görüntü var diye eşin ve x hanım ortaya çıkar bi hata yapar herşey ıspatlanır diye var demiş olabilir.Asıl ilginci senim inanmak istememen ısrarla.Tabiri caizse sağır sultan duymuş ama sen kulağının üstüne yatmaya devam edeyim diyorsun. Adam gibi olayın üstüne git çöz,varsada böyle bir durum ne yapacaksan yap,yoksada dedikoduyu kesersin

Kocanda da nasıl bi yokluk varsa asansörde götürüyorlar işi
Benim anlamadığın şey sen bunca olup biteni nasıl anlamıyosun ?

Bende kendimi saf sanırdım. Kızım kocan elden gidiyor tüm apartman mahalle kuaför seni konusuyor. Sen saç baş yaptırmaya gidiyorsun. Al kocanı dayan kapisina. Ne gösterecekse göstersin. Elin kocasının şeker hastalığını değil kendi psikolojini düşün. Herkes yaptığı hatanın bedelini ödesin

Konu sahibi ortada bir rezillik olduğu net, ya komşun iftira atmakla rezillik yapıyor ya da kendisi haklı ve kocan rezillik içinde.

Cesaretini topla çöz şu olayı bu nedir ya.

2.kere okuyunca anlayabildim. Y nin karsisina gecip soracaksin urkutmeden, anlat hele bi kanitin neyse goster bende ona gore cizeyim yolumu diye. Sonra ne yapacagina karar verirsin. Evet x komsunun bu kadar lafa soze ragmen cikip da ne sacmaliyorsunuz siz dememesi, esinin boyle bi iftiraya susup oturalim demesi y nin dogru soyledigini gosteriyor. Ama buna emin olmak icin ilk adimin y yi ziyaret etmek olmali. X y yazarken bile kafam karisti Allah hakkinda hayirlisini versin.

Back
X