Hiçbişey olmadığı halde kendinizi çok yalnız huzursuz hissettiğniz zamanlar oluyormu?

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Arkadaşlar hiçbişey olmadığı halde kendinizi çok yalnız huzursuz hissettiğiniz zamanlar oluyor mu? Oluyorsa ne yapıyorsunuz içinizi rahatlatmak için?

Son düzenleme:
Muhakkak oluyor içine attığın dertler bi gün bir yerden tutuveriyor seni. Çok ağır geçiriyorsam hemen dışarı atarım temiz hava iyi gelir yada arkadaşlarımla görüşürüm sıkıntımı anlatmam, dile getirdikçe dahada kaptırıyorum kendimi. Orta kararda sıkıntı içindeysem güzel bir film açarım ağzımda boş durmaz abur cuburla desteklerim Ara ara gelen düşüncelerimede engel olmam düşündükçe şükredecek nedenler bulurum

En güzel başetme yöntemide bir uğraş içerisinde bulunman

reglden 1hafta önce başlıyor ve regl olduğumda geçiyor

Benimde oluyor ara ara kafamı dağıtcak şeyler yapıyorum o zaman beni mutlu eden şeyleri yapıyorum...

Film izlemek ve abur cubur iyi fikir aslında.Dediğin gibi şükretmek lazım düşününce neler neler var..

Olmaz olur mu bu aralar o kadar çok oluyor ki yaptığım tek şey kendi kendime okumak dua etmek salavat çekmek rahatlatıyor beni dünyaya geldiğim amacı daha çok hatırlıyorum verdiklerine şükrediyorum Rabbim in

Haklısın canım namaz kılıp dua etmek insanı çok rahatlatıyor

Son düzenleme:
O kadar çok oluyor kiii İçim sıkılıyor boğulucak gibi oluyorum ama elimden bişi gelmiyor... Aslında abdest alıp 2 rekat namaz kılsak geçer de ...

başlık resmen ben herşeyi sıkıntı ederim ağlaya ağlaya bir olurum işte o zaman KuRAN I KERİMİ açarım rastgele ne çıkarsa onu okurum biraz rahatlar namazımı kılar ve yatarım.

ruh halime gore müzik dinlerim..bazende hareketli takılırımki bi silkeleneyim şu buhrandan diye,zorlada olsa ritimlere ayak uydurmaya calısırım..

yalnız ve huzursuz hissettiğim zaman ben alış veriş yapıyorum mesela basit bi örnek oldu ama rahatlıyorum o zamanlar yada sevdiğim bir arkadaşımla buluşmak

bir arkadaş namaz kılmak demiş bu da çok güzel ve işe yarayacak bir öneri

Bugün aynen öyleyim.Her zaman başkalarını, kendimi kolaylıkla sakinleştiren ben bugün cinnet modundayım. Bir türlü rahatlayamıyorum. Strese girmemem gerekiyor ama duramıyorum işte.Evime gidip bir ağlasaydım yaaa(

sıkılıyorum sıkılıyorum içim sıkılıyor bu evde -orçun-

başka neler yapıyosunuz bende merak ettim, genelde sıkılıyorum evet demişsiniz nasıl kurtulduğunu yazan az

bu zamanlarda alışveriş yapmak şahane de, kendine gelince naptım ben moduna geçiyosun, bu defada aldıklarına sinir oluyorsun

Pfffff aynı ben...rahat mı batıyor anlamıyorum ki :26:

Çok dengesizim ben bu konuda,bazen şebek gibi oluyorum,kahkaha neşe gırla,bazen de suratımın asıklığından kimse yanıma yaklaşamıyor.
Geçmesi için hiç de bir şey yapmıyorum ben duruyorum öööyle..

Bence bizim psikolojik destek almamız lazım.

bu iş yerinde bu kalabalığın arasında kendimi hep yalnız hissediyorum hepsinin kafasını doğrayasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…